arrow_upward

6 butikslokaler: Valby

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Valby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Valbys Populære Bydel

Den 15. november 2007 åbnede Spnderiet dørene for første gang. Centeret har en central beliggenhed nær Valby Langgade og Valby Station og består af 19.000 m2 butiks- og torveareal fordelt på 50 butikker. Grunden, som tidligere husede De Danske Bomuldsspinderier, udgør nu en populær bydel i Valby og har formået at puste nyt liv i området.

Valget af butikslokaler er afgørende i forhold til branding af din butik og dit brand, og der er mange ting, man skal være opmærksom på, når der skal vælges butikslokaler, da butikkens omgivelser kan være med til at styrke butikkens image og tiltrække kunder. Butikslokalerne er butikkens ansigt mod verden og kan dermed bidrage til at styrke et brand. Derfor er det værd at overveje, om butikslokalerne sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og butikslokalernes placering, størrelse og indretning. Butik kommer af det franske ord boutique, og anvendes typisk om et fysisk sted, men anvendes i stigende grad også om internetbutikker. Nogle butikker sælger kun bestemte varer, mens andre butikker sælger varer inden for flere forskellige varekategorier. Supermarkeder har fx et meget bredt sortiment, der dækker mange kategorier. Og Valby har meget at byde på, et levende restaurationsliv og et blomstrende butiksliv, der bugner af dansk og international mode, genbrugsguld, brugskunst og møbeldesign. Tjek Lokalebasen og lad dig inspirere af de mange smukke butikslokaler til leje i hovedstadens sydvestligste bydel.

Et Hyggeligt, Ældre Erhvervsområde

Valby er en selvstændig bydel med både erhverv, kontorejendomme, bolig og industri. Det er et traditionelt gammelt erhvervsområde og huser store nationale virksomheder som Carlsberg og FL Smith. Centrum i området ligger omkring stationen og den hyggelige handelsgade Valby Langgade. Med butikslokaler beliggende i bydelen Valby kommer du i godt selskab. Der er rigtig mange indkøbs- og shopping-muligheder og aktiviteter, ikke mindst i indkøbscenteret Spinderiet, som i 2015 blev nomineret som Danmarks hyggeligste shoppingcenter med den bedste service. Når der ikke handles dagligvare i Fakta og Kvickly sker det, at Spinderiet byder op til sang og dans, og der er hyppigt aktiviteter for børn med kendte entertainere. Spinderiet udgiver månedsmagasinet update, som indeholder information om, hvad der sker i løbet af måneden samt artikler om mode med mere. Som en lille ekstra feature, kan du se et par spots og fraklip på Behind the Scenes, reklamespot og makeuptips. Spinderiet, der ligger ved Valby Station, kun tre stop med S-toget fra Københavns Hovedbanegård, tilbyder også to timers gratis parkering. Er du sulten, så besøg Halifax i Spinderiet. Halifax er vild med de klassiske, smovsede og overraskende burgere og mest af alt med de mange muligheder, burgeren har – den kan bygges op af mange forskellige ingredienser og blive til et måltid, der passer til næsten ethvert humør og enhver smag. Restauranten gør sig umage for at servere et stort udvalg af hjemmelavede burgere, der udmærker sig i både smag, udseende og kvalitet og tilbyder en ægte taste of Americana. Restaurantkæden er kendt for at servere amerikanske spareribs og temaet er generelt amerikansk. En menu kan således bestå af alt fra BBQ til steaks og spareribs. Derudover har Bone’s fri salat- og isbar. Tag familien, kæresten, vennerne eller kollegaerne med hos Bone’s i Spinderiet og nyd smagen af amerikansk mad og få en oplevelse i deres gennemførte cool stil i restauranten. Hos Coffee Empire kan du nyde en kop kaffe efter eget valg og lade dig friste af de lækreste kager.

En bydels købekraft er en væsentlig faktor, når du skal vælge dine butikslokalers beliggenhed. Valby har haft en vækst på 12 procent, hvilket svarer til 5.566 i 2004-2014, og der forventes en tilvækst blandt alle aldersgrupper i perioden 2015-2027. Fra 2019 forven¬tes en særlig kraftig stigning i antallet af borgere over 80 år. København har ellers en yngre demografisk sammensætning og lavere gennemsnitsalder, set i forhold til hele landet, og de 20-39-årige udgør en væsentlig højere andel af beboerne her, end i hele landet. Med en gennemsnitsalder på 35,9 år, ligger byen i 2015 mere end fem år lavere end gennemsnitsalderen for hele landet. København har landets 10. laveste indkomstskat ud af landets 98 kommuner med en sats på 24,7 procent, hvor landsgennemsnittet er 24,9 procent. Den gennemsnitlige skattepligtige husstandsindkomst i Valby er cirka 371.000 kroner, hvor gennemsnittet for kommunen er omkring 376.000 kroner. Kvadratmeterprisen var ifølge Københavns Kommune 24.734 i 2014 (en stigning på 58 procent fra 2003-2014), men for fjerde kvartal 2015, er kvadratmeterprisen ifølge beregningsmodulet på BRF Kredits hjemmeside 32.006 i postnummer 2500 Valby. Tjek kvadratmeterprisen på den mest hyppige form for bolig (i kategorierne parcel- og rækkehus, ejerlejlighed og fritidshus) i Valby, når du overvejer placeringen af din butik, det kan give dig et indblik af købekraften i bydelen.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage