arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Slagelse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

God placering af butik? Slagelse er det perfekte område på Sydvestsjælland

Sjællands ottendestørste by er Slagelse, der ligger placeret på Sydvestsjælland. Byen ligger i Slagelse Kommune og er en af Danmarks ældste byer, hvilket er en af de faktorer, der er med til at gøre byen attraktiv og charmerende. Byen er det perfekte område at placere sin butik, da den blandt andet er beliggende lige ved Motorvej E20 og samtidig er et jernbaneknudepunkt mellem Odense og København. Ingen, der kommer vestfra og skal mod København, herunder blandt andet storbyer som Aarhus og Odense, kan undgå at køre igennem eller forbi Slagelse. På den måde overses byen sjældent og er derfor placeret på landkortet. Slagelse er en populær by, der giver storbyfornemmelser, men er samtidig mere økonomisk fordelagtig at placere sin butik i end større byer, som eksempelvis København.

En erhvervsorienteret by på Sydvestsjælland

Slagelse er en meget erhvervsorienteret by med fokus på vækst og gode løsninger for alle. I byen ligger Slagelse Erhvervscenter, hvor virksomheder kan få taget professionel hånd om deres problemer og udfordringer og derved få skabt en god løsning via kompetent hjælp og vejledning. Dette giver god grobund for virksomheder og butikker, der på den måde får det bedste fundament for en positiv start og udvikling. Dette er endvidere en af grundende til, at Slagelse er en populær by for butikker at placere sig i.

Kom hurtigt og nemt både til og fra byen

Med byen placeret lige ved Motorvej E20, er det let at komme hurtigt og nemt både til og fra byen. Med en række forskellige afkørsler fra motorvejen er det muligt at køre fra og ind til det område i Slagelse, hvor den respektive butik er placeret. Hvis man ønsker eller har behov for at besøge hovedstaden, kan man igen blot benytte sig af Motorvej E20 og følge den 95,5 kilometer mod øst direkte til Københavns centrum. Hvis man ikke har et privat køretøj, men derimod er afhængig af offentlig transport, er Slagelse ligeledes den optimale by. Med byen som jernbaneknudepunkt er der masser af muligheder for offentlig transport med tog fra Slagelse Station eller med bus fra Slagelse Busterminal. Når man benytter sig af den offentlige transport, undgår man samtidig parkeringsproblemer, som ofte opstår i de lidt større og mere populære byer.

Slagelse er den oplagte by at placere sin butik i til de, der er på udkig efter et område med gode transportmuligheder, fordelagtige priser og storbyfornemmelser

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage