arrow_upward

Korsør

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Korsør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler i enestående lokation – Korsør har, hvad der skal til

På den sydvestlige kyst på Sjælland finder du den livlige havneby Korsør, hvis beliggenhed gør byen særdeles attraktiv. Storbæltsforbindelsen udspringer fra Korsør, hvilket gør det nemt at komme til Fyn og Jylland. Hovedstadsområdet ligger nordøst for byen, og det kræver ikke mere end en halvanden time på motorvejen, eller omkring en time i tog, for at komme derhen. Hvis du er på jagt efter nye erhvervslokaler, så vil det glæde dig, at byens enestående placering i landet er en kæmpe fordel. Det er nemt at komme til og fra i hele Danmark med lige netop den location, Korsør befinder sig i.

En ny havn skabes
Med et indbyggertal på 14.702 (2017) er Korsør den næststørste by i Slagelse Kommune. Byen har været kendt for sin overfart til Fyn, men i 1998 blev færgehavnen lukket i forbindelse med etableringen af Storbæltsforbindelsen. Dette har betydet, at byen har været under kæmpe omstruktureringer. Til trods for at overfarten havde en væsentlig betydning for byen, er man kommet godt efter. For på stedet i dag findes en erhvervshavn, som er i rivende udvikling og vækst. Kommunen lægger meget vægt på, at der skal være et godt sammenspil mellem byerne og det åbne land. Hvad Korsør angår, så formår kommunen at udnytte byens placering i forhold til vand og havn bedst muligt, da de egenskaber har særlige muligheder med sig. Derfor investeres der meget i erhvervshavnen. Byens position ved vandet og i forhold til resten af landet, giver også en gevinst i forhold til erhvervsturisme. Men marinaen tiltrækker ikke kun erhvervsdrivende. Der flokkes også folk fra byen og gæster udefra. Med den skønne havudsigt og de mange faciliteter havnen byder på, bliver den unikke location, Korsør ligger i, en tand mere charmerende.

Glimrende forhold for erhvervslokaler
Korsør har tre store erhvervsområder i byen - Storebælt Erhvervspark, Korsør Erhvervspark og Tårnborg Erhvervspark. Slagelse Kommune har en vision om erhvervsudvikling og vækst. Desuden ligger der også en målsætning for at udvikle og udnytte alt det areal, der er i kommunen. Derfor er der ved Erhvervsparkerne afsat 365.000 m2 til nyt erhvervsbyggeri af forskellige typer erhvervslokaler. Udover Erhvervsparkerne er der også mindre erhvervsområder i byen, hvor der er plads til nybyggeri, og der også er adskillige slags erhvervslokaler, som allerede er eksisterende. Så hvad end du leder efter - om det er lokaler til kontor, lager eller noget helt tredje, vil du med sikkerhed kunne finde det i den livlige location - Korsør!    

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal