arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Korsør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler i enestående lokation – Korsør har, hvad der skal til

På den sydvestlige kyst på Sjælland finder du den livlige havneby Korsør, hvis beliggenhed gør byen særdeles attraktiv. Storbæltsforbindelsen udspringer fra Korsør, hvilket gør det nemt at komme til Fyn og Jylland. Hovedstadsområdet ligger nordøst for byen, og det kræver ikke mere end en halvanden time på motorvejen, eller omkring en time i tog, for at komme derhen. Hvis du er på jagt efter nye erhvervslokaler, så vil det glæde dig, at byens enestående placering i landet er en kæmpe fordel. Det er nemt at komme til og fra i hele Danmark med lige netop den location, Korsør befinder sig i.

En ny havn skabes
Med et indbyggertal på 14.702 (2017) er Korsør den næststørste by i Slagelse Kommune. Byen har været kendt for sin overfart til Fyn, men i 1998 blev færgehavnen lukket i forbindelse med etableringen af Storbæltsforbindelsen. Dette har betydet, at byen har været under kæmpe omstruktureringer. Til trods for at overfarten havde en væsentlig betydning for byen, er man kommet godt efter. For på stedet i dag findes en erhvervshavn, som er i rivende udvikling og vækst. Kommunen lægger meget vægt på, at der skal være et godt sammenspil mellem byerne og det åbne land. Hvad Korsør angår, så formår kommunen at udnytte byens placering i forhold til vand og havn bedst muligt, da de egenskaber har særlige muligheder med sig. Derfor investeres der meget i erhvervshavnen. Byens position ved vandet og i forhold til resten af landet, giver også en gevinst i forhold til erhvervsturisme. Men marinaen tiltrækker ikke kun erhvervsdrivende. Der flokkes også folk fra byen og gæster udefra. Med den skønne havudsigt og de mange faciliteter havnen byder på, bliver den unikke location, Korsør ligger i, en tand mere charmerende.

Glimrende forhold for erhvervslokaler
Korsør har tre store erhvervsområder i byen - Storebælt Erhvervspark, Korsør Erhvervspark og Tårnborg Erhvervspark. Slagelse Kommune har en vision om erhvervsudvikling og vækst. Desuden ligger der også en målsætning for at udvikle og udnytte alt det areal, der er i kommunen. Derfor er der ved Erhvervsparkerne afsat 365.000 m2 til nyt erhvervsbyggeri af forskellige typer erhvervslokaler. Udover Erhvervsparkerne er der også mindre erhvervsområder i byen, hvor der er plads til nybyggeri, og der også er adskillige slags erhvervslokaler, som allerede er eksisterende. Så hvad end du leder efter - om det er lokaler til kontor, lager eller noget helt tredje, vil du med sikkerhed kunne finde det i den livlige location - Korsør!    

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage