arrow_upward

Hjørring

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hjørring. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Hirtshals i Hjørring Kommunes nordvestlige hjørne er et trafikknudepunkt i Nordeuropa, da det er et bindeled mellem Norge og Danmark. Der er færgeforbindelse til Bergen, Kristiansand, Langesund, Stavanger og Larvik i Norge samt til Seyðisfjörður på det østlige Island og til Thorshavn på Færøerne. Der er i øvrigt kun 33 kilometer fra Hjørring til Frederikshavn på Jyllands østkyst, hvorfra der er færgeforbindelse til Göteborg i Sverige og til Oslo i Norge. Alle disse forbindelser har potentiale i forhold til vækst, hvis du har erhvervslokale i Hjørring. I 2002 blev motorvejen mellem Hjørring og Brønderslev indviet, og dermed blev byen forbundet med det europæiske motorvejsnet. E39, som motorvejen hedder, fortsætter i nordgående retning til Hirtshals. Med motorvej, jernbane, cykelstier og en havn er der en høj mobilitet i kommunen, hvilket gør det til en let sag at komme frem, hvis du lejer et erhvervslokale i Hjørring.

Erhvervslokaler findes i utallige udgaver, størrelser og prisklasser. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over ledige erhvervslokaler i Hjørring. Alt efter hvad du skal bruge erhvervslokalet til, bør du tænke over faktorer som eksempelvis beliggenhed og indretning.

Beliggenheden har betydning for virksomhedens image, da det sender et signal til kunder og samarbejdspartnere. Ligeledes bør man overveje, om man hører til i et byområde, eller om man er mere til et erhvervslokale i landlige omgivelser. Indretningen er ligeledes betydningsfuld, fordi den skaber muligheder eller begrænsninger for arbejdsgange i erhvervslokalet og har indvirkning på, om medarbejderne befinder sig godt i virksomheden.

Hjørring Byråd arbejder i en Kommunal Plan- og Udviklingsstrategi med fem fokusområder, der skal gøre det mere attraktivt for borgere og erhvervsdrivende at have adresse i Hjørring. De fem punkter omfatter i korte træk følgende: 1. Bosætning. Fokus på, at man skal trække borgere til, der er interesseret i nye boformer, der for eksempel har økologi og bæredygtighed som omdrejningspunkt. Og så er der billigere leveomkostninger i Hjørring end i Aalborg – med en togfrekvens på en halv time, kan det være medvirkende til at trække pendlere til. 2. Erhverv & Jobskabelse. Udvikling af de erhvervsmæssige styrker i kommunen og derved trække kvalificeret arbejdskraft til inden for bygge og anlæg, de maritime erhverv, turisme samt transport og logistik. Det skal ske ved blandt andet at udvikle infrastrukturen – eksempelvis skal Hirtshals have de bedste forudsætninger for erhvervsudvikling. 3. Unge & Uddannelse. Hjørring er uddannelsesbyen i Vendsyssel, og det skal den blive ved med at være. Derfor har man indgået samarbejdsaftaler med de største uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet om praktik. 4. Sundhedsfremme og Rehabilitering. Kommunen vil reducere passive udgifter på området og arbejde for sund livsstil for alle, trivsel i skoler, og aktiviteter der forebygger ensomhed. 5. Byernes Roller og Funktioner. Nettet af cykelstier skal blandt andet udbygges, så de forbinder områdebyerne med uddannelsesinstitutioner, sportsfaciliteter samt stationer.

Når man er på jagt efter et erhvervslokale, kan det være interessant at kende lidt til den øvrige industri i området. En af de største arbejdspladser i Hjørring er Sygehuset, der er en del af Regionshospital Nordjylland. Regionshospitalet er en sammenlægning af sygehusene i Brønderslev, Frederikshavn, Skagen og Hjørring - sidstnævnte betjener den nordlige og vestlige del af regionen. Det beskæftiger naturligvis hovedsageligt medarbejdere inden for det sundhedsfaglige område, men også inden for kategorierne kontor og administration, køkken og logistik er der mange ansatte. En af Danmarks mest velrenommerede virksomheder, Novo Nordisk, har en afdeling i Hjørring med 240 ansatte, der er ansvarlig for den globale forsyning og kvaliteten af virksomhedens nåle. Novo Nordisk skal hvert år bruge millioner af nåle til insulinpenne, og flere af virksomhedens processer i Hjørring foregår døgnet rundt.

Også Hirtshals Havn er både direkte og indirekte en stor arbejdsgiver, da den er en af Danmarks største færgehavne, hvor der som tidligere nævnt er forbindelse til Norge, Færøerne og Island. Hirtshals Havns omsætning, antallet af passagerer, biler og lastbiler har over de seneste ni år været støt stigende. Det samme har mængden af gods gennem industrihavnen, og alt tyder på, at udviklingen fortsætter.

Frysehusvirksomheden Claus Sørensen A/S er måske ikke lige så kendt som Novo Nordisk, men det er Danmarks førende inden for køle- og frysehuse. I Hirtshals ligger virksomhedens erhvervslokaler ved kajkanten, og her bliver der eksempelvis sorteret, vejet, mærket og pakket fødevarer.

I Hjørrings østlige udkant ligger et stort industriområde med adskillige erhvervslokaler, der blandt andet huser virksomheder inden for metal- og stålindustrien. For eksempel er Sindal Stålindustri en af de mest anerkendte leverandører af specialskabe og bokse til el-industrien i Skandinavien.

Med erhvervslokale i Hjørring er der således en bred vifte af potentielle samarbejdspartnere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal