arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Broager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med en helt særlig lokation – Broager byder på lidt af det hele

På halvøen Broager Land i Sønderjylland ligger hovedbyen Broager med sine beskedne 3.320 indbyggere (2017). Byen ligger 11 km vest for Sønderborg, 8 km syd for Vester Sottrup, samt 5 km øst for Egernsynd, og herudover ligger den i Region Syddanmark og hører til Sønderborg Kommune. Det er således muligt at finde erhvervslokaler her i byen med en helt perfekt location – Broager ligger nemlig lige ved grænsen, og byen er derfor helt perfekt for danske virksomheder, der ønsker et tæt samarbejde med Tyskland.

En levende og aktiv by med fokus på forenings- og kulturlivet

På trods af at Broager er forholdsvis lille og har et beskedent antal indbyggere, er der bestemt ikke tale om en kedelig eller stille by, eftersom du bl.a. har mulighed for at finde flere foreninger, der arbejder ud fra et brændende ønske om at fremme kulturen. Der er derfor et aktivt og solidt fritidsliv i byen med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Dette er uden tvivl noget, der er med til at styrke fællesskabet i byen, i og med at der hele tiden er mulighed for at tilmelde sig en masse spændende og udfordrende aktiviteter, der bringer byen sammen på tværs af generationer.  
Broager er således en by, der byder på mange muligheder, og hvor der er masser af liv. Der bliver bl.a. tilbragt utroligt mange timer i de to populære sportshaller, og herudover byder byen på flere spændende dagligvarebutikker samt et posthus og bibliotek. Ydermere huser Broager også et af landets ældste sparekasser – nemlig Broager Sparekasse – som blev stiftet helt tilbage i år 1845. Sparekassen har i dag også afdelinger i Sønderborg og Aabenraa.

Naturskøn lokation – Broager byder på udsigt ud over fjorden

Det særlige ved Broager er ligeledes den smukke natur, hvor du bl.a. kan nyde den fantastiske udsigt ud over Flensborg Fjord. Byen er ydermere kendt for Broager Kirke med sit helt særlige dobbeltspir, der hejser sig op over byens tage, og herudover finder du ligeledes gode badestrande. I byen eksisterer således en helt unik og nostalgisk stemning, hvilket gør Broager til et attraktivt sted at besøge – især som sommeren.
Når man har sin egen virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man har erhvervslokaler med en god location – Brogager byder på smuk natur, fantastisk udsigt, badestrande og skov, samtidig med at man stadig befinder sig tæt på større byer – såsom Odense – samt Tyskland.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage