arrow_upward

Broager

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Broager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med en helt særlig lokation – Broager byder på lidt af det hele

På halvøen Broager Land i Sønderjylland ligger hovedbyen Broager med sine beskedne 3.320 indbyggere (2017). Byen ligger 11 km vest for Sønderborg, 8 km syd for Vester Sottrup, samt 5 km øst for Egernsynd, og herudover ligger den i Region Syddanmark og hører til Sønderborg Kommune. Det er således muligt at finde erhvervslokaler her i byen med en helt perfekt location – Broager ligger nemlig lige ved grænsen, og byen er derfor helt perfekt for danske virksomheder, der ønsker et tæt samarbejde med Tyskland.

En levende og aktiv by med fokus på forenings- og kulturlivet

På trods af at Broager er forholdsvis lille og har et beskedent antal indbyggere, er der bestemt ikke tale om en kedelig eller stille by, eftersom du bl.a. har mulighed for at finde flere foreninger, der arbejder ud fra et brændende ønske om at fremme kulturen. Der er derfor et aktivt og solidt fritidsliv i byen med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Dette er uden tvivl noget, der er med til at styrke fællesskabet i byen, i og med at der hele tiden er mulighed for at tilmelde sig en masse spændende og udfordrende aktiviteter, der bringer byen sammen på tværs af generationer.  
Broager er således en by, der byder på mange muligheder, og hvor der er masser af liv. Der bliver bl.a. tilbragt utroligt mange timer i de to populære sportshaller, og herudover byder byen på flere spændende dagligvarebutikker samt et posthus og bibliotek. Ydermere huser Broager også et af landets ældste sparekasser – nemlig Broager Sparekasse – som blev stiftet helt tilbage i år 1845. Sparekassen har i dag også afdelinger i Sønderborg og Aabenraa.

Naturskøn lokation – Broager byder på udsigt ud over fjorden

Det særlige ved Broager er ligeledes den smukke natur, hvor du bl.a. kan nyde den fantastiske udsigt ud over Flensborg Fjord. Byen er ydermere kendt for Broager Kirke med sit helt særlige dobbeltspir, der hejser sig op over byens tage, og herudover finder du ligeledes gode badestrande. I byen eksisterer således en helt unik og nostalgisk stemning, hvilket gør Broager til et attraktivt sted at besøge – især som sommeren.
Når man har sin egen virksomhed, er det utroligt vigtigt, at man har erhvervslokaler med en god location – Brogager byder på smuk natur, fantastisk udsigt, badestrande og skov, samtidig med at man stadig befinder sig tæt på større byer – såsom Odense – samt Tyskland.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal