arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vejle Øst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Bydel med helt særlig lokation – Vejle Øst byder på naturskønne omgivelser

Søger du erhvervslokaler til din virksomhed? Beliggenhed er altid et vigtigt aspekt at tage højde for, når man skal lede efter nye erhvervslokaler, og det er derfor essentielt at finde en by med den helt ideelle location – Vejle Øst i Sydjylland må blot siges at have dette, i og med at denne bydel ligger lige midt i hjertet af Danmark. Vejle Øst er den østlige del af den større by Vejle, der ligger, hvor Grejsdalen og Vejle Ådal møder hinanden. Vejle er Danmarks 9. største by, og der bor ca. 55.876 indbyggere her (2017). I Vejle Kommune tæller andre større byer Børkop med sine 5.435 indbyggere (2017), Give med sine 4.603 indbyggere (2017) og Jelling med sine 3.443 indbyggere (2017).

Attraktiv og naturskøn location – Vejle Øst giver din virksomhed masser af muligheder

Vejle Øst ligger i Trekantområdet, der ligger i det sydøstlige Jylland, og bydelen kredser op til andre større jyske byer såsom Horsens, Kolding og Fredericia. Vejle Øst er særligt kendt for sine naturskønne omgivelser, da den ligger lige ved Vejle Fjord. Herudover byder bydelen på et rigt og aktivt erhvervsliv, og Vejle huser bl.a. en helt masse forskellige IT-virksomheder, og herudover har byen yderligere en lang række administrative arbejdspladser. Du finder ydermere i Vejle Øst et stort udbud af spændende special- og kædebutikker, og herudover har bydelen også et rigt kulturliv.

Kom hurtigt rundt i hele landet med enten fly, bus, bil eller tog

Når man skal lede efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, er det bl.a. vigtigt, at man sørger for at have fokus på byens infrastruktur, og i forbindelse med dette udemærker Vejle Øst sig helt bestemt. Bydelen er nemlig centralt placeret i landet, hvorfor Vejle Trafikcenter forbinder hele 9 forskellige bybuslinjer, og herudover kan du herfra komme med forskellige bus- og togforbindelser rundt i hele landet. Vejle Kommune er desuden medejer af Billund Lufthavn, der ligger blot 30 kilometer fra Vejle centrum, og du har således rig mulighed for at komme rundt i hele verden herfra.


Der er generelt tale om en bydel med en helt særlig location – Vejle Øst giver din virksomhed spændende muligheder, og herudover finder du her storslået natur, gastronomiske oplevelser, citycentre og charmerende gågader. Vejle Øst byder desuden på moderne kunst og arkitektur og spændende historie for både børn og voksne. Der er således tale om en bydel, der formår at byde på lidt af det hele, hvorfor det er det helt ideelle sted for lokaler til erhvervsmæssigt brug.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage