arrow_upward

Vejle Øst

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vejle Øst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Bydel med helt særlig lokation – Vejle Øst byder på naturskønne omgivelser

Søger du erhvervslokaler til din virksomhed? Beliggenhed er altid et vigtigt aspekt at tage højde for, når man skal lede efter nye erhvervslokaler, og det er derfor essentielt at finde en by med den helt ideelle location – Vejle Øst i Sydjylland må blot siges at have dette, i og med at denne bydel ligger lige midt i hjertet af Danmark. Vejle Øst er den østlige del af den større by Vejle, der ligger, hvor Grejsdalen og Vejle Ådal møder hinanden. Vejle er Danmarks 9. største by, og der bor ca. 55.876 indbyggere her (2017). I Vejle Kommune tæller andre større byer Børkop med sine 5.435 indbyggere (2017), Give med sine 4.603 indbyggere (2017) og Jelling med sine 3.443 indbyggere (2017).

Attraktiv og naturskøn location – Vejle Øst giver din virksomhed masser af muligheder

Vejle Øst ligger i Trekantområdet, der ligger i det sydøstlige Jylland, og bydelen kredser op til andre større jyske byer såsom Horsens, Kolding og Fredericia. Vejle Øst er særligt kendt for sine naturskønne omgivelser, da den ligger lige ved Vejle Fjord. Herudover byder bydelen på et rigt og aktivt erhvervsliv, og Vejle huser bl.a. en helt masse forskellige IT-virksomheder, og herudover har byen yderligere en lang række administrative arbejdspladser. Du finder ydermere i Vejle Øst et stort udbud af spændende special- og kædebutikker, og herudover har bydelen også et rigt kulturliv.

Kom hurtigt rundt i hele landet med enten fly, bus, bil eller tog

Når man skal lede efter nye lokaler til erhvervsmæssigt brug, er det bl.a. vigtigt, at man sørger for at have fokus på byens infrastruktur, og i forbindelse med dette udemærker Vejle Øst sig helt bestemt. Bydelen er nemlig centralt placeret i landet, hvorfor Vejle Trafikcenter forbinder hele 9 forskellige bybuslinjer, og herudover kan du herfra komme med forskellige bus- og togforbindelser rundt i hele landet. Vejle Kommune er desuden medejer af Billund Lufthavn, der ligger blot 30 kilometer fra Vejle centrum, og du har således rig mulighed for at komme rundt i hele verden herfra.


Der er generelt tale om en bydel med en helt særlig location – Vejle Øst giver din virksomhed spændende muligheder, og herudover finder du her storslået natur, gastronomiske oplevelser, citycentre og charmerende gågader. Vejle Øst byder desuden på moderne kunst og arkitektur og spændende historie for både børn og voksne. Der er således tale om en bydel, der formår at byde på lidt af det hele, hvorfor det er det helt ideelle sted for lokaler til erhvervsmæssigt brug.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal