arrow_upward

Randers NØ

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers NØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med unik lokation – Randers NØ er tæt på det hele

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed, leder du helt sikkert efter en by med en central og unik location – Randers NØ er med sin placering tæt på det hele, og herudover er det landets 6. største by. Randers NØ er den nordøstlige del af den østjyske by med sine 62.563 indbyggere (2017), og den er Østjyllands næststørste by, blot overgået af Aarhus. 

Det helt særlige ved Randers NØs beliggenhed er, at den er et utroligt vigtigt trafikknudepunkt for både syd- og nordgående veje, og herudover er der mange togforbindelser til bl.a. Hobro og Langå fra byen. Ydermere stopper alle IC-tog mod nord også i Randers, og der er således tale om en by med rigtig gode transportmuligheder, hvilket er et vigtigt aspekt at have i baghovedet, når man leder efter erhvervslokaler med en ideel location – Randers NØ byder på mange spændende muligheder for din virksomhed.

Naturskøn lokation – Randers NØ byder på bakket og flot landskab

Randers NØ er placeret tæt på den Nordjyske Motorvej, og herudover finder du desuden Randersbro, der skaber forbindelser mellem den nordlige og sydlige del af byen. Der passerer 45.000 biler her i døgnet. I 2014 åbnede Ringvej Syd, der har til formål at lette trafikken fra Djursland, og den har desuden haft positiv effekt på den øvrige trafik også.

Randers NØ er desuden særligt kendt for sit karakteristiske landskab, der er meget bakket, og herudover finder du i området mange fredelige og smukke skovområder. Ydermere finder du tæt på byen Fussing Sø, der er et populært bademål for mange lokale i Randers NØ-området.

By med spændende muligheder og rigt kulturliv

I Randers finder du adskillige danske såvel som udenlandske virksomheder, der har både hovedkontorer og afdelinger i byen. Blandt de største kan bl.a. nævnes Bombardier, Danish Crown, Marcus og Tulip Food Company. Det er især i byens spændende og meget omfattende gågadenet, at du finder størstedelen af detailhandelen, og du finder således her en masse forskelligartede butikker og flere hoteller.

Der er ingen tvivl om, at byen desuden byder på et rigt kulturliv, og byens allerstørste samt mest velbesøgte attraktion er naturligvis Randers Regnskov, der hvert eneste år tiltrækker masser af turister. Herudover finder du i byen mange forskellige museer, et kulturhus, et bibliotek, et stadsarkiv, et teater, en biograf og meget andet. Der er således utroligt mange seværdigheder i Randers, som er med til at bidrage til det unikke sammenhold, der eksisterer, blandt byens befolkning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal