arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers NØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med unik lokation – Randers NØ er tæt på det hele

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed, leder du helt sikkert efter en by med en central og unik location – Randers NØ er med sin placering tæt på det hele, og herudover er det landets 6. største by. Randers NØ er den nordøstlige del af den østjyske by med sine 62.563 indbyggere (2017), og den er Østjyllands næststørste by, blot overgået af Aarhus. 

Det helt særlige ved Randers NØs beliggenhed er, at den er et utroligt vigtigt trafikknudepunkt for både syd- og nordgående veje, og herudover er der mange togforbindelser til bl.a. Hobro og Langå fra byen. Ydermere stopper alle IC-tog mod nord også i Randers, og der er således tale om en by med rigtig gode transportmuligheder, hvilket er et vigtigt aspekt at have i baghovedet, når man leder efter erhvervslokaler med en ideel location – Randers NØ byder på mange spændende muligheder for din virksomhed.

Naturskøn lokation – Randers NØ byder på bakket og flot landskab

Randers NØ er placeret tæt på den Nordjyske Motorvej, og herudover finder du desuden Randersbro, der skaber forbindelser mellem den nordlige og sydlige del af byen. Der passerer 45.000 biler her i døgnet. I 2014 åbnede Ringvej Syd, der har til formål at lette trafikken fra Djursland, og den har desuden haft positiv effekt på den øvrige trafik også.

Randers NØ er desuden særligt kendt for sit karakteristiske landskab, der er meget bakket, og herudover finder du i området mange fredelige og smukke skovområder. Ydermere finder du tæt på byen Fussing Sø, der er et populært bademål for mange lokale i Randers NØ-området.

By med spændende muligheder og rigt kulturliv

I Randers finder du adskillige danske såvel som udenlandske virksomheder, der har både hovedkontorer og afdelinger i byen. Blandt de største kan bl.a. nævnes Bombardier, Danish Crown, Marcus og Tulip Food Company. Det er især i byens spændende og meget omfattende gågadenet, at du finder størstedelen af detailhandelen, og du finder således her en masse forskelligartede butikker og flere hoteller.

Der er ingen tvivl om, at byen desuden byder på et rigt kulturliv, og byens allerstørste samt mest velbesøgte attraktion er naturligvis Randers Regnskov, der hvert eneste år tiltrækker masser af turister. Herudover finder du i byen mange forskellige museer, et kulturhus, et bibliotek, et stadsarkiv, et teater, en biograf og meget andet. Der er således utroligt mange seværdigheder i Randers, som er med til at bidrage til det unikke sammenhold, der eksisterer, blandt byens befolkning.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage