arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Risskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Det perfekte område til erhvervslokaler – Risskov er en del af Århus

I Århus øst ligger bydelen Risskov, der strækker sig langs skov og strand ved Århus Bugt. Risskov anses som et populært område, idet mange flytter hertil pga. de mange muligheder, der foreligger. Disse fordele gælder også erhvervsdrivende, der ønsker at placere deres erhvervslokaler i et område, hvor der er masser af gode muligheder for både transport, nye samarbejdspartnere og vækst.

Nogle af Jyllands bedste transportmuligheder findes blot få kilometer fra Risskov

Risskov er især populært for erhvervsdrivende, da det er nemt at komme til og fra området, hvis man vælger at placere sine erhvervslokaler her. For private køretøjer eller leverandører er det ganske nemt at komme til området, hvis blot man følger motorvej E45, hvor der er indfaldsveje, som leder direkte til Risskov. Desuden er det nemt at komme ud til erhvervslokalet, hvis man bor inde i selve Århus centrum, da der herfra hverken er langt på cykel eller i bil.

For de medarbejdere eller besøgende, der er afhængige af offentlig transport, er Risskov ligeledes det perfekte område. Med bus fra banegården og rutebilstationen omkring fem kilometer derfra, er det nemt at komme til Risskov med bus eller taxa. Desuden kører toge og busser fra hele landet til Århus banegård flere gange i timen, så uanset hvor man er fra i landet, er det muligt at komme dertil. Hvis man er fra Sjælland, kan det dog være fordelagtigt at benytte sig af Molslinjen, der ligeledes sejler mellem Århus havn og Sjællands Odde flere gange om dagen.

Området der skaber god grobund for erhvervsdrivende

Idet Risskov er en del af Århus Kommune, skabes der god grobund for både etablering af nye virksomheder samt vækst. Dette skyldes, at Århus Kommune har fokus på erhvervslivet, der skal skabe nye arbejdskræfter og hente investeringer til området. Det skal være attraktivt at placere sine erhvervslokaler i Århus, herunder også Risskov, hvilket gør, at der er plads til både iværksættere, nystartede og etablerede, store virksomheder i området. Det store fokus på erhvervslivet øger områdets popularitet og skaber masser af muligheder for nye samarbejdspartnere, der kan komme med friske input, som kan bidrage med noget positivt til den pågældende virksomhed.

Risskov er det perfekte område at placere sine erhvervslokaler, hvis man er på udkig efter et område med masser af transportmuligheder, der gør det nemt at komme dertil og derfra samt et område, hvor man kan indgå i et voksende og stærkt erhvervsliv.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage