arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Viby J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Viby J er lokation for attraktive erhvervslokaler

Ved Jyllands hovedstad Aarhus, findes bydelen Viby J. Viby J har den helt rigtige beliggenhed, hvis du er på udkig efter attraktive erhvervslokaler uanset hvilken art. Området ligger ind mod landet i den jyske havneby og er bevendt placeret med adgang til nogle af byens mest afgørende trafikale knudepunkter. Dette er blandt andet den nærtliggende Europa-motorvej E45, der ikke alene krydser Jylland fra top til bund, men også tillader videre rejse til andre europæiske lande mod både nord og syd. Dette er et positiv for virksomheder, der ønsker at kunne tilgås eller selv nå ud til større dele af landet eller sågar udlandet fra sin grundlæggende location. Viby J er foruden dette også koblet til jernbanestrækninger på lokalt og regionalt plan og er herudover blot en kort køretur fra Aarhus Havn, der ligeså udbyder transport til store dele af Danmark. I en infrastrukturel betragtning er Viby J altså et oplagt sted at anbringe sine erhvervslokaler.

En spændende by med vægt på kultur

Som en del af Aarhus by, er Viby J også sammenflettet med storbyens farverige kulturelle liv. Denne kultur, der blandt andet inkluderer kunst, musik, gastronomi og detailhandel, tiltrækker hvert år en stor mængde turister til byen. Viby J er således en del af en mindre nordisk metropol, der emmer af liv og skaber en solid grobund for alskens forretninger. Dette er bidragende til at gøre Viby J en god beliggenhed for erhvervsdrivende og deres virksomheder.

Godt grundlag for vækst og erhverv

Viby J hører som bydel under Aarhus Kommune og deres lokalpolitik. Kommunalt set har Aarhus stor fokus på at styrke og nære den støt stigende vækst, de erhvervsmæssigt har oplevet over en længere årrække. Dette betyder, at de politisk har mange tiltag, der skal sikre dig som erhvervsdrivende samt din virksomhed til vækst og videre udvikling. Dette indebærer eksempelvist at kunne sikre et udbud af erhvervslokaler i topkvalitet og med god location. Viby J er et af de steder, du finder sådanne lokaler. Aarhus Kommune satser stort på at skabe de bedste rammer for områdets erhvervsliv, idet de finder det gavnligt for både byen og de erhvervsdrivende at skabe en forretningsmæssig udvikling. Byens konstante forsøg på at udvikle de bedste forudsætninger for erhverv – uanset størrelsen eller omdrejningspunktet – er altså et synligt og mærkbart gode ved at vælge Viby J som location for dine fremtidige forretningseventyr.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage