arrow_upward

Aalborg SØ

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive erhvervslokaler i Aalborg SØ

Hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler i eller omkring Aalborg, kan du gøre klogt i at lære mere om det yderst attraktive område Aalborg SØ. Aalborg SØ er en del af Aalborg Kommune, der hører til Region Nordjylland. Med en placering tæt på motorvej, universitet og centrum af byen er bydelen et meget eftertragtet sted at drive virksomhed. Derudover står byen over for forventet fremtidig vækst, din virksomhed kan nyde godt af i årene fremover. Og hvad end din virksomhed har brug for erhvervslokaler til kontor, lager eller produktion, er området det oplagte valg.

Erhvervsbydel med logistik

Aalborg har i årene fremover et ønske om at udvikle sine service- og videnserhverv samt videnstunge og specialiserede fremstillingserhverv, der skal placeres i Aalborg SØ tæt på motorvejen. Bydelen er altså fuldkommen ideel for din virksomhed, hvis du ofte får kunder på besøg, som kommer langvejs fra, samtidig med at dine medarbejdere nemt kan komme til og fra arbejdspladsen. Det giver dig også mulighed for nemmere at kunne rekruttere medarbejdere i fremtiden, som ikke nødvendigvis bor i området.

Lufthavn forbinder byen med resten af verden

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn med omkring 1,5 millioner passagerer årligt. Der er god forbindelse til særligt København med cirka 20 daglige afgange. Det betyder, at du nemt kan besøge samarbejdspartnere i hovedstaden, hvor de naturligvis også nemt og hurtigt kan tage blot en 1-dagstur til Aalborg. Derudover er der også afgange til blandt andet Stockholm, Oslo og London, som giver din virksomhed mulighed for at ekspandere både nationalt og internationalt.

Studerende skaber vækst

Aalborg Universitet har over de senere år udvidet betydeligt, og man regner derfor med, at denne udvikling vil få indflydelse på markedet for erhvervslejemål i byen. Det skaber desuden også et større rekrutteringsgrundlag for din virksomhed at have universitetet som nabo, hvor du allerede kan ansætte fremtidens fuldtidsansatte i en studiejob-stilling. Det er altså en utrolig attraktiv beliggenhed, hvor Aalborg Universitet sætter sit præg på byområdet.

Erhvervslejemål til ethvert behov

I Aalborg SØ finder man oftest erhvervslejemål såsom kontor, lager og produktion. Området er ikke rigt på butikker og detailhandlen, og derfor er bydelen perfekt for virksomheden, der ønsker nybyggede kontorfaciliteter eller store lager- og produktionslokaler. Der er altså noget for enhver smag og med beliggenhed tæt på universitet, motorvej og centrum af Aalborg, vil virksomheden kunne forvente et godt rekrutteringsgrundlag og logistiske fordele.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal