arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive erhvervslokaler i Aalborg SØ

Hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler i eller omkring Aalborg, kan du gøre klogt i at lære mere om det yderst attraktive område Aalborg SØ. Aalborg SØ er en del af Aalborg Kommune, der hører til Region Nordjylland. Med en placering tæt på motorvej, universitet og centrum af byen er bydelen et meget eftertragtet sted at drive virksomhed. Derudover står byen over for forventet fremtidig vækst, din virksomhed kan nyde godt af i årene fremover. Og hvad end din virksomhed har brug for erhvervslokaler til kontor, lager eller produktion, er området det oplagte valg.

Erhvervsbydel med logistik

Aalborg har i årene fremover et ønske om at udvikle sine service- og videnserhverv samt videnstunge og specialiserede fremstillingserhverv, der skal placeres i Aalborg SØ tæt på motorvejen. Bydelen er altså fuldkommen ideel for din virksomhed, hvis du ofte får kunder på besøg, som kommer langvejs fra, samtidig med at dine medarbejdere nemt kan komme til og fra arbejdspladsen. Det giver dig også mulighed for nemmere at kunne rekruttere medarbejdere i fremtiden, som ikke nødvendigvis bor i området.

Lufthavn forbinder byen med resten af verden

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredjestørste lufthavn med omkring 1,5 millioner passagerer årligt. Der er god forbindelse til særligt København med cirka 20 daglige afgange. Det betyder, at du nemt kan besøge samarbejdspartnere i hovedstaden, hvor de naturligvis også nemt og hurtigt kan tage blot en 1-dagstur til Aalborg. Derudover er der også afgange til blandt andet Stockholm, Oslo og London, som giver din virksomhed mulighed for at ekspandere både nationalt og internationalt.

Studerende skaber vækst

Aalborg Universitet har over de senere år udvidet betydeligt, og man regner derfor med, at denne udvikling vil få indflydelse på markedet for erhvervslejemål i byen. Det skaber desuden også et større rekrutteringsgrundlag for din virksomhed at have universitetet som nabo, hvor du allerede kan ansætte fremtidens fuldtidsansatte i en studiejob-stilling. Det er altså en utrolig attraktiv beliggenhed, hvor Aalborg Universitet sætter sit præg på byområdet.

Erhvervslejemål til ethvert behov

I Aalborg SØ finder man oftest erhvervslejemål såsom kontor, lager og produktion. Området er ikke rigt på butikker og detailhandlen, og derfor er bydelen perfekt for virksomheden, der ønsker nybyggede kontorfaciliteter eller store lager- og produktionslokaler. Der er altså noget for enhver smag og med beliggenhed tæt på universitet, motorvej og centrum af Aalborg, vil virksomheden kunne forvente et godt rekrutteringsgrundlag og logistiske fordele.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage