arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Aalborg Øst. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej lokaler i Aalborg Øst

Aalborg Øst er et område med stor diversitet og et stort industriområde. Her findes mange mulige samarbejdspartnere og kunder, som blot venter på at blive taget i brug. Der er naturligvis en god forbindelse til indre by, ligesom der er gode forbindelser til resten af landet, både hvis det er i bil og i tog.

I Aalborg er der gode muligheder for at oprette en butik, hvis det er det, virksomhedens strategi er. Derudover er der i Aalborg Øst rig mulighed for at leje lagerlokaler, da der er et stort industriområde her, hvor lagerlokaler i forvejen benyttes i stor stil af mange forskellige virksomheder. Derudover kan man jo kombinere lageret med et kontor, hvis der er behov for at det hele er samlet på et sted.

Kontormuligheder er der også nok af, og selvom Aalborg er Danmarks fjerdestørste by, så er huslejen væsentligt lavere end i de andre store byer, og derfor er det attraktivt at oprette sit kontor her. I Aalborg Øst er det muligt at oprette kontor i et industrimiljø, hvor erhvervslivet allerede trives i bedste velgående. Har kan I få store kontorlokaler, hvor der er plads til at udvikle jeres virksomhed, så I kan få lov at udleve jeres potentiale.

Arbejdskraft

I Aalborg er der mange unge, som er flyttet til byen for at studere. Disse unge er en stor kilde til inspiration, kreativitet og billig arbejdskraft, som bare venter på, at I gør brug af den. Mange af de unge er bare glade for, at de kan få noget til CV’et og lidt ekstra penge hver måned, så de er villige til at arbejde for en væsentligt lavere løn, end en fuldtidsansat ville være. Derudover har de sikkert nogle fantastiske ideer til din virksomheds strategi, som du ikke selv havde overvejet, og derfor er det også en enormt god ting for kreativiteten i virksomheden, at I får nogle unge mennesker ansat.

I Aalborg Øst er diversiteten af mennesker også stor, og der bor folk fra mange forskellige steder i verden. Disse mennesker er også en kilde til billig arbejdskraft, og så har de helt sikkert også en masse idéer til ting, som kan gøres anderledes i virksomheden. Det er altså et område, som har mange ting at byde på, og det gælder bare om at springe ud i det.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage