arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nørresundby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

God placering af erhvervslokalet – Nørresundby ligger lige ved Aalborg

Meget få minutter fra Aalborg ligger byen Nørresundby, som er en del af Aalborg Kommune. Byen anses som en del af storbyområdet i sammenhæng med Aalborg, hvilket er med til at øge byens popularitet. I centrum af Nørresundby ligger blandt andet Nørresundby Torv og Nørresundby Kirke, samtidig med at Limfjordsbroen, der forbinder byen med Aalborg, desuden er placeret her. I og med at byen er placeret så tæt på Danmarks fjerdestørste by, byder Nørresundby på en masse muligheder inden for både erhvervsliv, infrastruktur, uddannelse mv.

Nørresundby er en del af storbyområdets stærke erhvervsliv

Som en del af storbyområdet med Aalborg er Nørresundby en del af det stærke erhvervsliv, der hersker i og omkring Aalborg. Der findes en række store virksomheder, der har kontorer i Aalborg og dermed medvirker til at styrke erhvervslivet og skabe god grobund for yderligere ekspansion og vækst. Disse virksomheder er blandt andet Siemens Wind Power, Spar Nord Bank, Aalborg Portland, Telenor samt mange flere. Aalborg Kommune tilbyder desuden erhvervsservice, hvor kommunen i samarbejde med erhvervsorganisationer har indgået en række aftaler, hvormed der sikres en effektiv, fair og god sagsbehandling inden for miljø, byggeri, brand/beredskab og planer. Kommunen gør det attraktivt for iværksættere at etablere og drive virksomhed lige netop her, idet der findes nogle tilbud til disse, hvor de blandt andet kan kontakte erhvervsservice, der altid står klar med behjælpelig rådgivning og vejledning. Iværksættere kan også tage en snak med de større etablerede virksomheder, der allerede er solidt plantet i området. Hos erhvervsservice kan du ligeledes finde information om alle de nødvendige tilladelser mv., der er nødvendige for virksomheder at anskaffe sig i opstartsfasen eller i løbet af processen. Området i og omkring Nørresundby er ligeledes interesseret i, at kommunen skal blive ved med at ekspandere og vokse, og derfor tilbydes der naturligvis også vejledning, sparring og tilbud til i forvejen etablerede virksomheder.

Gode muligheder for medarbejderen

Med sine mange muligheder for både uddannelse, aktiviteter, byliv og transport er Nørresundby den perfekte by for medarbejderen at have arbejdsplads i. Den gode infrastruktur gør det let at komme til og fra arbejde, og de mange uddannelses- og jobmuligheder gør det muligt at etablere et sundt og solidt familieliv i byen.

Er du erhvervsdrivende og leder efter en attraktiv og god beliggenhed til erhvervslokalet, er Nørresundby med sine mange muligheder lige rundt om hjørnet, for både private og erhverv, det optimale valg.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage