arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skive. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Skive er en charmerende by, der byder på attraktive erhvervslokaler

Den midtjyske by Skive har den helt rette placering, såfremt du leder efter erhvervslokaler. Byen ligger ved halvøen Salling tæt på Limfjorden, og herudover er byen placeret på jernbanestrækningen mellem Struer og Viborg. Det betyder, at byen har en god infrastruktur, som bestemt vil komme dine kollegaer og potentielle kunder til gode. Herudover fungerer byen som hovedby i Skive Kommune og regnes desuden af mange som hovedstad i Salling. Byen byder ydermere på mange spændende bygninger og en industrihavn, men det må helt bestemt siges at være Limfjorden, der er det helt centrale for byen. Fjorden tiltrækker tusindvis af turister hvert eneste år fra indland såvel som udland.

Find lokaler til erhvervslejemål i denne midtjyske by tæt på Limfjorden

Leder du efter attraktive erhvervslejemål, har Skive således den helt rigtige placering. Skive er den nordligste købstad i Region Midtjylland, og den er desuden tæt placeret på andre større jyske byer såsom Viborg, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro og Hobro. Det betyder, at det er nemt at komme hurtigt rundt til nogle af de andre byer, hvilket bestemt må siges at være en fordel, når man leder efter lokaler til erhvervsbrug. Herudover byder byen på mange kulturelle seværdigheder, der ligeledes er positivt for både turismen, erhvervslivet samt bosætningen i byen. 

Byen skaber de optimale rammer for erhvervsudvikling 

Skive kan blive din centrale og aktive samarbejdspartner, såfremt du vælger lokaler til erhvervslejemål her i byen. Byen arbejder nemlig aktivt på at varetage samtlige af virksomhedernes interesser i hele kommunen, så der på den måde kan blive skabt vækst. Der er således tale om en by i rivende udvikling, som konstant arbejder på at gøre byen til et attraktivt område med et innovativt og stærkt miljø. Det er netop derfor, at Skive har den ideelle placering til erhvervslokaler, da byen skaber de optimale rammer for erhvervsudvikling.

By i rivende udvikling – attraktivt sted for erhvervsdrivende

Er du på udkig efter nye og attraktive lokaler til erhvervslejemål, er der således ingen tvivl om, at Skive har alt det, du søger. Byen er en særdeles attraktiv by i skønne omgivelser tæt på Limfjorden, hvilket tiltrækker mange mennesker i sommerperioden. Herudover har byen en god infrastruktur og er placeret tæt op ad flere af de større jyske byer i området. Endelig er der tale om en by i udvikling, der formår at gøre utroligt meget for erhvervslivet, hvilket betyder, at det et særdeles attraktivt sted for erhvervsdrivende.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage