arrow_upward

Roskilde

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Roskilde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Billige, velbeliggende kontorlokaler - Roskilde er stedet at lede

Med kontorlokaler i Roskilde er din virksomhed beliggende i Sjællands centrale knudepunkt, der forbinder hele øen. Her har din virksomhed kort transporttid til hovedstaden (inklusiv Øresundsbroen og lufthavnen) såvel som til Storebæltsbroen. Dermed giver kontorlokaler til leje i Roskilde indirekte forbindelse til hele landet og resten af verden. Samtidigt vil din virksomhed nyde godt af kontorlokaler med en betydeligt lavere husleje, end det er tilfældet i København.


Roskilde regnes for at være landets formentlig ældste handelsby og blev i 2012 kåret som Danmarks Bedste Handelsby. Byen har et rigt og varieret udbud af rummelige, velplacerede kontorlokaler til leje med p.t. ikke færre end 1.130 registrerede kontorvirksomheder. Roskilde er en travl storby med et interessant og pulserende forretningsliv omkring gågaderne i Centrum og ved butikscentret Ros Torv. Flere af byens detailhandelsbutikker, samlet kaldet Stjernebutikkerne, forsøger at bevare Roskildes status som en primær handelsby for hele regionen.

Attraktive rammer for virksomheder i Roskilde

Med kontorlokaler i Roskilde vil din virksomhed nyde godt af nogle attraktive vilkår. Domkirkebyen danner nemlig gode rammer for, at virksomheder har de bedste muligheder for succesfuldt at etablere sig i byen. Først og fremmest er der med uddannelsessteder såsom RUC i Trekroner og DTU en god vidensbase i området. Det betyder, at virksomheder, der har kontorlokaler i Roskilde, har et bredt og velkvalificeret rekrutteringsgrundlag.

Nemt at finde kontorlokaler til leje i Roskilde

Bykernen nær Roskildes travle Banegård rummer en betydelig koncentration af små og mellemstore kontorlokaler, hvor virksomheder af alle typer har hjemme. Det samme gør sig gældende i de nye store erhvervsområder ud langs Københavnsvej samt i byens øvrige østvendte udkant. I for eksempel den nye forstad, Trekroner, har iværksættere og nye firmaer fine muligheder for at finde moderne kontorlokaler med kort afstand til Roskilde Centrum. Andre potentielle adresser med spændende kontorlokaler ligger ved udfaldsvejene Ringstedvej, Vindingevej og Østre Ringvej. Dette giver, kort sagt, mange muligheder for at finde passende kontorlokaler i Roskilde, der passer til netop dine behov. Størstedelen af byen og lokalområdets busser afgår fra Roskilde Station, og der er adskillige togforbindelser med stop i Roskilde, heriblandt IC3, der kører mellem Københavns Lufthavn og Frederikshavn samt regionaltog mellem Østerport og Rødby Havn, Kalundborg og Ringsted, foruden internationale tog fra Københavns Hovedbanegård til Basel og Amsterdam. Motorvejsnettet med Holbækmotorvejen i centrum går fra Vigerslev uden om Roskilde og videre til Holbæk, Primærrute 6 løber fra Solrød Strand til Roskilde og videre mod nord til Fredensborg. Primærrute 13 løber fra Roskilde sydpå via Ringsted til Næstved. Der er indført nye A-buslinjer, som kører med kvarterdrift, hvilket betyder, at mange flere tager bussen til og fra bymidten.

Roskilde, en universitets- og uddannelsesby

Roskilde er en by, der i høj grad kan defineres som en universitets- og uddannelsesby. Beliggende i Trekroner er Roskilde Uddannnelses Center (RUC) med sit fokus på innovation, kritisk og tværfaglig forskning. Gode uddannelsesmuligheder er et attraktivt træk ved den pulserende by, der årligt uddanner mange mennesker. Det giver en god mulighed for virksomheder at have deres kontorlokaler beliggende i et miljø med fokus på forskning, viden, innovation og ikke mindst stærk arbejdskraft. Kontorlokaler i Roskilde giver kort sagt din virksomhed inspirerende og attraktive omgivelser.

De kontorlokaler, hvorfra du driver din virksomhed har stor betydning for virksomhedens profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler i Roskilde, da en virksomheds omgivelser kan styrke din virksomheds profil. Kontorlokaler er en del af gesjæftens ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor er det værd at overveje, om dine kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Det handler i virkeligheden om, at der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse og interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør også være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange. De valgte kontorlokaler skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Kontorlokalernes placering er også vigtig i forhold til rekruttering. Tjek Lokalebasen og se de mange spændende ledige kontorlejemål i Roskilde.

Læs mere om Roskilde på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal