arrow_upward

Taastrup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskab – Slip for kontordriften og fokuser 100 % på din forretning

Kontordrift kan udgøre en stor del af din aktive hverdag på kontoret og kan være en omkostningsfuld affære. Med et kontor eller en kontorplads i et kontorfællesskab outsources hele (eller delvist) kontordriften, og kan således spare dig og dine medarbejdere administrativt besvær, som ikke er direkte relaterende og medvirkende til at sikre virksomhedens bundlinje. Denne og flere andre årsager er medvirkende til at flere og flere virksomheder har rettet deres opmærksomhed mod en kontorløsning i et kontorfællesskab, hvilket gør servicerede kontorer tilhører det hurtigst voksende marked i den europæiske ejendomsbranche.

Taastrup – En af Sjællands mange kontorbyer – også for kontorfællesskaber.

Få kilometer uden for den pulserende storby, som København må betegnes som, ligger Taastrup. Erhvervsmæssigt indeholder Taastrup flere attraktive erhvervsområder med god logistik og gode adgangsveje. Som eksempel kan Klovtofte Erhvervsområde nævnes. I Taastrup-området findes flere kontorfællesskaber skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere, der ønsker nyistandsatte og professionelle forhold. Placeringen uden for København er medvirkende til, at priserne er meget fordelagtige. Taastrup er et regionalt knudepunkt med kort vej til den travlt befærdede jernbanestation Høje-Taastrup st., hvor der dagligt afgår toge mod Jylland og Tyskland. Taastrup har endvidere glæde af de hyppigt besøgte Indkøbscentre City 2 og IKEA.

Læs mere om Taastrup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal