arrow_upward

7 kontorhoteller: Taastrup

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Taastrup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskab – Slip for kontordriften og fokuser 100 % på din forretning

Kontordrift kan udgøre en stor del af din aktive hverdag på kontoret og kan være en omkostningsfuld affære. Med et kontor eller en kontorplads i et kontorfællesskab outsources hele (eller delvist) kontordriften, og kan således spare dig og dine medarbejdere administrativt besvær, som ikke er direkte relaterende og medvirkende til at sikre virksomhedens bundlinje. Denne og flere andre årsager er medvirkende til at flere og flere virksomheder har rettet deres opmærksomhed mod en kontorløsning i et kontorfællesskab, hvilket gør servicerede kontorer tilhører det hurtigst voksende marked i den europæiske ejendomsbranche.

Taastrup – En af Sjællands mange kontorbyer – også for kontorfællesskaber.

Få kilometer uden for den pulserende storby, som København må betegnes som, ligger Taastrup. Erhvervsmæssigt indeholder Taastrup flere attraktive erhvervsområder med god logistik og gode adgangsveje. Som eksempel kan Klovtofte Erhvervsområde nævnes. I Taastrup-området findes flere kontorfællesskaber skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere, der ønsker nyistandsatte og professionelle forhold. Placeringen uden for København er medvirkende til, at priserne er meget fordelagtige. Taastrup er et regionalt knudepunkt med kort vej til den travlt befærdede jernbanestation Høje-Taastrup st., hvor der dagligt afgår toge mod Jylland og Tyskland. Taastrup har endvidere glæde af de hyppigt besøgte Indkøbscentre City 2 og IKEA.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage