arrow_upward

13 kontorhoteller: Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Skønt beliggende kontorhotel – Kongens Lyngby tilbyder utallige muligheder

Leder du efter et kontorhotel med en smuk beliggenhed i det nordsjællandske område? Så skulle du tage at overveje Kongens Lyngby. Her får du nordsjællandsk idyl og naturskønne områder til en lidt billgere pris, end en beliggenhed på Strandvejen.

Tæt på bylivet

Kongens Lyngby er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn og har dermed relativt kort afstand til det pulserende liv i hovedstaden. Lyngbymotorvejen giver på fornem vis nem og hurtig adgang til byen. Vælger du at placere din virksomhed i et kontorhotel i Kongens Lyngby, vil din virksomhed dermed kunne nyde godt af denne centrale beliggenhed. Ligeledes er der også gode offentlige trafikale forbindelser til byen.

En kommune med alt, man kan ønske sig

Med en plads i et kontorhotel i Kongens Lyngby får din virksomhed hjemme i den meget eftertragtede Lyngby-Taarbæk Kommune. Kommunen har ekstremt mange facetter: den har et rigt handelsliv, et stærkt erhvervsliv og et væld af alsidige og spændende kulturtilbud. Og så betragtes det herudover også som en meget grøn og familieorienteret by med mange rekreative, naturskønne områder. Af grønne områder kan for eksempel nævnes Furesøen, som mange udefrakommende valfarter til for at besøge. Naturområderne udgør faktisk ikke mindre end halvdelen af kommunens areal. Vælger du en kontorplads i et kontorhotel i Kongens Lyngby, vil du og dine medarbejdere dermed i dagligdagen kunne nyde godt af disse skønne, rekreative omgivelser – der bestemt kan bidrage til arbejdstrivslen.

Få kontorhotel i en erhvervsvenlig by

Byen er for mange virksomheder en velkendt erhvervsby, hvor flere store virksomheder såsom ingeniørfirmaet COWI, realkreditinstituttet BRFkredit og kemivirksomheden Haldor Topsøe A/S har deres hovedsæde. Dermed får du en masse prominente naboer, hvis du placerer din virksomhede i et kontorhotel i Kongens Lyngby. Byen er herudover også hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU) med knap 10.000 studerende og har dermed også et interessant rekrutteringsgrundlag for mange virksomheder.

Nemt at finde et kontorhotel i Kongens Lyngby

Kongens Lyngby tiltrækker mange virksomheder og har en lang række moderne, attraktive kontorhoteller. Ønsker du at få en eller flere pladser i et kontorhotel i Kongens Lyngby, er der derfor et stort udvalg, hvilket gør det nemt for dig at finde et kontorhotel, der passer til lige netop din virksomhed. Når du skal i gang med din søgning, kan du via Lokalebasens søgefunktion nemt og hurtigt filtrere din søgning, så der kun fremkommer resultater, der passer til dine ønsker. Det gør din søgning effektiv og overskuelig, så du har ro til at træffe den rette beslutning.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage