arrow_upward

Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Skønt beliggende kontorhotel – Kongens Lyngby tilbyder utallige muligheder

Leder du efter et kontorhotel med en smuk beliggenhed i det nordsjællandske område? Så skulle du tage at overveje Kongens Lyngby. Her får du nordsjællandsk idyl og naturskønne områder til en lidt billgere pris, end en beliggenhed på Strandvejen.

Tæt på bylivet

Kongens Lyngby er beliggende i den nordlige del af Storkøbenhavn og har dermed relativt kort afstand til det pulserende liv i hovedstaden. Lyngbymotorvejen giver på fornem vis nem og hurtig adgang til byen. Vælger du at placere din virksomhed i et kontorhotel i Kongens Lyngby, vil din virksomhed dermed kunne nyde godt af denne centrale beliggenhed. Ligeledes er der også gode offentlige trafikale forbindelser til byen.

En kommune med alt, man kan ønske sig

Med en plads i et kontorhotel i Kongens Lyngby får din virksomhed hjemme i den meget eftertragtede Lyngby-Taarbæk Kommune. Kommunen har ekstremt mange facetter: den har et rigt handelsliv, et stærkt erhvervsliv og et væld af alsidige og spændende kulturtilbud. Og så betragtes det herudover også som en meget grøn og familieorienteret by med mange rekreative, naturskønne områder. Af grønne områder kan for eksempel nævnes Furesøen, som mange udefrakommende valfarter til for at besøge. Naturområderne udgør faktisk ikke mindre end halvdelen af kommunens areal. Vælger du en kontorplads i et kontorhotel i Kongens Lyngby, vil du og dine medarbejdere dermed i dagligdagen kunne nyde godt af disse skønne, rekreative omgivelser – der bestemt kan bidrage til arbejdstrivslen.

Få kontorhotel i en erhvervsvenlig by

Byen er for mange virksomheder en velkendt erhvervsby, hvor flere store virksomheder såsom ingeniørfirmaet COWI, realkreditinstituttet BRFkredit og kemivirksomheden Haldor Topsøe A/S har deres hovedsæde. Dermed får du en masse prominente naboer, hvis du placerer din virksomhede i et kontorhotel i Kongens Lyngby. Byen er herudover også hjemsted for Danmarks Tekniske Universitet (DTU) med knap 10.000 studerende og har dermed også et interessant rekrutteringsgrundlag for mange virksomheder.

Nemt at finde et kontorhotel i Kongens Lyngby

Kongens Lyngby tiltrækker mange virksomheder og har en lang række moderne, attraktive kontorhoteller. Ønsker du at få en eller flere pladser i et kontorhotel i Kongens Lyngby, er der derfor et stort udvalg, hvilket gør det nemt for dig at finde et kontorhotel, der passer til lige netop din virksomhed. Når du skal i gang med din søgning, kan du via Lokalebasens søgefunktion nemt og hurtigt filtrere din søgning, så der kun fremkommer resultater, der passer til dine ønsker. Det gør din søgning effektiv og overskuelig, så du har ro til at træffe den rette beslutning.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal