arrow_upward

18 kontorhoteller: Århus C

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Søger du et moderne kontorfællesskab - Århus har mange spændende muligheder

På Lokalebasen kan du let og gratis finde et kontorhotel i Århus. Især i centrum af Århus er der blevet bygget en lang række kontorejendomme de seneste par år, herunder en håndfuld kontorfællesskaber. Der er både mindre og større moderne typer, hvor det vil være muligt at leje både store og mindre kontorlokaler– eller blot et mødelokale eller en plads i et åbent kontorlandsskab. Priserne vil som tommelfingerregel afhænge af antal lejede kvadratmeter, beliggenhed samt hvilke fælles faciliteter, du vælger at modtage. Flere og flere får øjnene op for fordelene ved at blive en del af et kontorfællesskab. Dette går hånd i hånd med en blomstrende iværksætterkultur, der især kan findes blandt unge, kreative studerende og nyuddannet. Et stigende antal danskere har nemlig den dag i dag fået mod på at kaste sig ud i en iværksættertilværelse. Det forøgede antal af iværksættere i Danmark har medført, at flere vælger at slå sig ned i et kontorhotel.

Spar penge med et kontorhotel

Der er en række fordele ved at leje sig ind i et kontorfællesskab. Først og fremmest er det vigtigt som nyetableret virksomhed at have lave driftsomkostninger. Netop derfor er kontorfællesskaber et godt alternativt, da man ofte kan leje en arbejdsplads billigt med en række tilhørende services som printer, reception m.m. Som lejer i et kontorhotel er drift med i lejeprisen, og man behøver derfor ikke tænke på uforudsete regninger. Man har en fast leje, og den ved man, hvad er.

Et inspirerende, socialt kontorfællesskab – Århus bugner af attraktive tilbud

Derudover lægger mange kontorhotellers rammer op til både faglig og social networking, så man kan få et socialt samvær på kontoret. Det er særdeleshed nemt at finde et kontorfællesskab i Århus med en profil i denne retning. I et kontorfællesskab eller et kontorhotel kan du sparre og networke med andre virksomheder og trække på hinandens erfaringer, hvilket kan give en stor værdi for nyetablerede virksomheder. Nye virksomheder er desuden ofte afhængige af et godt netværk for at få stor succes. Fordelen ved at leje sig ind i denne type kontor er ligeledes, at man kan sende et sundt og professionelt signal til sine forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og kunder. Noget man vil have sværere ved, hvis man har et hjemmekontor. Når man holder møder i kontorfællesskabets mødelokaler, kan man altså på den måde signalere seriøsitet. Har stedet et godt image, kan din virksomhed ydermere drage fordel af det brand.

Hvordan er det at arbejde i et kontorhotel i Århus C?

Århus er Danmarks anden største by og er en fantastisk by at arbejde i. Det skyldes byens spirende forretnings- og byliv med et væld af butikker, caféer og kulturtilbud. Aarhus C rummer i omegnen af 55.000 indbyggere og er dermed Århus’ mest tætbebyggede bydel. Med et kontorfællesskab i Århus vil din virksomhed i dagligdagen kunne nyde og lade sig inspirere af dette summende og blomstrende byliv. Herudover er der andre attraktive fordele ved at være en del af et kontorhotel i Århus C. Her er det nemlig altid let og bekvemt for din virksomheds ansatte og besøgende at komme frem til arbejdspladsen. Det skyldes, at infrastrukturen i Århus er velfungerende, og der er blot få kilometer til motorvejsnet, herunder E45 motorvejen. Den offentlige transport er også velfungerede i Århus C, hvor du alle timer på døgnet kan fragtes rundt med enten bus eller tog.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage