arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Lautrupvang 18-24, 2750 Ballerup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Lautrupvang 18-24
2750 Ballerup
Areal
4.000 - 25.000 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift316.667 - 2.135.417 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift950 - 1.025 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:950 - 1.025 kr.
Drift / m² / år:190 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
2750 Ballerup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
61 m
 
S-tog
747 m
 
Tog
747 m

Få dit eget skræddersyede kontorbyggeri - mange muligheder!

Det er planlagt, at der skal opføres et splinternyt administrations- og kontorbyggeri på Lautrupvang i Ballerup. Der kan bygges op til 30.000 m² fordelt på ca. 25.000 m² etageareal samt ca. 5.000 m² kælderareal. Derudover kan der bygges ned til ca. 4.000 m². Resten er herfra op til Dem!

Lokalplanen åbner op for mange muligheder for byggeriet. Der er mulighed for kontor-domiciler, handels- og servicevirksomhed eller højteknologisk fremstillings-virksomhed. Ydermere kan byggeriet opføres i 3 plan som multibrugerhus, kontordomicil eller en blanding. De kan se de skematiske muligheder, samt forslag blandt billederne og ved at bestille materiale.

Det skal dog understreges, at de kommende brugere har mulighed for at få stor indflydelse på placering, udformning, indretning og materialer. Derfor er dette en stor mulighed for at få det man som virksomhed præcist ønsker.

Bygningen bliver opført efter "Green Building" princippet hvor der fokuseres på alternative energiløsninger, reducering af CO2 og meget mere. Dette fremtidssikrer ikke blot bygningen, det kan også på sigt udgøre en besparelse for virksomheden, bl.a. på grund af mere effektivt energiforbrug.

Byggeriet er markant og meget synligt beliggende ved Lautrupparken ved Ballerup. Der er gode transportmuligheder med Skovlunde Station beliggende inden for gå-afstand og Motorvejen - Ring 4 er ca. 2 min. væk. Derudover har området en glimrende infrastruktur, hvilket vil være til gavn for virksomheden.

Ønsker De mere information om dette fremtidige byggeri, samt at tale nærmere med os om de mange muligheder vi kan tilbyde, kan De bestille materiale. Vi ser frem til at høre Deres ønsker!

NB: Et lejemål på 4.000-6.000 m² kan være indflytningsklart senest 9 måneder efter indgået lejekontrakt. Et større lejemål kan være indflytningsklart efter 9-14 måneder.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål