arrow_upward

Ballerup

Ballerup kan tilbyde et kæmpestort og uhyre varieret udvalg af topmoderne kontorejendomme med kontorlokaler i alle størrelser og indretninger til alle formål. Netop nu huser den københavnske forstadskommune flere end 450 kontorvirksomheder. Med en af...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorby Ballerup

Infrastrukturen er ikke kun vigtig i forhold til dine kontorers placering, rekruttering og drift, men for erhvervslivet i Ballerup Kommune, generelt. Med kontorer i byen, skal man kunne komme hurtigt og sikkert til og fra sin arbejdsplads og have adgang til nemme transportløsninger. Derfor arbejder Park og Vej¬teamet i Ballerup løbende på at skabe de bedste løsninger. God infrastruktur er essentielt for virksomheder og deres ansatte. Derfor arbejdes der strategisk med at afsøge nye muligheder for udvikling. Det sker blandt andet ved at indgå samarbejder om trafikbetjening og den kollektive trafik, som kan gøre arbejdslivet lettere for blandt andet pendlere. I 2016 undersøges der fx, hvordan Ballerup Kommune kan være med i et samarbejde om forbindelser til den kommende letbane samt etableringen af en S-bus mellem DTUs campusser i Lautrup og Lyngby.

Kontorlokaler er lokaletyper, der anvendes til industri, service og øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives har stor betydning for din virksomhedsprofil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler, da placering og omgivelser kan styrke din virksomheds lokale forankring, nationale og internationale profil. Dine kontorer er på den måde en del af din virksomheds ansigt udadtil. Derfor er det værd at overveje, om kontorerne sender det signal, du ønsker. Kontorlokalernes placering, størrelse og interiør skal harmonerer med dit brand. Kontorerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Kontorlokalerne skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange.

Hver dag pendler 34.000 (2016) til Ballerup for at arbejde og cirka 7.000 både bor og arbejder i kommunen. Vælger du kontorer i Ballerup, kan du finde god sparring og værdifuld viden blandt andet om købekraft, klientel og vækstmuligheder i de lokale erhvervsforeninger og sammenslutninger. Et af de større er Erhvervsnetværket, som er et lokalt forankret forretningsnetværk, der binder lokale omegnsnetværk sammen i et stort fællesskab, når der hver tredje måned holdes stormøder, hvor alle grupperne samles.

Læs mere om Ballerup på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal