arrow_upward

39 kontorlokaler: Ballerup

Ballerup kan tilbyde et kæmpestort og uhyre varieret udvalg af topmoderne kontorejendomme med kontorlokaler i alle størrelser og indretninger til alle formål. Netop nu huser den københavnske forstadskommune flere end 450 kontorvirksomheder. Med en af...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontorby Ballerup

Infrastrukturen er ikke kun vigtig i forhold til dine kontorers placering, rekruttering og drift, men for erhvervslivet i Ballerup Kommune, generelt. Med kontorer i byen, skal man kunne komme hurtigt og sikkert til og fra sin arbejdsplads og have adgang til nemme transportløsninger. Derfor arbejder Park og Vej¬teamet i Ballerup løbende på at skabe de bedste løsninger. God infrastruktur er essentielt for virksomheder og deres ansatte. Derfor arbejdes der strategisk med at afsøge nye muligheder for udvikling. Det sker blandt andet ved at indgå samarbejder om trafikbetjening og den kollektive trafik, som kan gøre arbejdslivet lettere for blandt andet pendlere. I 2016 undersøges der fx, hvordan Ballerup Kommune kan være med i et samarbejde om forbindelser til den kommende letbane samt etableringen af en S-bus mellem DTUs campusser i Lautrup og Lyngby.

Kontorlokaler er lokaletyper, der anvendes til industri, service og øvrige erhverv. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives har stor betydning for din virksomhedsprofil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler, da placering og omgivelser kan styrke din virksomheds lokale forankring, nationale og internationale profil. Dine kontorer er på den måde en del af din virksomheds ansigt udadtil. Derfor er det værd at overveje, om kontorerne sender det signal, du ønsker. Kontorlokalernes placering, størrelse og interiør skal harmonerer med dit brand. Kontorerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Kontorlokalerne skal derudover være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange.

Hver dag pendler 34.000 (2016) til Ballerup for at arbejde og cirka 7.000 både bor og arbejder i kommunen. Vælger du kontorer i Ballerup, kan du finde god sparring og værdifuld viden blandt andet om købekraft, klientel og vækstmuligheder i de lokale erhvervsforeninger og sammenslutninger. Et af de større er Erhvervsnetværket, som er et lokalt forankret forretningsnetværk, der binder lokale omegnsnetværk sammen i et stort fællesskab, når der hver tredje måned holdes stormøder, hvor alle grupperne samles.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage