arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Charlottenlund. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Charlottenlund – prestigefyldt med fantastiske beliggenheder

Bydelen Charlottenlund ligger i den nordlige ende af Storkøbenhavn og er et af de mest velhavende områder i det danske land. Charlottenlund er desuden beliggende ved Øresundskysten og er en del af Gentofte Kommune. Denne kommune har omkring 76.000 indbyggere. Bydelen Hellerup ligger ligeledes mod syd, og mod nord findes Klampenborg. Charlottenlund er endvidere kendt for at huse diverse berømtheder, virksomhedsledere samt andre velhavende personer og familier. Eftersom bydelen ligeledes er en økonomisk ressourcestærk bydel i hovedstadsområdet, vil Charlottenlund fungere som et ideelt sted for virksomheder, der ønsker at have kontor i et prestigefyldt område.

Imponerende kontorlokaler med skønne beliggenheder

Charlottenlund byder på moderne og imponerende kontorlokaler, som ofte ligeledes har en fantastisk placering. Virksomheder kan blandt andet finde unikke lokaler med vandkig liggende på Strandvejen og med blot fem meter til Skovshoved kro og hotel. Hermed er der rig mulighed for at finde en skøn beliggenhed uden at være alt for tæt på indre Københavns besværlige gader og områder. Det er desuden muligt at finde flotte kontorlokaler til leje i diverse store villaer rundt omkring i bydelen. Gentofte Kommune er endvidere blandt Danmarks rigeste kommuner, men er ligeledes en af Danmarks billigste skattekommuner, hvorfor mange virksomheder bliver tiltrukket af området.

Erhvervsdrivende i Gentofte Kommune

Angående erhvervslivet i Gentofte Kommune, ser man for det meste enten servicevirksomheder, investeringsselskaber, IT-selskaber samt høj gastronomi. Diverse større selskaber og koncerner har ligeledes hovedsæde, kontor eller filialer rundt omkring i kommunen grundet gode tilkørselsforhold og statusejendomme. Bernstorff Slot har eksempelvis en stor rolle i erhvervsbilledet i Gentofte, idet slottet står for større selskaber, større events for en række af selskaber samt mad ud af huset. Det tager desuden blot omkring 20 minutter at komme ind til indre København. Virksomheder har derfor en betydelig chance for at lokke kompetente, nyuddannede medarbejdere til prestigefyldte Charlottenlund.

Grønne områder og god infrastruktur

Gentofte Kommune byder endvidere på smukke grønne områder. Gentofte lægger stor vægt på at være en grøn kommune, og med dens skovområder, parker, grønne anlæg og hyggelige havnemiljøer, lykkes denne mission helt og særdeles. I Charlottenlund finder man desuden Charlottenlund Slotshave, som er et skønt lille anlæg i romantisk stil, der ligeledes fungerer som et åndehul for mange erhvervsdrivende, efter arbejdsdagen er ovre.

Kommunens infrastruktur er endvidere ganske velfungerende med gode S-tog forbindelser og busafgange til det indre København. Hermed er der rig mulighed for hurtigt at komme ind til møder eller lignende inde i Storkøbenhavn.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage