arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt værksteder til leje i Esbjerg

Søg gratis blandt 1.691 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find dit nye værksted til leje i Esbjerg

Hvis du søger et værksted eller autoværksted til leje i Esbjerg, der matcher netop din virksomhed, er Lokalebasen.dk det optimale værktøj. Vores søgeredskaber er nemme og hurtige at anvende – og de er helt gratis for dig, som søger værksted. Her kan du filtrere din søgning, så du får overblik over de værksteder, der udlejes. Så snart et værksted udlejes i Esbjerg hos en af vores mange udlejere, uploades sagen til Lokalebasen.dk med det samme. Ligeledes fjernes et lejemål fra siden, med det samme det bliver udlejet. Dermed er du sikker på, at du altid får et dagsaktuelt overblik. Ved at anvende kortet til højre, får du adgang til en oversigt over alle ledige værksteder til leje i Esbjerg.

Få besked ved nye lejemål

Du kan oprette en søgeagent og derved automatisk få mails tilsendt, når nye relevante værksteder i Esbjerg dukker op på siden.

Nye lager- og produktionslokaler

Danmarks førende portal for værksteder

Når du skal finde det rette værksted til leje i Esbjerg, kan det umiddelbart virke uoverskueligt at få overblik over markedet. Lokalebasen.dk's søgeværktøjer hjælper dig i din søgning og giver dig et overblik over dine muligheder. Her kan du filtrere din søgning, så du lynhurtigt finder frem til et værksted til leje i Esbjerg, der passer til netop din virksomheds behov.

På Lokalebasen.dk får du adgang til alle typer af værksteder, der matcher alle former for håndværk med mere. Uanset om du ønsker et værksted til professionelle formål eller til din hobby, finder du her emner, der indfrier dine ønsker. Opretter du en søgeagent, får du straks tilsendt mails, når vi uploader relevante værksteder i Esbjerg til leje. Du får dermed en endnu nemmere og mere effektiv søgning og kan kontakte udlejeren med det samme, når vi har et interessant værksted til leje. På denne måde bruger du langt mindre tid på ligegyldig søgning på værksteder, som alligevel ikke passer til dine behov, og kan i stedet bruge denne tid på eget arbejde. Når du har fundet frem til et værksted til leje i Esbjerg, der har din interesse, kan du nemt bestille flere oplysninger ved at klikke på annoncen.

Vores team lægger stor vægt på, at du får en positiv oplevelse, når du benytter vores service. Derfor er vi altid parate til hurtigt at svare på dine spørgsmål på mail eller telefon. Ved flytning tilbyder vi desuden en gratis flytteguide og henviser til et stort udvalg af serviceydelser, der vil gøre din flytteproces endnu lettere.

Ønsker du at udleje dit værksted i Esbjerg? På Lokalebasen har vi mere end 70.000 besøgende om måneden, og med mange års erfaring kender vi markedet fra top til tå. Dit lejemål vises derved for en stor, relevant målgruppe, der aktivt søger bl.a. værksteder i Esbjerg til leje. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks førende portal for udlejning af lokaler.

Start din søgning nu og find det perfekte lokale!

Nyheder

Se alle nyheder

Attraktivt at have værksted i Esbjerg

Værksted til leje i Esbjerg

En eftertragtet by at drive forretning i

Er du på udkig efter et værksted til leje i Esbjerg? Mange virksomheder vender blikket mod Esbjerg, når de skal finde et værksted eller et autoværksted i det vestjyske. Esbjerg er nemlig en eftertragtet kommune at drive forretning i.

Læs mere

Nemt at finde værksted til leje i Esbjerg

Dette skyldes blandt andet, at Esbjerg har mange velfungerende og spændende arealer til erhverv. Dette gør det let at finde et værksted til leje i Esbjerg i attraktive omgivelser. Disse områder er ikke kun beliggende i selve Esbjerg, men også i omkringliggende byer som Ribe og Bramming. Herudover er der naturligvis også gode muligheder langs motorvejen. De mange velbeliggende områder og muligheder gør, at du hurtigt vil kunne finde frem til et værksted til leje i Esbjerg, der passer til netop din virksomheds behov og ønsker.

Velfungerende infrastruktur

Et værksted til leje i Esbjerg giver mange fordele for din virksomhed – en af dem er byens gode infrastruktur. Esbjerg byder nemlig på helt optimale motorvejsforbindelser, der giver hurtig tilgang til resten af landet. Kommunen har herudover en meget ambitiøs politik vedrørende optimering af byens infrastruktur for fremtiden. Esbjerg har udarbejdet en fremsynet handlingsplan for trafik og mobilitet i byen, der har identificeret fremtidige udfordringer og har defineret 50 tiltag, der kan sikre en effektiv opfyldelse af disse. Med et værksted til leje i Esbjerg vil du dermed ikke alene få glæde af den allerede eksisterende attraktive infrastruktur, men også af kommunens fremsynethed.

Når du søger et værksted til leje i Esbjerg

Når du kaster dig ud i din søgning efter et værksted, er der mange ting at være opmærksom på. En af de essentielle aspekter er, om det pågældende værksted matcher din virksomheds udstyr - både det nuværende og det fremtidige. Er der plads til udstyret og til de rette arbejdsgange omkring disse, så de kan opereres effektivt? Er der plads til de nuværende ansatte og eventuelt til en kommende udvidelse? Når du søger et værksted til leje i Esbjerg er det ydermere vigtigt at undersøge, om værkstedet kan indfri de specifikke krav, der kan være inden for netop din branche. Dette kan eksempelvis være krav til arbejdsmiljø og lignende.

Afklar dine behov, inden du søger

Det kan anbefales at gøre dine krav til værkstedet klar, inden du indleder din søgning efter et værksted til leje i Esbjerg. Herefter kan du hurtigt og effektivt indkredse dine konkrete muligheder via søgeværktøjerne her på Lokalebasen.dk. Når et værksted udlejes i Esbjerg uploades sagen straks på siden, og derfor vil sidens udbud af værksteder altid være aktuelt.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage