arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt værksteder til leje i Vejle

Søg gratis blandt 1.691 værksteder til leje i hele Danmark

Vælg type
Kontordone
Kontorhoteldone
Lager / produktiondone
Butikdone
Coworkingdone
Mødelokalerdone
Virtuelt kontordone
Parkeringdone
mic
100% gratis og uforpligtende
Bredt udvalg af lejemål i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find det rette værksted til leje i Vejle

Lokalebasen.dk er din genvej til at finde det helt rigtige værksted til leje i Vejle. Vi giver dig let og hurtigt et overblik over aktuelle ledige værksteder til alle slags formål, uanset om værkstedet er til virksomheds- eller til hobbybrug. Du kan filtrere din søgning, så den tilpasses netop dine krav og ønsker, og så du på effektiv vis når frem til emner, der er relevante for netop dig. Herefter har du mulighed for at sammenligne de interessante værksteder til leje i Vejle - så du let kan gennemskue, hvilken mulighed der er mest attraktiv for dig. Anvend kortet til højre for at se aktuelle, ledige værksteder i Vejle.

Få besked ved nye værksteder til leje

Du kan oprette en søgeagent og derved automatisk få tilsendt mails, når nye relevante værksteder i Vejle dukker op på siden.

Nye lager- og produktionslokaler

Din adgang til ledige værksteder til leje i Vejle

Lokalebasen.dk's unikke søgeværktøjer giver dig hurtig adgang til et stor og alsidigt udvalg af ledige værksteder til leje i Vejle. Vi er eksperter inden for feltet og formidler værksteder fra alle dele af ejendomsbranchen, fra såvel de kendte mæglere på markedet og som de små private udlejere, der ønsker at leje et værksted ud. Dette gør, at vi udbyder værksteder i alle typer og størrelser og til alle formål. Uanset din branche eller din hobby, finder du let et værksted til leje i Vejle, der matcher dine ønsker. Her på siden får du nemt et overblik over aktuelle, relevante emner. Når der kommer et værksted til leje i Vejle blandt vores store antal udlejere, opdateres annoncen på siden med det samme. Sker der eventuelle ændringer i sagen, som for eksempel ændringer i pris eller gennemførsel af et salg, bliver ændringen straks tilføjet. Dette betyder, at du er sikker på, at annoncerne på Lokalebasen.dk altid er aktuelle og up to date. Med Lokalebasen.dk er du dermed helt opdateret i din søgning efter et værksted til leje i Vejle.


Ønsker du at få ekstra information om et specifikt værksted til leje i Vejle, skal du blot klikke dig ind på annoncen – så får du yderligere oplysninger samt kontaktinformation på udlejeren af det pågældende værksted.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde det rigtige værksted til leje i Vejle. Indled søgningen med det samme og få overblik over de relevante emner.
Skal du udleje dit værksted i Vejle? På Lokalebasen har vi mere end 70.000 besøgende om måneden, og med mange års erfaring kender vi markedet fra top til tå. Dit lejemål vises derved for en stor, relevant målgruppe, der aktivt søger bl.a. værksteder i Vejle til leje. Opret dig som udlejer og bliv en del af Danmarks førende portal for udlejning af lokaler.

Nyheder

Se alle nyheder
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage