13 kontorlejemål ved havne- og vandkant for kræsne virksomheder

13 kontorlejemål ved havne- og vandkant for kræsne virksomheder

18
okt
2023
Steen Uno
Udsigt til vand går aldrig af mode. Kontorlejemål med waterfront-beliggenhed er blandt de mest eftertragtede og derfor også de dyreste, men ikke desto mindre er efterspørgslen på kontor ved havne- og vandkant markant.
18
okt
2023
Steen Uno


 

 

 

 
Kontorarbejdspladser med udsigt over vandet inspirerer og øger medarbejderes trivsel og effektivitet. Kontorlokaler ved vandkanten har sædvanligvis masser af naturligt lys, der gavner de ansattes fysiske og mentale sundhed.

Sådan lyder typisk et par af de bærende overskrifter, når en virksomhed prioriterer at flytte ind i et eftertragtet highend-kontorlejemål ved havne- og vandkanten.

Andre iøjnefaldende motivations-faktorer kan være firmaers ambitioner om at styrke deres brand og prestige, ligesom spektalkulære waterfront-kontorer kan bidrage til at tiltrække og fastholde toptalenter og værdifulde medarbejdere.

Den positive atmosfære og spirit i et smukt beliggende og inspirerende kontormiljø ved vandet er kort sagt som skabt til at booste ansattes arbejdsgæde og produktivitet og samtidig optimere den fælles velvære.


Vand inspirerer

"Undersøgelser viser, at medarbejdere med adgang til naturligt lys og direkte udsigt til natur og vand, præsterer gladere og er mere produktive," pointerer design- og indretningseksperter samstemmende.

"Et skrivebord med uhindret vue til havnefront og vandkant samt det lyse naturlige lys fra vandet kan ikke undgå at virke forfriskende, beroligende, opløftende og inspirerende på både den enkelte medarbejder og fælles sociale arbejdsånd."


 Den positive atmosfære og spirit i et smukt beliggende og inspirerende kontormiljø
ved vandet er som skabt til at booste de ansattes arbejdsgæde, den daglige velvære
og deres produktivitet.
                                                 Foto: Cushman & Wakefield | RED

 


Samtidig har andre arbejdstrivsel-surveys igen og igen fastslået, at virksomheder faktisk er klar til at betale dyrere priser for den rigtige beliggenhed, herunder til vand og havn, der kan lifte deres medarbejderes daglige velbefindende, trivsel samt i sidste ende effektivitet.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt en række attraktive kontorlejemål beliggende ved den storkøbenhavnske havne- og vandkant - kontorlokaler, som står ledige netop nu og kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

Nyhavn 20, 1051 København K

I Boels Gård 20 skrev H. C. Andersen sine første eventyrhæfter. Netop nu udlejes et 793 m² stort kontorareal i fredede forhus med udsigt til Nyhavn og 340 m² kontor samt 340 m² lager i baghuset. Herudover kan 11 parkeringspladser tillejes i ejendommens gård/garager. 

● Areal: 1.473 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.600-2.300 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Tuborg Havnevej 15, 2900 Hellerup

Eksklusivt kontorlejemål udlejes i den markante, synlige ejendom The Cube i Tuborg Nord og kan med fordel indrettes til åbne storrumsmiljøer med mulighed for mindre storrumslommer adskilt af mindre mødelokaler, cellekontorer og stillerum alt efter virksomhedens behov og ønsker.

● Areal: 1.973 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.950 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Sundkrogsgade 11, 2100 København Ø

Flerbrugerejendom i fantastiske maritime omgivelser i første række til vandet på Nordhavns gamle Kalkbrænderiløbskaj bestående af fem kontoretager med ledige kontorarealer i var. størrelse på 1. og 2. sal. 200 m til Orientkaj Metrostation og havnebus, gode p-muligheder på terræn og i kælder.

● Areal: 807-3.738 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.850-1.900 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

Maritimt og anderledes kontorlejemål på 2. sal i DFDS Færgeterminalen med primært af åbne storrumsmiljøer, der kan indrettes med op til 90 arbejdspladser. Fantastisk udsigt fra de store vinduespartier, stor tagterrasse, gode p-faciliteter, kort afstand til metro og S-tog på Nordhavn Station.

● Areal: 1.330 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.800 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Langelinie Allé 27C, 2100 København Ø

Kontorlejemål med fantastisk beliggenhed og egen terrasse, hvor du og dine gæster kan nyde den fantastiske udsigt over vandet. Plads til 8-10 medarbejdere med unik mulighed for at få en enestående kontoradresse i et af Københavns mest eftertragtede områder.

● Areal: 119 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.1910 kr. 

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Danneskiold-Samsøes Allé 11, 1434 København K

Kontorlejemål i var. størrelser i Holmens nye Trangravshusene - fem sammenbyggede huse med saddeltag og glasgavle mod Trangravskanalen og lystbådehavn. De øverste to etager indrettes fleksibelt til kontorarealer, forventet indflytning fra første kvartal 2025.

● Areal: 493-3.986 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.000 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K

Eksklusivt lejemål i arkitektegnet prisvindende ejendom med plads til ca. 94 arbejdsstationer. Smuk udsigt over havn og kanaler, lyse lokaler med rå søjler og synlige installationer. Centralt beliggende på Christianshavn, kort afstand metro og havnebus lige uden for ejendommen.

● Areal: 1.571 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.950 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Islands Brygge 39-43, 2300 København S

Kontorlejemål i eftertragtet dynamisk og funktionelt flerbrugerhus med alle de moderne faciliteter. Fin kombination af storrum, cellekontorer og mødelokaler, mange af dem med panoramaudsigt til Københavns havn, samt gåafstand til Islands Brygge metro.

● Areal: 352-1.654 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.450-1.700 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Kalvebod Brygge 39-41, 1560 København V

Kontorlejemål i ejendom med meget attraktiv placering, der indbyder virksomhedens medarbejdere og gæster til uformelle møder under en gåtur langs Kalvebod Brygge. Indrettes efter lejers ønsker og behov, stor fælles tagterrasse med fantastisk udsigt, 700 m til Dybbølsbro Station.  

● Areal: 314-836 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.900 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Alva Myrdals Plads 3, 2450 København SV

Charmerende Citykontor, total nyistandsat lejemål i eksklusiv stil i Københavns nye kanalby. Udsigt til kanaler og smuk privat inderhavn med mulighed for egen bådplads. Restaurant i stuen med tilbud omr frokostordning, parkeringskælder, blot fem min. kørsel fra Rådhuspladsen. 

● Areal: 850 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.050 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

 

Teglholmsgade 38, 2450 København SV

Attraktive lejemål og kontorpladser i nyt full-service kontorhus med trivsel, bæredygtighed og convenience i højsædet. Tæt på Enghave Brygge Metro, café, reception, eatery, mødelokaler, terrasse og tagterrasse, stærk bæredygtighedsprofil (A DGNB Guld). Klar til indflytning medio 2024.

● Areal: 200-13.400 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 1.495 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Frederikskaj 4, 2450 København SV

Billig superlækker kontorplads i Teglværkshavnen, fuldt møbleret med hæve/sænkebord, stol, reol/skab og mødelokaler til fri afbenyttelse på etagen. Placeret i et dynamisk kontorfællesskab, hvor du kan hente masser af inspiration fra andre spændende virksomheder, som allerede bor her.

● Areal: 1-12 pladser
● Leje  fra 2.812 kr. plads/måned

Bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

Rungsted Havn 32, 2960 Rungsted Kyst

Eksklusivt prestigefyldt kontor med en panoramisk udsigt over Rungsted Marina. Tre rummelige kontorområder, som også nemt kan transformeres til et imponerende showroom. Den ultimative lokation for dem, der ønsker at kombinere forretning med fornøjelse og gøre arbejdsdagen til en oplevelse.

● Areal: 128 m²
● Årlig leje pr. m² ex. drift: 2.800 kr.

Bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Læs mere her:
Jll.com: Three things workers now want from the office

Forbes.com: Rethinking office spaces in a remote work world
Business.com: Movin’ on up - why relocating offices doesn’t have to suck
Businessnewsdaily.com: Tips on choosing the right location for your business

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo