Åbner iværksætter- og kontorfællesskab for kvinder - fortrinsvis

Åbner iværksætter- og kontorfællesskab for kvinder - fortrinsvis

09
sep
2022
Steen Uno
Female Founders House, indviet i juni i Bredgade i København, er et nyt kontorfællesskab, hvor kvindelige iværksættere indbydes til at dele faglig viden, sparre med hinanden og skabe stærke personlige og professionelle netværk.
09
sep
2022
Steen Uno

 

 

 

 

 

I tæt samarbejde med ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan åbnede det fortsat nyetablerede investeringsselskab Nordic Female Founders i juni sit ny 1.500 m² store kontorhus og fællesskab i Bredgade.

Female Founders House rummer 120 kontorpladser i tre etager og ud over sit kontormiljø også yoga- og mødelokaler, loungeområder med videre - det hele baseret på tanken om, at ´kvinde-hjælper-kvinde´.

"Med huset vil vi skabe en platform, der samler kvinder om en kultur af iværksætteri og virkelyst. Female Founders House skal være et sted, hvor store hjælper de små, og de hurtige hjælper de langsomme.

Som selvstændige erhvervsdrivende er kvinder tit ensomme. Vi ønsker at opbygge en kultur, hvor alle støtter hinanden i at skabe vækst i deres virksomheder," siger Anne Stampe Olesen, der stiftede Nordic Female Founders sammen med den kendte Løvens Hule-iværksætter Mia Wagner.   


Foregangskvinder

Siden den amerikanske coworking-kæde The Wing i 2016 lancerede sit første For Women Only workspace i New York, er snesevis af lignende coworking-tilbud kun for kvinder skudt op i alverdens storbyer i et omfang, der tegner en trend. 

Mange af de ny female-kontorfællesskaber tilbyder rum til bl.a. amning og børnepasning, skønhedsprodukter, bibliotek med udelukkende kvindelige forfattere og meget andet.


 Female Founders House rummer 120 kontorpladser i tre etager og skal være en ny
platform, hvor kvinder hjælper kvinder, og hvor store hjælper de små.
                                                                                            Fotos: Nordic Female Founders 


 

"Vi er sat i verden for at gøre det tydeligt, at kvinder også kan skabe vækstsucceser. Derfor er det også en udfordring, at kvinder ikke er klar over, hvad de selv kan, men endnu værre, at de ikke har særlig høje ambitioner.

Kvindelige iværksættere mangler ambitioner, fordi de ikke har begrebsverden til det. Der er brug for foregangskvinder, der kan vise, at det er OK at ville tjene penge og skalere deres virksomhed," siger Anne Stampe Olesen til Dansk Erhverv.


Alle velkommen

Female Founders House vil også prioritere netværksarrangementer, masterclases, foredrag, workshops, eftermiddags-hygge, start-up-hjælp, og der er rig mulighed for at møde rollemodeller og sparre med husets andre iværksættere.

Trods visionen om at skabe et nyt rum, hvor kvindelige iværksættere kan finde fællesskaber og netværke med hinanden, er alle iværksættere uanset køn dog velkomne.

 
 Den kendte Løvens Hule-iværksætter Mia Wagner (t.v.) og Anne Stampe Olesen er
kvinderne bag Nordic Female Founders, der i juni åbnede det nye iværksætterhus
og kontorfællesskab i Bredgade.                                


 

Prisen for en hot desk i det ny kontorfællesskab i Bredgade starter ved 4.000 kr. pr. måned. For 1.000 kr. er det muligt at blive medlem af huset og deltage i dets mange initiativer.

Et lukket kontor i de lyse nyistandsatte omgivelser med plads til fire iværksættere kan lejes for 17.500 kr. om måneden plus moms.  ●

 

 

Læs mere her:
Nordicfemalefounders.dk: Unikt kontor fællesskab i København
Danskerhverv.dk: Female Founders House skal løfte et samfundsansvar
Lokalebasen.dk: Coworking kun for kvinder - ny trend i global fremmarch
Coworkingmag.com: What does the rise of Women-Only coworking spaces mean 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo