arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Coworking prognose topfoto reduced

Cosy coworking - kontormiljø med karma og hjemlig hygge på Hellerups hovedstrøg

07
feb
2018
Steen Uno
Cosy & corporate - WEoffices lancerer sit nu tredje attraktive kontorhotel & coworking-tilbud i fleksible rammer, indbydende atmosfære og mondæne omgivelser i Hellerups eftertragtede business district.
07
feb
2018
Steen Uno


         


Good People Gathered står printet på desken som velkomsthilsen i den nyindrettede lounge med ild i pejsen, kunst på væggene og en indtagende duft af hjemlig hygge, god karma og smittende rar atmosfære.

Efter premieren for halvandet år siden på Christianshavn og siden Østerbro rykkede WEoffices sidst i 2017 ind og redesignede endnu en af den forhenværende danske tobaksgigant, i dag investeringsselskabet C.W. Obels markante københavnske kontorejendomme.

"Vi sigter efter at åbne på en fjerde og femte destination i 2018, senere i Odense, Aarhus og Aalborg - og så begynder vi vel så småt at ku´ kalde os en ny kæde  i branchen ...," siger WE-medejer Malthe Vad på nedtonet lunt nordjysk.

Han havde solgt sin virksomhed Badmodul.dk og ønskede at arbejde med ejendomme på en mere kreativ måde, end han tidligere havde gjort som ejer af erhvervs- og boligejendomme. Sammen med Jesper Lodberg er Malthe Vad nu i fuld gang med at opbygge og udvikle WEoffices Cosy & Corporate.


Cosy & Corporate

"Vi ønsker at lægge afstand til det mere etablerede kontorhotel-koncept ved i høj grad at kombinere et effektivt og attraktivt kontormiljø med god gammeldags dansk hygge. Vores rammer fremhæver balancen mellem det professionelle og det personlige, og vi elsker forskellighed, nærvær og gensidig respekt.

Vores ny kontormiljø her på Strandvejen huser 94 arbejdsstationer på 1.400 m². Større må vores lokationer ikke blive, hvis vi skal kunne bevare hyggen og de intime, personlige casual  rammer," siger Malthe Vad.

 WEoffices´ nyindrettede lounge på Strandvejen har ild i pejsen, kunst på væggene
samt en indtagende duft af hjemlig hygge, god karma og smittende rar atmosfære.

 

WEoffices Christianshavn og Østerbro er begge næsten fuldt bookede, og efter de to første måneder i Hellerup er en tredjedel af Cosy & Corporate allerede udlejet til en varieret blanding af konsulenter, it-udviklere, rekrutterings- og designfirmaer m.fl. fra en enkelt og op til ca. 15 medarbejdere.

"Vi hylder konceptet All Inclusive, og med det mener vi ALT, hvad vores medlemmer har behov for lige fra gratis Wi-Fi, scan og print samt kaffe og the af den bedste økologiske slags. Brug af penthouse-mødelokaler med udsigt over Øresund er inkluderet afhængig af medlemskabet. Der kommer således ingen overraskende regninger hver måned.

Derudover tilbyder vi også friskpresset juice og lækker frokost i vores Meyers Køkken-kantine til fornuftige priser, og med mellemrum lister vores WEmanager endda rundt med en bakke og tilbyder vores WE-opkvikkende shots - de sunde af slagsen med vitaminer og ingefær i …," tilføjer WEoffices-medejer Jesper Lodberg.


Inspiration & netværk

Op gennem 10´erne har kontorhotellet og senest også coworking-konceptet for alvor manifesteret sig og skabt et veritabelt boom blandt kontorvirksomheder af alle slags og efterhånden også alle størrelser.

Nyeste trend er, at også meget store veletablerede koncerner indretter egne interne coworking areas  eller lejer sig midlertidigt ind ude i byen. Eksempelvis fik WEoffices for nylig en henvendelse fra en afdeling i Gentofte Kommune, der var interesseret i at booke ´inspirationslokaler´ på Christianshavn.

 "Vi ønsker at lægge lidt afstand til det mere etablerede kontorhotel-koncept ved at
kombinere et effektivt og attraktivt kontormiljø med god gammeldags dansk hygge,"
siger makkerparret bag WEoffices, Jesper Lodberg og Malthe Vad (t.h.).

 

"Vi har selv daglig og dejlig base hos WEoffices Christianshavn, men jeg booker tit ind i det nye kontormiljø i Hellerup, når vi har klienter fra det nordlige København og Nordsjælland," siger Jette Flindt, partner i rekrutterings-, search og headhunting-firmaet Bencke & Partners.

"Vi er en mindre virksomhed, men i WEoffices´ kontormiljøer føler man sig aldrig alene. Her summer det dagen lang af engagerede, dynamiske mennesker, der fylder én med inspiration og giver dig et værdifuldt business-netværk."


WEmembership

WEoffices Hellerup tilbyder disse Cosy & Corporate medlemskaber: Flex  for en månedlig kontorstation til 1.800 kr., Fixed  for det samme faste skrivebord (til 3.800 kr. pr. måned) og Office  for eget kontor (fra 8.000 kr. pr. måned).

"Herudover er det også muligt at booke et dagpas til 250 kr., og netop nu arbejder vi på at kunne lancere en femte kategori, Custom, der vil tilbyde virksomheder kontorlejemål designet, skræddersyet og indrettet af WEoffices samt tilknyttet alle vores populære services," annoncerer Malthe Vad.

Han åbnede i juni 2016 sit første WEoffices kontormiljø i en gammel pakhusbygning i Strandgade på Christianshavn - med årets nye planlagte Cosy & Corporate kontor- og coworking-lokationer vil makkerparret Vad og Lodberg tage yderligere to skridt fremad i de fælles ambitioner om at blive markedets største i Norden.

WEoffices ApS er delvist ejet af to ejendomsinvestorer fra Singapore, Goldbell Group og GreenHub Suited Offices, og den ny spirende danske kontor- og coworking-medspiller ser yderligere samarbejdsmuligheder i fremtiden. ●

 

       

 
  
     

 
  
     

                                   Gå op opdagelse i WEoffices Cosy & Corporate Hellerup:
  

Læs mere her:
ByensEjendom.dk: Første WeOffices i det gule pakhus på Christianshavn
Allwork.space: Digging Deeper into the Coworking Megatrends of 2018
Lokalebasen.dk: Find ledige kontor og coworking space hos WEoffices Hellerup  

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.