Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Hellerup uden Tuborg

Mange af Danmarks helt store virksomheder har kontorlokaler i Hellerup. Og det er der gode grunde til! Byen byder på en helt unik kombination af smukke, naturskønne omgivelser og et yderst driftigt erhvervsliv. Historisk set har Hellerup frem til 1996 været domineret af én stor industrivirksomhed: Tuborgs Bryggerier. Nu er byen dog i stedet præget af kontorvirksomheder samt butiks- og detailhandel. Der er i dag oprettet adskillige spændende, moderne kontorlokaler i Hellerup – blandt andet i det tidligere Tuborg-område.

Attraktive kontorlokaler i Hellerup

Til dig, der søger attraktive kontorlokaler: Hellerup tilbyder et væld af muligheder. Der findes et utal af eksklusive kontorlokaler i Hellerup, og dette er en væsentlig årsag til, at mange virksomheder søger hertil. Området er kendt for at rumme en mangfoldighed af smukke, historiske bygninger - men der findes også meget helt ny arkitektur med lækkert indrettede kontorlokaler i Hellerup. Virksomheder, der ønsker kontor i Hellerup, vender ofte blikket mod det Tuborg Havn, der netop har mange nye bygninger helt ned til vandet, og som stadig ligger meget tæt på Københavns centrum. Her har iværksættere og nye virksomheder glimrende muligheder for at finde ledige kontorlokaler på attraktive adresser som Philip Heymans Alle, Tuborg Boulevard, Tuborg Havnevej og Strandvejen.

Naturskønne rammer om dine kontorlokaler: Hellerup er rig på muligheder

Hellerup har historisk set altid været kendt som et rekreativt område, især grundet den smukke kystlinje, som Strandvejen følger. Med et kontor i Hellerup bliver din virksomhed placeret i disse yderst attraktive omgivelser med masser af grønne arealer – og ikke mindst havet helt tæt på. At have kontor her giver skønne omgivelser for arbejdet, hvilket gavner trivsel og arbejdsglæde på kontoret.

Når du søger kontor i Hellerup

Ønsker du at få kontorlokaler i Hellerup, er der en hel del forskellige aspekter at tage i betragtning. Kontorlokaler kan spille en væsentlig rolle i forbindelse med brandingen af din virksomhed. Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type kontor der vil passe til netop din virksomheds profil. Er en moderne bygning eksempelvis at foretrække? Eller vil din virksomhed matche bedre med en historisk bygning? Herudover skal kontoret naturligvis også passe til de arbejdsgange og den type medarbejdere, der er i netop din virksomhed.

Din søgning gav ingen resultater