arrow_upward

40 kontorlokaler: Hellerup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Hellerup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Hellerup uden Tuborg

Mange af Danmarks helt store virksomheder har kontorlokaler i Hellerup. Og det er der gode grunde til! Byen byder på en helt unik kombination af smukke, naturskønne omgivelser og et yderst driftigt erhvervsliv. Historisk set har Hellerup frem til 1996 været domineret af én stor industrivirksomhed: Tuborgs Bryggerier. Nu er byen dog i stedet præget af kontorvirksomheder samt butiks- og detailhandel. Der er i dag oprettet adskillige spændende, moderne kontorlokaler i Hellerup – blandt andet i det tidligere Tuborg-område. Hellerup, som er en del af Gentofte Kommune, ligger lige nord for København og nyder godt af hovedstadsområdets effektive og udbyggede infrastruktur. Med kontorlokaler i Hellerup, kommer du nemt til København med bus og tog, og der kører flere buslinjer ind og ud ad Strandvejen mod København og både S-tog og regionaltog standser på Hellerup Station. Fra Københavns Internationale Lufthavn i Kastrup er der direkte forbindelse til Hellerup Station, hvorfra du kan køre nordpå til Humlebæk og Helsingør, og hvorfra man kan sejle til Helsingborg i Sverige

Attraktive kontorlokaler i Hellerup

Til dig, der søger attraktive kontorlokaler: Hellerup tilbyder et væld af muligheder. Der findes et utal af eksklusive kontorlokaler i Hellerup, og dette er en væsentlig årsag til, at mange virksomheder søger hertil. Området er kendt for at rumme en mangfoldighed af smukke, historiske bygninger - men der findes også meget helt ny arkitektur med lækkert indrettede kontorlokaler i Hellerup. Virksomheder, der ønsker kontor i Hellerup, vender ofte blikket mod det Tuborg Havn, der netop har mange nye bygninger helt ned til vandet, og som stadig ligger meget tæt på Københavns centrum. Her har iværksættere og nye virksomheder glimrende muligheder for at finde ledige kontorlokaler på attraktive adresser som Philip Heymans Alle, Tuborg Boulevard, Tuborg Havnevej og Strandvejen. Location, location, location (beliggenhed er alt), er ejendomsmæglernes mantra verden over, og kontorlejemål i Hellerup er blandt de mest efterspurgte erhvervsområder i Danmark. Hellerup ligger syv kilometer nord for Københavns Indre By og 14 kilometer fra Københavns Lufthavn. Kontorlejemål i Københavns 90210 (postdistrikt Beverly Hills) kan byde på kontorer i eksklusive bolig-, ambassade- og erhvervskvarterer, tæt på Hellerup Station til moderne fleksible og servicerede kontorer ved Tuborg Havn og på Strandvejen. Det brede udvalg af caféer og restauranter i nærområdet, Øresundsudsigt og grønne områder i skønne omgivelser, tæt på vandet gør Hellerup forførende, og tiltrækker mange virksomheder. Ud over placeringens signalværdi er andre fordele ved at leje kontorlokaler her, at du på denne måde undgår en stor opstartsinvestering, som betyder, at du kan begrænse dine omkostninger og således vil have mere kapital til rådighed.

Naturskønne rammer om dine kontorlokaler: Hellerup er rig på muligheder

Hellerup har historisk set altid været kendt som et rekreativt område, især grundet den smukke kystlinje, som Strandvejen følger. Med et kontor i Hellerup bliver din virksomhed placeret i disse yderst attraktive omgivelser med masser af grønne arealer – og ikke mindst havet helt tæt på. At have kontor her giver skønne omgivelser for arbejdet, hvilket gavner trivsel og arbejdsglæde på kontoret. Som en del af Gentofte Kommune, indgår Hellerup i arbejdet med at sikre, at kommunen fortsat er et godt sted at bo og samtidig en attraktiv kommune at drive virksomhed i, med gode muligheder for at skabe vækst og arbejdspladser. Det skal en ny erhvervspolitik, der formuleres i et samarbejde mellem kommunen og erhvervslivet, imødekomme. Erhvervspolitikken har fem hovedspor: erhvervsklima, beskæftigelse, uddannelse, by- og erhvervsliv i balance og virksomheder i udvikling. Arbejdet med fokusområderne skal munde ud i et strategisk grundlag for en konkret handlingsplan, der skal sørge for, at politikken bliver til virkelighed. Parallelt hermed er arbejdet med byplanlægningen, som er vigtig for at opretholde og udvikle Gentofte som et attraktivt sted at bo, leve og arbejde i gang. Med udgangspunkt i kommunens sundhedspolitik, trafikpolitik og idræts- og bevægelsespolitik samt Grøn Strukturplan skal der sikres gode muligheder for en sund og aktiv livsstil. Som et led i udviklingsarbejdet i Hellerup og resten af kommunen, er der er opført cirka 215 boliger i området ved Tuborg Syd. Der er i kommunen i øvrigt en ikke anslået boligrummelighed i eksisterende etagehus- og villaområder samt centerområder. Der er siden vedtagelsen af Kommuneplan 2009 blevet opført cirka 23.000 kvadratmeter etageareal til erhvervsformål ved Tuborg Syd, og området er nu stort set udbygget. Herudover vil der i begrænset omfang kunne etableres bebyggelse til erhvervsformål i andre typer rammeområder, som fx centerområder, som har betydning for virksomheders vækst- og omsætningspotentiale i Hellerup.

Når du søger kontor i Hellerup

Ønsker du at få kontorlokaler i Hellerup, er der en hel del forskellige aspekter at tage i betragtning. Kontorlokaler kan spille en væsentlig rolle i forbindelse med brandingen af din virksomhed. Det er derfor en god idé at overveje, hvilken type kontor der vil passe til netop din virksomheds profil. Er en moderne bygning eksempelvis at foretrække? Eller vil din virksomhed matche bedre med en historisk bygning? Herudover skal kontoret naturligvis også passe til de arbejdsgange og den type medarbejdere, der er i netop din virksomhed. Der er gode parkeringsmuligheder i Hellerup, som er delt op i parkeringszoner og kræver licens, se Parkeringsinfo Hellerup, hvor du ud over alle relevante oplysninger om zoner også kan finde information om betalingsfridage, betalingsmuligheder med videre. En anden fordel ved at have kontor i Hellerup, er, at der typisk vil være tilknyttet parkeringspladser til dine kontorlokaler. Når du søger efter kontorer i Hellerup (postnummer 2900) på Lokalebasen får du altid oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) eller om der er mulighed for at leje parkeringsplads(er) i nærheden af kontorlejemålet. Bemærk i øvrigt, at det er stadig lovligt at parkere sit køretøj med to hjul på fortovet i Gentofte Kommune, så længe parkeringen ikke er til gene for fodgængere på fortovet. Parkeringszoner med tidsbegrænsning og licensordning er indført to steder i kommunen, hvor beboere og erhvervsdrivende med kontorlokaler havde store problemer med at finde parkering.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage