arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Coworking coolest story reduced

Coworking coolest - 10 kreative bud på coworking spaces over hele verden

11
okt
2017
Steen Uno
Antallet og udvalget af spændende, fancy coworking spaces er eksploderet i disse år - globalt og herhjemme. Magasinet NINEtoFIVE har fundet 10 spektakulære bud på toptrendy og flashy coworking arbejdsstationer rundt i den store verden.
11
okt
2017
Steen Uno


         

Udvalget af attraktive, spektakulære coworking tilbud vokser og vokser. Det tyske workspace-magasin Deskmag.com anslog tidligere i år, at antallet af coworking spaces på verdensplan vil være mere end fordoblet fra 5.500 i 2014 til næsten 14.000 ved udgangen af 2017.

Den eksplosive vækstrate skyldes først og fremmest erhvervslivets stadig større andel af freelance- og projektmed-arbejdere samt andre tidsbegrænsede ad hoc-ansættelser.

Fordele som større fleksibilitet, omkostnings-effektivitet og sociale synenergier tiltrækker stadig flere iværksættere og andre især mindre virksomheder til at nedprioritere almindelige kontorlejemål til fordel for nye moderne coworking arbejdsstationer.

Coworking-konceptet viser vejene til et inspirerende arbejds- og netværksmiljø - den enkelte virksomhed lejer sig ikke bare ind i et kontorlokale, men i samarbejds-omgivelser og fokuserede fællesskaber.


Coworking på 10 måder

Magasinet NINEtoFIVE har fundet 10 interessante, farverige og kreative bud på coworking arbejdsrum, der i hvert sit hjørne af verden skiller sig ud fra den traditionelle kontorarbejdsplads: 

Crew Collective, Montreal, Canada

1.100 fantastiske café og coworking-kvadratmeter indrettet under den tidligere Royal Banks betagende hvælvinger i Montreals gamle bydel - med designede lysekroner, marmor og bronze over det hele.

Det koster fra $30 om dagen at benytte Crew Collective, men med i prisen får man rabat i caféen, adgang til sociale og kulturelle arrangementer og et netværksfællesskab med kreative designere, udviklere m.fl..

 

The Milling Room, New York

Om aftenen hot restaurant på Manhattans Upper West Side, fra kl. 8.30 til 17 udlejer det N.Y.-baserede iværksætter-team Spacious spisestedets mondæne faciliteter som coworking spaces.

Et gæstekort koster $6 pr. time eller $29 for hele dagen. Et Spacious Partner-medlemskab til $95 om måneden giver ud over gratis kaffe og te adgang til Spacious´ p.t. 14 coworking spaces/restauranter i det centrale New York.

 

WeWork Weihai Lu, Shanghai

London-inspireret palæbygning fra beg. af 1900-tallet, der tidligere husede 40 kunstner-værksteder og gallerier. I dag er bygningen opdateret til workspaces for kunstnere, iværksættere, designere, start up-virksomheder m.fl..

En arbejdsstation koster fra ca. 2.150 kr. om måneden, et privat enkeltmands-kontor fra knap 3.600 kr.. Ud over faste WeWork-faciliteter som samtalerum, café, telefonkabiner m.m. arrangerer stedet en række ugentlige arrangementer.

 

Second Home, Lissabon

I samme bygning som Lissabons ældste fødevaremarked Mercado da Ribeira har de spanske SelgasCano-arkitekter indrettet byens kreative coworking-tilbud med 1.000 grønne planter og en række faciliteter for stedets 250 brugere.

Second Home lancerede i sommer et ´Summer Workation´-ugepas for udenlandske gæster til 130 € - et månedligt medlemskab starter ved 200 € og giver adgang til alle husets fælles faciliteter.

 

Hubud, Ubud, Bali

Udsmykket med bambus og udsigt til grønne rismarker, naturcafé samt en vifte af sociale events og arrangementer er Balis første coworking space på Lonelyplanet´s Top 10 over steder, hvor du simpelthen prøve at arbejde fra.

Det koster fra $20 pr. dag at tjekke ind på en af de eksotiske arbejdsstationer med wifi, 24-timers adgang på hverdage, air condition, mødelokaler, rabatter på partner-spots i Bali samt adgang til samarbejdsspaces i over 40 byer verden over.

 

Fishburners, Sydney

Australiens største coworking space åbnet af nonprofit-organisationen Fishburners tiltrækker mentorer, investorer, serviceudbydere og startup´ere, der har adgang til sociale arrangementer, workshops og andre aktiviteter.

Fishburners åbnede sidste år endnu et workspace i Sydney og har også afdelinger i Brisbane og Shanghai. Sydney City udbyder medlemsskaber til $350 og $450 om måneden.    

 

Betahaus, Berlin

I en afslappet, kreativ atmosfære spredt ud på 5.000 m² og fem etager centralt i Berlin tilbyder Betahaus arbejds-stationer, fællesrum, møde- og eventlokaler i alle størrelser, et hardware lab og en café.

Et dagpas koster 15 €, et Club-medlemsskab 99 € om måneden, mens et Professional-månedskort med 24/7 adgang samt en række andre services koster 200 €.

 

DreamPlex, Ho Chi Minh City, Vietnam

Med sine smukt indrettede arbejdsrum i hjertet af District 1 har det kun to år gamle DreamPlex opnået popularitet og status som byens bedste - ikke mindst efter eks-præsident Barack Obamas prestigefyldte besøg i 2016.

Et dagpas koster 42 kr., et ugepas 165 kr., et månedsabonnementer 550 kr. henholdsvis 965 kr. for eget lokale. Mindre firmaer kan leje sig ind i egne flerbrugerrum for 5.500 kr. om måneden.

 

Impact Hub, Oakland, Californien

1.500 kvadratmeter stort workspace i hjertet af Oakland med masser af plads til både smalltalk og fordybelse. Lokalet lægger løbende vægge til kunstudstillinger fra galleriet, der også bor i bygningen.

Halv- og heldagspas til en arbejdsstation koster $10 henh. $20, mens individuelt medlemsskab på månedsbasis koster fra $50 for 10 timers brug til $295 for 100 timers coworking.

 

Ordnung+, Frederiksberg C

Ordnung.nu åbner 1. januar 2018 sit andet eksklusive kategori+ kontorfællesskab med 200 kontor- og coworking-stationer på de øverste tre etager i det tidligere Codanhus på Frederiksberg C.

Coworking-afdelingen indrettes på allerøverste 19. penthouse-etage med en betagende panoramaudsigt over hele byen - arbejdsstationer, der ikke mindst henvender sig til internationale iværksættere og virksomheder. ●


 

Læs mere her:
Coworking-trends løfter kontorhotellets popularitet til nye højder
Cnbc.com: Coworking spaces aren't just for entrepreneurs anymore
Business.dk: Nyt koncept inden for leje af kontorlokaler vinder frem
Lokalebasen.dk: Find den helt rigtige coworking plads i danske byer

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.