arrow_upward

Det virtuelle kontor booster business for corona-lukkede firmaer

02
maj
2021
Steen Uno
Corona tvang sidste år virksomheder af alle størrelser til at lukke drastisk ned - mange endda til at opsige og fraflytte deres lejemål. Den store nedlukning har følgelig givet det virtuelle kontor et veritabelt boom og gennembrud.
02
maj
2021
Steen Uno

 

 

 

 

 
Det virtuelle kontor har været redningsplanke for i titusindvis af corona-nedlukkede firmaer - SMV´ere, freelancere og iværksættere i særdeleshed - over hele verden. 

For en virksomhed, der af den ene eller anden årsag ikke råder over kontor og skriveborde på en fysisk adresse, er et virtuelt kontor i stand til at varetage en række forretningsfunktioner:

En prestigefyldt business-adresse, effektiv telefon- og adresseservice, scanning og mailformidling af indkommen post, pakkemodtagelse, adgang til mødelokaler samt andre nyttige og nødvendige forretningsydelser. 

Udbuddet af virtuelle kontorer har længe været stigende, men covid-pandemien har udløst et boom samt decideret gennembrud for det økonomisk fordelagtige alternativ til det fysiske kontor.


En gave 

"Det virtuelle kontor er en gave for små nystartede virksomheder og selvstændige iværksættere m.fl., der for beskedne beløb kan udlicitere en række tidskrævende formaliteter, så de i stedet kan koncentrere sig om deres business.

I dag tilbyder langt de fleste moderne kontorhoteller og kontorfællesskaber virtuelle kontorfaciliteter sideløbende med deres fysiske møde- og kontorlokaler," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

Det koster helt ned fra 100 kroner om måneden at leje et virtuelt kontor alt afhængig af de tilvalgte forretningsydelser og services.   

Magasinet NINEtoFIVE har udvalgt en række udbydere, fortrinsvis kontorhoteller og kontorfællesskaber, som udlejer virtuelle kontorer, der aktuelt kan bookes via Lokalebasen.dk:

 

 

Regus, Strandvejen 60, 2900 Hellerup

Book dit virtuelle kontor på en prestigefyldt adresse med førsteklasses beliggenhed, hvor det er let at byde gæster velkommen, da det kun ligger 10 minutter væk fra city og er tæt på buslinjer og Hellerup station. 

● Virtuelt kontor fra 1.220 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet 

 

 

V74, Vesterbrogade 74, 1620 København V

Få central firmaadresse i vores ikoniske bygning på Vesterbrogade. Vi står for din posthåndtering - du får besked, straks der ankommer post. Afhent selv eller få den indscannet/sendt på mail eller PostNord-leveret. 

● Virtuelt kontor fra 400 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Team Vision, Store Torv 9, 8000 Aarhus C

Virtuelt kontor på central adresse i hjertet af Aarhus, services som modtagelse af breve og pakker, fri adgang til møde-faciliteter, fri adgang til frokoststue og tagterrasse samt 24 timers adgang.   

● Virtuelt kontor fra 800 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Regus, Rådhuspladsen 16, 1550 København V

Lej et virtuelt kontor på byens måske mest prestigefyldte adresse på Rådhuspladsen i København. Du kan benytte et fysisk kontor alt efter behov. All-inclsive pris – betal kun for det, som du har brug for. 

● Virtuelt kontor fra 850 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

  

Schiller Office Hotel, Nannasgade 28, 2200 København N

Få firmaadressen i Schiller med/uden faciliteter. Vælge Virtual Office Remote med skiltning og brevpost service eller Virtual Office All-Inclusive bl.a. med mulighed for at leje mødelokaler til reducerede priser.  

● Virtual Office Remote fra 499 kr., All-Inclusive fra 1.599 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

CPH:OFFICE, Rosenørns Alle 31, 1970 Frederiksberg C

Lej virtuelt kontor med virksomhedsadresse, daglig postsortering, postkasse til afhentning, professionelt mødested til kunder, attraktive priser på callcenter/telefonservice m.v..    

● Virtuelt kontor fra 495 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Regus, Havnegade 39, 1058 København K

Vælg et virtuelt kontor med førsteklasses beliggenhed til en minimal pris. Tilvælg telefonservice og fysisk kontor, når du har brug for det. Verdensomspændende netværk, betal kun for det, du har brug for.   

● Virtuelt kontor fra 850 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Virtuelt kontor for dig, der ikke har behov for et kontor at arbejde fra, men en professionel adresse i København til din virksomhed. Med firmaadresse i Symbion får du adgang til husets åbne faglige events.  

● Virtuelt kontor fra 475 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V

Som virtuelt medlem håndterer vi din postadresse og din post, som du kan samle op ved lejlighed. I tillæg skilter vi din virksomhed på facaden og skaber en virtuel, professionel, hjemstavn for din virksomhed.    

● Virtuelt kontor fra 500 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Scandinavian Trade Building, Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Virtuelt kontor på attraktiv virksomhedsadresse, posthåndtering, mulighed for afhentning eller videreforsendelse af post, mulighed for arbejdsplads på dagsbasis, firmaskiltning samt af mødelokale.   

● Virtuelt kontor fra 399 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Mama I Made It, Strandvejen 9, 1. sal, 9000 Aalborg

Optimér din virksomheds image og seriøsitet på en professionel virksomhedsadresse i det centrale Aalborg. I store pakke får du månedligt to timers fri booking af et af vores mødelokaler..   

● Virtuelt kontor, Den Simple Pakke 500 kr., Den Store Pakke 750 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

 

Regus Express, CPH Airport, Terminal 3, 2770 Kastrup

Et virtuelt kontor i København Lufthavn Terminal 3 er både økonomisk overskueligt og nemt. Vælg en løsning til en overskuelig pris. Tilvælg telefonservice og kontormulighed, når du har brug for det.    

● Virtuelt kontor fra 850 kr./md./ex moms - bestil info-materiale på lejemålet

 

Find flere virtuelle kontorer i Danmark her

 

 

Læs mere her:
Lokalebasen.dk: Find nemt dit virtuelle kontor

Hubblehq.com/blog: What is a virtual office
Forbes.com: How to streamline communication at your virtual office
Alliancevirtualoffices.com: What is a Virtual Office and How Does it Work

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo