Events og ejendomskonferencer der fortjener din fokus og interesse i efteråret

Events og ejendomskonferencer der fortjener din fokus og interesse i efteråret

19
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon
Holder du dig på forkant med ejendomsmarkedets aktuelle udvikling og tendenser? Hvis ikke, har du rig mulighed for at networke, finde inspiration samt indgå nye værdifulde samarbejds-aftaler på ejendomsbranchens mange store events og konferencer i efteråret.
19
aug
2017
Anne-Kathrine Utzon

 


Byline AK 

 

 


Ønsker du at holde dig up-to-date med de tendenser, der præger, bestemmer og udvikler ejendomsmarkedet, kan det være en rigtig god idé at sætte fokus på nogle af efterårets spændende konferencer og brancheevents, der inviterer til masser af professionel sparring og networking på højeste plan.

Magasinet NINEtoFIVE har udvalgt og præsenterer her et lille udpluk af dette efterårs mange spændende ejendoms-konferencer og events herhjemme og i udlandet, der kunne fortjene din fokus og interesse.

 

Ejendomsdagene 2017

For sjette år i træk inviterer Estate Media til Ejendomsdagene 2017, der er en eksklusiv netværkskonference for den danske ejendomsbranche.

Konferencen vil behandle de vigtigste tendenser i ejendomsmarkedet netop nu og finder sted på det 5-stjernet hotel Comwell Kellers Park uden for Vejle.

Foruden gode netværksmuligheder og et spændende program vil eventet også byde på en delikat 4-retters middag, prisoverrækkelser samt rigtig gode rammer til at fordybe sig i ejendomsbranchens aktuelle rørelser og udvikling.

Dato: 31. aug.-1. sept. 2017. Info og tilmelding

 

Coworking Conference Europe

Coworking er uden tvivl et af de hotteste emner i ejendomsbranchen. Overalt åbner stadig nye coworking spaces dørene op for virksomheder, start-ups, selvstændige m.fl., der ønsker at innovere i samspil med andre businesses.

Igen i år vil coworking-trenden blive vendt, drejet og diskuteret bredt, når Croke Park Stadium i Dublin lægger scene til konferencen Coworking Europe Conference 2017, der samler over 500 ejendomsfolk, coworking-operatørerer, startups m.fl. fra over 50 lande.

Her vil du få rig mulighed for sparring og vidensdeling blandt coworking-eventets deltagere. Interesseret i at deltage? Benyt dig af Lokalebasen.dk/MatchOffice’s rabatkode og få en reducering af prisen: MatchOfficeCWE17.

Dato: 8.-10. november 2017Info og tilmelding

 

Cityscape Global

Ønsker du fuldt overblik og indsigt i det internationale ejendomsmarkeds globale vækst, udvikling og aktuelle investeringsmuligheder, bør du overveje at deltage i Cityscape Global - en af branchens største ejendomsevents på verdensplan.

Sidste år deltog 38.000 personer fra over 86 lande, og arrangørerne forventer endnu større deltagertal ved dette års konference, der finder sted i Dubai World Trade Centre i Dubai.

Arrangementet sponsoreres bl.a. af Forbes og organiseres af Informa Exhibitions.

Dato: 11.-13. september 2017. Info og tilmelding

 

Omddannelse af erhverv til bolig

Hvordan omdanner man eksisterende erhvervsejendomme til boliger på den mest effektive måde og samtidig skaber boliger af høj kvalitet og karakter?

Byens Ejendom sætter fokus på markedets stigende efterspørgsel på boliger og de stigende boligpriser, som i København og andre storbyer har fået et voldsomt nøk opad i den seneste tid.

Konferencedagen i Docken i Nordhavn præsenterer et interessant program med fem foredragsholdere og fageksperter.

Dato: 26. september 2017. Info og tilmelding

 

Kontorbyggeriets udvikling 2017-2027

Kontormarkedet er vendt, først og fremmest i København, hvor øget beskæftigelse har haft positiv indvirkning på efterspørgslen på kontorlokaler.

København har omkring 5,8 millioner kontor-kvadratmeter, hvoraf knap 440.000 af dem er ledige og giver en tomgang på 7,5 procent.

Konferenceprogrammet i Nordhavn giver fingerpeg om kontormarkedets aktuelle ændringer i indretningen af arbejdspladser såvel som af virksomhedskulturerne.

Dato: 2. november 2017. Info og tilmelding

 

Smart Workspace Design Summit 2017

Hvorfor har virksomheder løbende behov for at forandre og forny deres kontorlokaler? Hvordan kan nye indretninger booste produktivitet og kreativitet?

Det er blandt de centrale spørgsmål og temaer, som efterårets store workspace-konference i Amsterdam rejser, visualiserer, diskuterer og besvarer.

SWDS, der finder steder i Plantronics tæt på Amsterdams Schiphol-lufthavn, er en oplevelsesbaseret event for fagfolk inden for kontordesign og tendenser.

Dato: 12.-13 oktober 2017. Info og tilmelding

  

Læs også: 
Billetsalget til populær coworking-konference på irsk stadium skydes i gang

 


 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo