Billetsalget til populær coworking-konference på irsk stadium skydes i gang

Billetsalget til populær coworking-konference på irsk stadium skydes i gang

30
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon
Det europæiske ejendomsfolk kan nu sætte kryds i kalenderen og købe billetter til efterårets mest eftertragtede Coworking konference i Dublin, Coworking Europe Conference, der bl.a. sponsoreres af Lokalebasen.dk
30
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK
I disse år ser vi et væld af coworking spaces skyde op i de især større europæiske byer, og ordet ligger såmænd let på ejendomsfolkets tunger.

Slår du ´coworking´ op i Googles søgefelt, vil du således støde på utallige ledige coworking spaces såvel som blogindlæg og artikler skrevet herom. 

Coworking er det hotteste ord, der figurerer i ejendomsbranchen p.t., og overalt i verden begynder virksomheder at få øjnene op for mulighederne og fordelene ved at co-worke og altså rykke innovations-processen uden for virksomhedens fire vægge og i samspil med andre businesses. 

Coworking-trenden vil endnu en gang blive vendt, drejet og diskuteret bredt, når ejendomsbranchen igen i år samles til den populære årlige coworking konference, Coworking Europe Conference 2017. 

Lokalebasen.dk kan stolt annoncere, at de under deres internationale regi, MatchOffice, er en af hovedsponsorerne for det velrenommérede event. 

 

Networking og vidensdeling

I år vil det kendte Croke Park Stadium i Dublin lægge scenen til konferencen, der strækker sig over tre tætpakkede dage i november - mere præcist d. 8.-10. november 2017. 

Konferencen vil samle ca. 500 coworking-operatører, ejendomsfolk, offentlig udviklingsbureauer, startup managers m.v. fra over 50 lande under samme tag. 

Og som det ligger i coworking-tankegangens ånd, vil konferencen bygge på vidensdeling og sparring. 

Deltagerne vil således kunne lade sig inspirere af de ca. 50 foredragsholdere, der vil dele ud af deres tanker og erfaringer med coworking, alt imens at der vil opstå rig mulighed for networking, faglige diskussioner og hvem ved måske endda nye forretningsidéer eller samarbejdsaftaler.   

 

Join konferencen

Er du interesseret i at deltage i konferencen, så skynd dig at få købt Early Bird billetter, hvor du kan opnå en betydelig reducering af prisen.  

Du kan modtage yderligere rabat ved at benytte Lokalebasen.dk/MatchOffice’s rabatkode: MatchOfficeCWE17

Køb billetter her: Coworking Europe Conference


 

Læs mere om Coworking 
Coworking: Del din viden, og kom længere på literen 
Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige


Læs mere om Coworking Europe Conference

Coworking Europe 
Køb Early Bird billetter 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo