arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Stadiumfoto reduced

Billetsalget til populær coworking-konference på irsk stadium skydes i gang

30
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon
Det europæiske ejendomsfolk kan nu sætte kryds i kalenderen og købe billetter til efterårets mest eftertragtede Coworking konference i Dublin, Coworking Europe Conference, der bl.a. sponsoreres af Lokalebasen.dk
30
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AK
I disse år ser vi et væld af coworking spaces skyde op i de især større europæiske byer, og ordet ligger såmænd let på ejendomsfolkets tunger.

Slår du ´coworking´ op i Googles søgefelt, vil du således støde på utallige ledige coworking spaces såvel som blogindlæg og artikler skrevet herom. 

Coworking er det hotteste ord, der figurerer i ejendomsbranchen p.t., og overalt i verden begynder virksomheder at få øjnene op for mulighederne og fordelene ved at co-worke og altså rykke innovations-processen uden for virksomhedens fire vægge og i samspil med andre businesses. 

Coworking-trenden vil endnu en gang blive vendt, drejet og diskuteret bredt, når ejendomsbranchen igen i år samles til den populære årlige coworking konference, Coworking Europe Conference 2017. 

Lokalebasen.dk kan stolt annoncere, at de under deres internationale regi, MatchOffice, er en af hovedsponsorerne for det velrenommérede event. 

 

Networking og vidensdeling

I år vil det kendte Croke Park Stadium i Dublin lægge scenen til konferencen, der strækker sig over tre tætpakkede dage i november - mere præcist d. 8.-10. november 2017. 

Konferencen vil samle ca. 500 coworking-operatører, ejendomsfolk, offentlig udviklingsbureauer, startup managers m.v. fra over 50 lande under samme tag. 

Og som det ligger i coworking-tankegangens ånd, vil konferencen bygge på vidensdeling og sparring. 

Deltagerne vil således kunne lade sig inspirere af de ca. 50 foredragsholdere, der vil dele ud af deres tanker og erfaringer med coworking, alt imens at der vil opstå rig mulighed for networking, faglige diskussioner og hvem ved måske endda nye forretningsidéer eller samarbejdsaftaler.   

 

Join konferencen

Er du interesseret i at deltage i konferencen, så skynd dig at få købt Early Bird billetter, hvor du kan opnå en betydelig reducering af prisen.  

Du kan modtage yderligere rabat ved at benytte Lokalebasen.dk/MatchOffice’s rabatkode: MatchOfficeCWE17

Køb billetter her: Coworking Europe Conference


 

Læs mere om Coworking 
Coworking: Del din viden, og kom længere på literen 
Alles in Ordnung i Hellerup - topdesignet coworking med pragt og prestige


Læs mere om Coworking Europe Conference

Coworking Europe 
Køb Early Bird billetter 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.