arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Story11for reduced

Farver der nudger din arbejdsdag - de rigtige nuancer skaber velvære og effektivitet

13
mar
2015
Steen Uno
Bevidste valg i din kontorindretning skaber større fokus og overskud til arbejdet. Læs her, hvordan farve-nudges - altså små kærlige puf - kan give dig en bedre adfærd og skubbe dig til at foretage de rigtige valg, prioriteringer og beslutninger i dine arbejdsrum.
13
mar
2015
Steen Uno

Tilbage til forsiden”Farverne er det, som påvirker os allermest, når vi træder ind i et rum. De rette farver på vægge og
gulve er derfor velegnede til at understøtte de arbejdsprocesser, der udføres i rummet.

Ikke mindst i kontor- og arbejdsrum gælder det derfor om at finde ind til den helt rette farvebalance,
der kan optimere trivsel og herigennem effektiviteten i lokalet.”

Sådan siger indretningsrådgiver Bettina Therese Møller, der har specialiseret sig i at tilpasse de fysiske
rammer hos virksomheder og optimere deres rum med balancerende farver og materialer, interiør,
udsmykning og placeringer.

Hun baserer sin ”Indretning Med Mening”, som hendes firma hedder, på de velkendte fem elementer
i Neo Feng Shui til at skabe den gode balance og harmoni i omgivelserne.


Behovspyramide

Blandt andet har Bettina Therese Møller udviklet sin egen behovspyramide for det fysiske arbejdsmiljø, som viser, hvordan man kan nå helt til tops, når man indretter med mening.

”Den blå farve er eksempelvis uhyre velegnet til at formidle signaler om kommunikation, lyserød taler rigtig godt til kreativitet og innovation, mens grå nuancer er meget effektive til at formidle struktur.

Alt for tit ser man virksomheder gå ”amok” i sort og hvidt, når de indrettet deres nye ”stilrene” lokaler. Men de kommer som oftest til at skrige efter ro og tryghed, fordi de mangler jordelementet – de brunlige naturnuancer.

Et brunt gulvtæppe fungerer således fantastisk godt på et gulvareal i sort højglans.”


 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.