arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Vr artikel

Fremvis dine lejemål med Virtual Reality

19
jul
2016
Annamaria Lauridsen
Virtual Reality bølgen er over os, og snart vil teknologien kunne kobles til virtuelle fremvisninger af lejemål. Noget der vil gøre udlejningsprocessen nemmere og mere effektiv.
19
jul
2016
Annamaria Lauridsen

 

Annamaria

Teknologien har været på banen i mange år, men det er først nu, at Virtual Reality for alvor slår igennem. Mange forbinder det med computerspil, men teknologien byder rent faktisk på et utal af muligheder. 

Jarle

”Virtual Reality gør det muligt at teleportere sig til et andet sted. Du føler ikke blot, at du ser en anden verden, men at du rent faktisk befinder dig i den. Ved at påføre sig et par VR-briller kan man således rejse til fjerne egne eller sågar andre galakser.

”Skal jeg beskrive det enkelt, vil jeg beskrive det som en interaktiv fantasiverden, hvor alt er muligt,” fortæller Senior Lab Agent Jarle Fink Kondrup, der er ekspert i teknologi og oplevelser. 

Han påpeger desuden, at det er noget, du skal opleve, før du rigtig kan forstå, hvad det er.   

 

Fremtidens promovering

Virtual Realitys banebrydende evne til at skabe en digital virkelighedsnær oplevelse muliggør, at virksomheder i fremtiden kan promovere sig selv på en ny, innovativ måde.                                  

Snart sætter teknologien sit aftryk på ejendomsbranchen, da Lokalebasen.dk’s virtuelle ture af lejemål inden for få uger vil kunne opleves i Virtual Reality. 

Matt fotograf Google Street View

”Inden længe kan vores brugere opleve de virtuelle ture i Virtual Reality med brug af VR-briller. Det vil betyde, at de via deres smartphones vil føle, at de rent fysisk træder ind i lejemål, hvorefter de kan gå på opdagelse.” 

”Det er altså en helt ny interaktiv måde at se et lejemål på online, og det vil ydermere skabe værdi hele vejen rundt” fortæller Matt Marsh, der er fotograf hos Lokalebasen.dk og skyder de virtuelle fremvisninger. 

Lokalebasen.dk er derfor, i samarbejde med Walkinto.in, i gang med at udvikle en feature, der gør det muligt for brugerne at se de de virtuelle ture i Virtual Reality. 

 

Hurtige udlejningsproces

Når man som udlejer skal finde en lejer til sit tomme erhvervslokale, kan der gå meget tid med at fremvise sine lokaler. En proces, man med en virtuel tur, der kan vises i Virtual Reality, kan effektivisere betydeligt.


Ifølge Matt Marsh gør det nemlig processen både nemmere og hurtigere for udlejere og lejere:

”De potentielle lejere får mulighed for at udforske lejemålene i detaljer og danne sig et realistisk indtryk af stederne via deres smartphone eller computer. 

”På den måde får de en meget bedre idé om, hvilke lejemål der reelt er relevante for dem, og så kan de nøjes med kun at tage ud og besøge disse steder. Der spares derved tid og ressourcer for alle parter.”  

Når de potentielle lejere så besøger de udvalgte lejemål, har de herudover en god forhåndsviden, der muliggør en langt bedre dialog mellem lejere og udlejere, tilføjer Matt Marsh. 

 

Fremtiden for Virtual Reality 

VR

I de næste to-tre år kommer udviklingen med Virtual Reality til at gå rigtig hurtigt, fortæller Jarle Fink Kondrup.

Google, Microsoft, Samsung, HTC, Facebook og andre giganter har allerede meldt sig på banen med deres headsets, platforme og indhold. Men der kommer løbende flere til. 

”Markedet er stadig ungt, og det er derfor muligt at blive first movers - lidt ligesom det var med apps i begyndelsen. Efterhånden som flere og flere leverer indhold, bliver forbrugerne mere kræsne, og det vil derfor være det mest værdifulde indhold, der opnår opmærksomhed. "

Da der på nuværende tidspunkt ikke er mange VR-tilbud, er det herudover lettere som virksomhed at promovere sig selv og blive opfattet som nyskabende og innovativ. 

Der er ingen tvivl om, at teknologien er kommet for at blive og vil få revolutionerende og vidtrækkende effekter. Det er derfor en god idé at lægge en strategi for området.

”Virtuel Reality kommer til at lægge fundament til fremtidens kommunikation, fremtidens sociale platforme, fremtidens rejser, fremtidens organisationer og meget, meget mere,” slår Jarle Fink Kondrup fast. 


VR rent teknisk:
Skal det forklares rent teknisk, så kan du med teknologien interagere med et computer-stimuleret miljø. Det sker gennem skærme eller stereografiske displays, såsom briller, og kan kombineres med lyd og andre sanseinformationer. Det simulerede miljø kan være optaget fra den virkelige verden eller bygget op som en kunstig 3D-verden, forklarer Senior Lab Agent Jarle Fink Kondrup, der er ekspert i teknologi og oplevelser. 

 

Magasinet


Du kan læse mere Virtual Reality og Lokalebasen.dk’s Virtuelle fremvisninger her: 
Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'
VR: Hvad er Virtual Reality?Virtual Reality turisme - Når den rigtige verden må vente

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.