arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Googlestreet view reduced

Google Street View - din butiks nye digitale branding-værktøj

04
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon
Som led i markedsføringsstrategier vælger stadig flere butikker og showrooms at lukke deres online brugere indenfor via virtuelle ture fra Google.
04
maj
2017
Anne-Kathrine Utzon

 

Byline AKTopfoto: Bjørg Jewellery

Verdens største søgemaskine har i flere år ladet online-brugere gå på opdagelse i stræder, gader, byområder m.v. med featuren Google Street View. 

Internetbrugere kan således via navigationspile og billeder i 360 grader udforske steder, hvorend de befinder sig, og det skaber følelsen af fysisk tilstedeværelse.

Flere butikker, showrooms, restauranter med flere er nu også begyndt at lukke online brugere indenfor via levende, virtuelle ture - som digitalt marketing-værktøj.  

 

Innovativ online-markedsføring

Med virtuelle ture kan potentielle kunder få en realistisk fornemmelse af stedet og samtidig føle, at de rent fysisk træder ind i butikken, hvorefter de kan gå på opdagelse. 

Det giver butikker mulighed for at vise deres forretninger og produkter frem til langt flere end blot dem, der fysisk går forbi butikkerne.

”Det er en helt ny og innovativ online måde at fremvise sit showroom, produkter eller spektakulære indretning, og det sender tilmed et signal om, at man som virksomhed er med på den digitale bølge,” siger Anne-Kathrine Utzon, Communication Manager hos Lokalebasen.dk, der bl.a. udarbejder virtuelle ture.

”Vi kan også se, at flere virksomheder benytter de virtuelle ture på deres markedsføringskanaler som hjemmesider, sociale medier m.v. for at skabe awareness og styrke deres brand.” 

Den virtuelle tur vises derudover automatisk på Googles forskellige platforme som Googles resultatside, Google+, Google Maps samt Google Street View. 

 

Google Street View

"Det var et oplagt valg i forhold til at gøre potentielle kunder opmærksomme og nysgerrige på vores butik", siger Jens Kold, Head of Brand and Digital Strategy hos BJØRG Jewellery.

 

Digital tilstedeværelse

En af de virksomheder, der har benyttet sig af teknologien, er det prisvindende norske smykkebrand BJØRG Jewellery, der for nylig slog dørene op til deres nye konceptbutik og showroom i Læderstræde i København K.

”Det var et oplagt valg i forhold til at gøre potentielle kunder opmærksomme og nysgerrige på vores butik, der er indrettet med unikke installationer som bl.a. hestehår, krystaller, håndstøbte hænder og skulpturer i gips.

Den virtuelle tur forener således vores fysiske rammer med vores digitale univers og tilstedeværelse,” siger Jens Kold, Head of Brand and Digital Strategy hos BJØRG Jewellery. 

”Derudover har den resulteret i en bedre synlighed på Google, og den er samtidig med til at understrege over for vores samarbejdspartnere og slutforbrugere, at vi er en virksomhed med en digital tankegang.”

Også Senior SEO Specialist hos Group M, Christian Højbo Møller, formoder, at virtuelle ture med stor sandsynlighed har positiv indvirkning på virksomheders ranking på Google.  

”Det er ikke noget, der skyder dig fra bunden til toppen i Google, men det kan sagtens resultere i mere synlighed - specielt nu, hvor Google kigger mere og mere på brugeroplevelse og user metrics,” siger han. 

 

Læs mere om Google Street View: 
Online Marketing: Google Street View

Gå op opdagelse i BJØRG Jewellerys virtulle tur
Ritzau: YouSee butik inviterer indenfor med Google Street View


Læs også: 
Google Streetview - Lad online brugere komme indenfor
Fremvis dine lejemål med Virtual Reality

  

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.