arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1bftoay

Jobopslag: Studiemedarbejder med flair for svensk

08
apr
2013
Steen Uno
Lokalebasen.dk A/S er en ung internetportal, der er drevet af innovation og lysten til at være de bedste inden for vores område. Vores kernevirksomhed er at formidle kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere via sitet www.lokalebasen.dk.
08
apr
2013
Steen Uno

 

Lokalebasen.dk A/S er en ung internetportal, der er drevet af innovation og lysten til at være de bedste inden for vores område. Vores kernevirksomhed er at formidle kontakten mellem udlejere af erhvervslokaler og potentielle lejere via sitet www.lokalebasen.dk.

Vi har meget travlt i øjeblikket med bl.a. at lancere vores site i Sverige, samt i en lang række andre europæiske lande og søger derfor dygtige studerende, som har lyst til at give en hånd med til opgaver inden for marketing, SEO/SEM og administration.

Som studiemedarbejder hos os vil du indgå i et team på ca. 20 motiverede medarbejdere i et miljø, der er præget af en afslappet og uformel omgangstone. Vi har til huse i Hellerup sammen med vores søstervirksomheder DN Erhverv A/S og MatchOffice ApS, som vi har et tæt samarbejde med. Du vil også til tider skulle løse enkelte arbejdsopgaver for disse to virksomheder.

Om stillingen
Opgaverne, du skal varetage, er koncentreret omkring markedsføring på internettet, herunder bl.a.:
» Servicering af svenske kunder pr. telefon og mail
» Research og analyseopgaver
» Kommunikationsopgaver, tekster til hjemmesider, blogindlæg, SEO tekster o. lign.
» Kontakt med potentielle samarbejdspartnere samt opsøgende telefonsalg
» Administrative opgaver i vores eget CMS + enkelte standardiserede CMS systemer
» Diverse ad hoc opgaver (frokost, mødeopdækning etc.)

Om medarbejderen
Vi søger en medarbejder, der har følgende kompetencer:
Behersker svensk i skrift og tale
Teknologi savvy – gerne erfaring med søgemaskineoptimering og grafisk produktion
Gode formuleringsevner og hurtig på tasterne
Du kan arbejde selvstændigt og struktureret

Arbejdstiden er fra 15 til 25 timer pr. uge alt efter dine ønsker og virksomhedens behov. Der kan tages højde for eksamensperioder, ligesom der kan forekomme perioder med spidsbelastning på jobbet.

Ansøgninger sendes pr. mail til kj@lokalebasen.dk senest 1. maj 2013.

For yderligere oplysninger kontakt Kasper Staal Jørgensen på tlf.: 26 25 66 67 eller mail kj@lokalebasen.dk.

Lokalebasen.dk – Danmarks portal for erhvervslejemål
Strandvejen 171
2900 Hellerup
Tlf. 70 200 814, mail info@lokalebasen.dk

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.