arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Bingstop5

Kontor- og netværkshus med historie, idé og touch

27
sep
2016
Anne-Kathrine Utzon
På blot et år har B!NGS formået at rulle sit 25.000 m² store, dynamiske kontor- og netværks-miljø spektakulært ud i Bing & Grøndahls gamle historiske porcelænshus på grænsen mellem Vesterbro og Frederiksberg.
27
sep
2016
Anne-Kathrine Utzon

 Man må gerne kaste med både tunge idéer og de allervildeste indfald, når man bor i et gammelt ´porcelænshus´ - ja, faktisk byder konceptet, at man skal.

Bings kontorhotel

Ca. 50 virksomheder arbejder hver dag i det pulserende kontormiljø i B!NGS.

I hård markedskonkurrence har B!NGS haft sjæl og nerve til at eksponere sine 12 kontorbygninger på Vesterbrogade som travlt, atmosfærefyldt business center med både traditionelle kontorlejemål og kontorhotel, reception, møde- og konferencefaciliteter samt restaurant som omdrejningspunkter. 

”Det er netop et år siden nu, at vi sprang ud under nyt frisk navn samt lækkert opdateret ham,” siger udlejningschef Jakob Veino.

”Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et flot, dynamisk og professionelt miljø med masser af værdiskabende co- & networking som bærende overskrift for vores store spændende kontor- og netværkshus.”


Stigende efterspørgsel

Fra 1853 og helt frem til 1987 producerede Bing & Grøndahl på det kendte hjørne af Vesterbrogade og Rahbeks Allé. I 1987 besluttede den store danske virksomhed en sammenlægning med konkurrenten Den Kongelige Porcelæns-fabrik under det nye navn Royal Copenhagen.

Bings kontor

I B!NGS lounges kan du arbejde med lidt at spise og drikke.

Her opbyggede den danske porcelænsfabrik sit verdenskendte design og kunsthåndværk samt prestigefyldte ry med klassikere som Mågestellet, juleplatter og populære porcelænsfigurer. 

I dag har omkring 50 virksomheder i alle størrelser og brancher samt deres knap 700 medarbejdere indtaget det pulserende kontorhus. 

"Med en belægningsprocent på aktuelt over 90 betragter vi kontorhuset B!NGS som næsten fuldt udlejet. Vi har netop renoveret to kontoretager, der blev ledige efter en større virksomhed, til nye moderne kontorhotel-arbejdspladser.

Det har vi netop gjort for at imødekomme disse års stigende efterspørgsel på denne type kontorlejemål," siger Jakob Veino.     


Kendte lejere

Blandt store kendte lejere, der fylder kontorerne hos B!NGS, tæller Carlsberg Danmark A/S,  Finnair, Pepsico Nordic Denmark, Bureau Veritas, Pernod Ricard med flere. På kontorhotellets etager residerer succesrige iværksætter- og vækstvirksomheder som Bolverk Games, Agenzy A/S, Smartbox og andre.

 "Da vi startede det ny B!NGS op, havde vi visse ambitioner om at kunne styre og sammensætte forskellige grupper af nye lejere. 

Men i praksis viste det sig hurtigt, at denne ´styring´ var markedet langt bedre og fornuftigere til at varetage end os," smiler Jakob Veino. 


Sociale miljøer

Ud over sit dynamiske, professionelle kontor- og netværksmiljø med opdaterede kontorer i alle størrelser har B!NGS stor udlejnings-succes med sit konferencecenter, der rummer konferencesal og en række moderne mødelokaler.

tagterasse

På den udendørs frokost-tagterrasse kan husets brugere skue ud på Carlsberg-kvarteret.

"Sidste år spurgte vi vores lejere, hvordan B!NGS kunne gøres endnu bedre, og de formulerede et fælles ønske om flere udendørsrum og faciliteter. 

Derfor designede vi en ny udendørs frokost-tagterrasse som åbent rum, hvor terrassens brugere kan kigge ud på vores charmerende omgivelser i Carlsberg-kvarteret, ligesom naboerne samtidig kan følge livet i vores kontorhus. 

Herudover indrettede vi en række nye sociale bord- og bænkemiljøer rundt på vores store areal, og de er hurtigt blevet meget populære og flittigt brugte," siger Jakob Veino.

Netop nu kan B!NGS på Vesterbrogade 149 tilbyde et mindre antal ledige kontorlokaler til en-fire personer samt pladser til iværksættere i Plug ’n play kontorfællesskabet, der evt. kan udlejes på dagsbasis. ●

 

Gå på opdagelse i BINGS' virtuelle tur: 

        

 


Læs mere her, og find ledige kontorpladser: 
Lokalebasen.dk: B!NGS - et progressivt kontorhus

 

 

 

 

 

 

Se flere billeder af B!NGS:

foto

fotostream2

   

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.