arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive okt. 18

Læs Magasinet NINEtoFIVE oktober 2018

10
okt
2018
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s ny oktober-udgave bl.a. om Teknikerbyens spektakulære sjæl- og hamskifte, hvor de nye ejere i Virum er i færd med at puste frisk luft, space, spirit samt nye medspillere i Danmarks allerførste erhvervspark.
10
okt
2018
Steen Uno

    

 

 

 

 
Siden 1972 har Teknikerbyen i sine grønne, idylliske omgivelser ved Mølleåen - landets første erhvervspark af sin slags - tiltrukket en stjernerad af kendte, højprofilerede ingeniør-, arkitekt- og andre rådgivningsvirksomheder - Krohn & Hartvig Rasmussen (der tegnede Teknikerbyen), Birch & Krogboe (senere Alectia), Rambøll samt mange flere.

Nu blæser friske vinde over den eftertragtede erhvervsenklave i Mølleådalen, efter at Kristensen Properties og SamPension først på året overtog næsten halvdelen af det i alt 47.000 kvadratmeter store kontorkompleks.

"Vi ser stort potentiale i Teknikerbyen og meget spændende muligheder for at skabe fleksible kontormiljøer, der rummer hele pakken: Perfekt beliggenhed, tidssvarende klimainstallationer, fine fællesfaciliteter som mødecenter, parkeringsforhold samt meget mere," siger Michael Schmidt, Director Asset Management hos Kristensen Properties A/S.

Læs hele artiklen Puster ny dimension, inspiration og tidsånd i Danmarks første erhvervspark i den dugfriske oktober-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Kbh K og V nu dyrest

København K og København V har passeret de seneste års topscorere Hellerup og Nordhavn med landets højeste kontorkvadratmeter på Lokalebasen.dks årlige tjekliste over øjeblikkets gennemsnitspriser på ledige kontorlejemål.

"Tallene baserer sig på de kvadratmeterpriser, som de tomme kontorlokaler blev annonceret til på Lokalebasen.dk i september 2018. De viser, at Danmarks dyreste kontorlejemål nu som før er beliggende i og nær København centrum og ikke sjældent tæt på havnevand og moler.

Vores Top 20 afslører et øjebliksbillede og nyttigt overblik over, hvad kontorlejere som udgangspunkt kan forvente at skulle betale for deres nye kontorlokaler i et givent område," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.

Læs artiklen her: Danmarks dyreste kontorer 2018 - de mest attraktive områder og lokaliteter

 

 

 

 

Læs også artiklerne:

Working Nine to Five - den klassiske kontordag er færdig, forbi, fortid
Ikke det rene pip: Bæredygtigt kontormodul produceret i pap
Finsk coworking-gigant åbner dynamisk kontormiljø i København
Nedlæg kontoret - lad dine medarbejdere præstere meget bedre derhjemmefra
10 bud på jeres virksomheds fremtidige drømmedomicil


 

 


Magasinet NINEtoFIVE oktober 2018 distribueres elektronisk til godt 58.000 af

Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder samt samarbejdspartnere - herunder
danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 


Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk


August 2018
   
      Juni 2018
    
   April 2018
              


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    Maj 2017 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

 
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

  

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage