arrow_upward

Lokalebasen.dk i stor international offensiv

19
jun
2015
Steen Uno
I maj etablerede Lokalebasen.dk sig på det norske udlejningsmarked - efter sommerferien følger Polen, Tyskland, Østrig og Schweiz. I næste uge går adm. direktør Jakob Dalhoff på ny i offensiven og sonderer terrænet for yderligere ekspansion i Finland og Tyrkiet.
19
jun
2015
Steen UnoDanmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål gør klar til at yderligere eskalere sin aktuelle inter-nationale offensiv.

I den kommende uge rejser Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff til først Helsingfors og herefter Istanbul for at forhandle en række kontrakter og mulige partnerskaber på plads, der skal danne basis for fremtidige udvidelser på også de finske og tyrkiske udlejningsmarkeder.

Lokalebasen.dks markante internationale satsning sker i regi af sit søster-
selskab MatchOffice.com, der siden 2003 har specialiseret sig i udlejning
af kontorhoteller og fælleskaber og som i dag er repræsenteret i ca. 100
lande over hele verden.

"I Helsingfors står jeg foran et meget tæt mødeprogram med eksisterende
kunder såvel som nye interessante samarbejdspartnere. Lokalebasen er jo
nu godt på plads i Sverige og Norge, og vi ser et ligeså oplagt potentiale på
det finske marked for erhvervsudlejning," siger Jakob Dalhoff (foto).


Tyrkisk platform

I Istanbul har Lokalebasen.dk A/S´ grundlægger og direktør tirsdag-onsdag en ligeså tæt booket mødekalender, der rummer forhandlinger med repræsentanter for bl.a. en håndfuld af Tyrkiets største og mest indflydelsesrige ejendomsselskaber.

"MatchOffice´s største samarbejdspartner og udbyder af kontorhoteller er i parantes bemærket tyrkisk, og jeg ser frem til at sondere grundlaget for, om Lokalebasen om muligt inden for nær fremtid vil være i stand til at etablere og eksponere en tyrkisk platform også," siger Jakob Dalhoff.

Han tilføjer, at det travle mødeprogram i Helsingfors og Istanbul skal ses som led i Lokalebasen.dks aktuelle stort anlagte internationalisering og ambitiøse ekspansion.

I forlængelse af næste uges forhandlingsmøder i Tyrkiet deltager Lokalebasen.dk desuden i den store interna-tionale ejendomskonference European Real Estate Society 22nd Annual Conference i Istanbul.


Læs mere her:

Dansk erhvervsportal vil indtage Europa, Finans.dk, 26. maj 2015
Jeg udlever mine kreative drømme,
Berlingske Business Ejendomme, 3. juni 2015

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo