arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Offensiv

Lokalebasen.dk i stor international offensiv

19
jun
2015
Steen Uno
I maj etablerede Lokalebasen.dk sig på det norske udlejningsmarked - efter sommerferien følger Polen, Tyskland, Østrig og Schweiz. I næste uge går adm. direktør Jakob Dalhoff på ny i offensiven og sonderer terrænet for yderligere ekspansion i Finland og Tyrkiet.
19
jun
2015
Steen UnoDanmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål gør klar til at yderligere eskalere sin aktuelle inter-nationale offensiv.

I den kommende uge rejser Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff til først Helsingfors og herefter Istanbul for at forhandle en række kontrakter og mulige partnerskaber på plads, der skal danne basis for fremtidige udvidelser på også de finske og tyrkiske udlejningsmarkeder.

Lokalebasen.dks markante internationale satsning sker i regi af sit søster-
selskab MatchOffice.com, der siden 2003 har specialiseret sig i udlejning
af kontorhoteller og fælleskaber og som i dag er repræsenteret i ca. 100
lande over hele verden.

"I Helsingfors står jeg foran et meget tæt mødeprogram med eksisterende
kunder såvel som nye interessante samarbejdspartnere. Lokalebasen er jo
nu godt på plads i Sverige og Norge, og vi ser et ligeså oplagt potentiale på
det finske marked for erhvervsudlejning," siger Jakob Dalhoff (foto).


Tyrkisk platform

I Istanbul har Lokalebasen.dk A/S´ grundlægger og direktør tirsdag-onsdag en ligeså tæt booket mødekalender, der rummer forhandlinger med repræsentanter for bl.a. en håndfuld af Tyrkiets største og mest indflydelsesrige ejendomsselskaber.

"MatchOffice´s største samarbejdspartner og udbyder af kontorhoteller er i parantes bemærket tyrkisk, og jeg ser frem til at sondere grundlaget for, om Lokalebasen om muligt inden for nær fremtid vil være i stand til at etablere og eksponere en tyrkisk platform også," siger Jakob Dalhoff.

Han tilføjer, at det travle mødeprogram i Helsingfors og Istanbul skal ses som led i Lokalebasen.dks aktuelle stort anlagte internationalisering og ambitiøse ekspansion.

I forlængelse af næste uges forhandlingsmøder i Tyrkiet deltager Lokalebasen.dk desuden i den store interna-tionale ejendomskonference European Real Estate Society 22nd Annual Conference i Istanbul.


Læs mere her:

Dansk erhvervsportal vil indtage Europa, Finans.dk, 26. maj 2015
Jeg udlever mine kreative drømme,
Berlingske Business Ejendomme, 3. juni 2015

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.