Lokalebasen.dk samler danske erhvervslokaler: Find et nyt tomt lejemål og få 250 kr. i findeløn

Lokalebasen.dk samler danske erhvervslokaler: Find et nyt tomt lejemål og få 250 kr. i findeløn

08
jan
2020
Steen Uno
Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslokaler er trådt ind i 2020´erne med sit ny koncept, der fremover vil samle og præsentere alle Danmarks tomme erhvervslokaler ét og samme sted: På Lokalebasen.dk.
08
jan
2020
Steen Uno


 

 

 

 

Lokalebasen.dk er trådt ind i det ny år med et splinternyt tiltag: Fremover vil Danmarks populære søgeportal for ledige erhvervslejemål præsentere øjeblikkets samlede  udbud af tomme danske erhvervslokaler. 

Ud over sine egne kunders annoncerede lejemål vil Lokalebasen.dk således også vise sine konkurrenters aktuelle udbud af tomme erhvervslokaler.   

"Vi ønsker at give Lokalebasens mange tusinde månedlige brugere og besøgende det samlede udbud af ledige erhvervslejemål, så de kan få et transparent og fuldt overblik," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

"Vi forventer os meget af vores ny service og har også allerede fået rigtig fin respons på vores initiativ, hvor vi løbende vil implementere alle øjeblikkets ledige danske erhvervslokaler på vores udlejningsportal." 


Findeløn på 250 kr.

Lokalebasen.dk kan netop nu præsentere omkring 7.000 ledige danske erhvervslejemål - tomme kontorlokaler, kontorhoteller, lager- og butikslejemål, coworking- og mødelokaler samt parkeringspladser.

"Vores søgemaskiner gør et godt job, men alligevel kan der godt smutte et lejemål hist og her. Derfor tilbyder vi en findeløn, hvis vores brugere støder på et lejemål, som vi endnu ikke fået præsenteret på Lokalebasen.dk," siger Jakob Dalhoff. 


 "
Vi vil gerne vise Lokalebasen.dks mange tusinde månedlige brugere og besøgende
det samlede udbud af ledige erhvervslejemål, så de får et fuldt transparent overblik,"
siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

 


Findelønnen for rapportere et nyt tomt erhvervslejemål til Lokalebasen.dk er et gavekort på 250 kr., der kan benyttes i 150 butikker i Danmark.

"Lejemålet skal have været til udlejning i mere end 24 timer, og du skal være den første til at oplyse os om lejemålet. Når du tipper os, skal du oplyse os fuld adresse på lejemålet, kontaktinfo på udlejeren og dine egne kontaktoplysninger, så vi kan sende dig gavekortet på mail," siger Jakob Dalhoff.

99 procent

Han skønner, at Lokalebasen.dk på dørtrinnet til 2020 allerede er i stand til at vise og servicere sine brugere med godt 99 procent af samtlige ledige danske erhvervslejemål netop nu.   

"Den sidste procent beder vi nu om hjælp til at få bragt ind på vores udlejningsportal. V er klar til at betale findeløn for de nødvendige oplysninger," siger Jakob Dalhoff.  ● 

 

 

Læs mere her:
Lokalebasen.dk: Få et gavekort i findeløn
Lokalebasen.dk: Søg erhvervslokaler alle ledige lejemål i Danmark 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo