arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lokalebasen2020 ny

Lokalebasen.dk samler danske erhvervslokaler: Find et nyt tomt lejemål og få 250 kr. i findeløn

08
jan
2020
Steen Uno
Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslokaler er trådt ind i 2020´erne med sit ny koncept, der fremover vil samle og præsentere alle Danmarks tomme erhvervslokaler ét og samme sted: På Lokalebasen.dk.
08
jan
2020
Steen Uno


 

 

 

 

Lokalebasen.dk er trådt ind i det ny år med et splinternyt tiltag: Fremover vil Danmarks populære søgeportal for ledige erhvervslejemål præsentere øjeblikkets samlede  udbud af tomme danske erhvervslokaler. 

Ud over sine egne kunders annoncerede lejemål vil Lokalebasen.dk således også vise sine konkurrenters aktuelle udbud af tomme erhvervslokaler.   

"Vi ønsker at give Lokalebasens mange tusinde månedlige brugere og besøgende det samlede udbud af ledige erhvervslejemål, så de kan få et transparent og fuldt overblik," siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

"Vi forventer os meget af vores ny service og har også allerede fået rigtig fin respons på vores initiativ, hvor vi løbende vil implementere alle øjeblikkets ledige danske erhvervslokaler på vores udlejningsportal." 


Findeløn på 250 kr.

Lokalebasen.dk kan netop nu præsentere omkring 7.000 ledige danske erhvervslejemål - tomme kontorlokaler, kontorhoteller, lager- og butikslejemål, coworking- og mødelokaler samt parkeringspladser.

"Vores søgemaskiner gør et godt job, men alligevel kan der godt smutte et lejemål hist og her. Derfor tilbyder vi en findeløn, hvis vores brugere støder på et lejemål, som vi endnu ikke fået præsenteret på Lokalebasen.dk," siger Jakob Dalhoff. 


 "
Vi vil gerne vise Lokalebasen.dks mange tusinde månedlige brugere og besøgende
det samlede udbud af ledige erhvervslejemål, så de får et fuldt transparent overblik,"
siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk.

 


Findelønnen for rapportere et nyt tomt erhvervslejemål til Lokalebasen.dk er et gavekort på 250 kr., der kan benyttes i 150 butikker i Danmark.

"Lejemålet skal have været til udlejning i mere end 24 timer, og du skal være den første til at oplyse os om lejemålet. Når du tipper os, skal du oplyse os fuld adresse på lejemålet, kontaktinfo på udlejeren og dine egne kontaktoplysninger, så vi kan sende dig gavekortet på mail," siger Jakob Dalhoff.

99 procent

Han skønner, at Lokalebasen.dk på dørtrinnet til 2020 allerede er i stand til at vise og servicere sine brugere med godt 99 procent af samtlige ledige danske erhvervslejemål netop nu.   

"Den sidste procent beder vi nu om hjælp til at få bragt ind på vores udlejningsportal. V er klar til at betale findeløn for de nødvendige oplysninger," siger Jakob Dalhoff.  ● 

 

 

Læs mere her:
Lokalebasen.dk: Få et gavekort i findeløn
Lokalebasen.dk: Søg erhvervslokaler alle ledige lejemål i Danmark 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.