arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Jyllands posten 20.09.2016 reduced

Lokalebasen i Jyllands-Posten: Erhvervs-mæglerne har indtaget de sociale medier

20
sep
2016
Steen Uno
I dagens udgave af Jyllands-Posten cementerer Lokalebasen.dks CEO Jakob Dalhoff, at moderne markedsføring af ledige erhvervslejemål i langt overvejende grad eksponeres via netværk og de sociale medier i dag - herunder i særdeleshed LinkedIn.
20
sep
2016
Steen Uno

 "LinkedIn er blevet vores tids kundekartotek, hvor vi både er i stand til at opbevare data om vores netværk og skabe nye kontakter. LinkedIn er et godt værktøj til at åbne nye kanaler og er utrolig nyttigt for også erhvervsmæglere."

Sådan fastslår Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk, i dag i en stort opsat artikel i Jyllands-Posten - ´Linkedin bliver erhvervsmæglernes foretrukne værktøj´.

Artiklen bygger på en aktuel brugerundersøgelse iværksat af Lokalebasen.dk, som har forespurgt ca. 800 af sine samarbejdspartnere - større som mindre erhvervsmæglere og ejendomsselskaber - ad hvilke kanaler de tiltrækker deres kunder.

Over for JP uddyber Jakob Dalhoff, hvordan også erhvervsmæglerne og ejendomsbranchen kan blive endnu skarpere til at bruge og lade sig synliggøre på de sociale medier.


LinkedIn-networking

"Vi skal sørge for, at vores ansatte føler incitament og lyst til at brande deres virksomhed. Alle i organisationen skal løfte et fælles ansvar for at sprede deres arbejdsplads´ forskellige budskaber via et professionelt socialt medie som Linkedin.

På Lokalebasen.dk tilskynder vi vores medarbejdere til at få flere arbejdsrelationer tilføjet til deres Linkedin-netværk, ligesom vores kommunikationsafdeling sørger for at gøre alle opmærksomme på nye aktuelle opslag, som de opfordres til at dele eller like,« siger Jakob Dalhoff.

"Det forudsætter vel at mærke, at vores nyhedsindslag og aktuelle stories vinkles og optræder identificérbare, så medarbejderne har lyst til at dele dem med deres personlige netværk."

Lokalebasen.dks direktør anslår, at en vedkommende nyhedstekst ad denne vej i løbet af ganske kort tid vil kunne nå ud til og lade sig eksponere hos 20-30.000 eller måske endnu flere personer - tal, der i parantes bemærket tangerer, hvad Ekstra Bladet og BT hver især sælger af papiraviser i dagligt oplag. ●

 

Læs hele artiklen i Jyllands-Postens betalingssektion Premium:
LinkedIn bliver erhvervsmæglernes foretrukne værktøj

Lokalebasen.dk, september 2016:
Virksomheder finder deres nye kontor på nettet eller via personlige netværk 

 

 

 

 
<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.