Markedet gløder - Emma springer ud som Danmarks første coworking & office broker

Markedet gløder - Emma springer ud som Danmarks første coworking & office broker

25
jun
2019
Steen Uno
Efterspørgslen på coworking og fleksible kontorlokaler fortsætter med uformindsket intensitet og styrke. Nu er også det danske udlejningsmarked modent og parat til at tage imod sin første selvstændige kontormægler.
25
jun
2019
Steen Uno


 

 

 

 

"I mine tre år som manager hos WSG på Christianshavn oplevede jeg gang på gang, når jeg præsenterede kontorlokaler for firmaer, at de på to minutter kunne fastslå, at de fremviste kontorrum og arealer overhovedet ikke matchede deres ønsker og behov.

Tit havde vi brugt rigtig megen tid på som oftest flere telefonsamtaler, aftale tid for og foretage den i sidste ende forgæves besigtigelse - what an awful waste of time ...!"

Med tre års knowhow og kompetencer fra en stilling som office manager hos det københavnske kontorfællesskab Work Share Grow springer 25-årige Emma Christensen nu ud på egne ben som Danmarks første selvstændige, personlige coworking og office broker.

I juni søsatte hun sit ny initiativ og firma Officejuggle, hvor hun med sit skarpe overblik tilbyder iværksættere og virksomheder i alle størrelser at optræde som deres kontorjonglør  og skabe genvej til firmaets nye fremtidige kontormiljø.


Branchen boomer

"Det er alle disse mange og ofte håbløst forgæves anstrengelser, som jeg nu - også takket være mit store netværk - tør erklære mig klar og kompetent til at spare mine kommende klienter for," siger Emma Christensen.

Hun har pæredansk både far og mor, men kommunikerer helst med international ´mother tongue´, fordi hun voksede op i Hongkong, Singapore og Bangkok.


 Virksomheder kan tit bruge rigtig mange timer og ressourcer på at finde de rigtige
kontorlokaler, når firmaet skal flytte til større eller mindre nyt.

 


"Kontorfællesskaberne, coworking-miljøerne, ja, hele branchen og kontormarkedet i det hele taget, buldrer løs og boomer netop nu - forandrer sig og genererer hele tiden nye markeder og muligheder   

Derfor vurderede jeg, at tiden nu er den helt rigtige til at lancere mig selv som første danske ´office broker´ efter amerikansk og internationalt forbillede," forklarer Emma Christensen.


Gratis akuthjælp

Det er gratis at for den kontorsøgende virksomhed at bede om Officejuggle´s professionelle assistance til at finde nye lokaler. Emma Christensen tjener sit honorar hos udlejeren, når et match lykkes og falder på plads. 

Ud over akuthjælp til jagten på firmaets kommende kontor, kontorhotel eller coworking-miljø tilbyder Danmarks debuterende office-jonglør også honoreret bistand til gennemgang af lejekontrakter samt praktisske foranstaltninger omkring ind- og fraflytninger.  


 "Kontormarkedet og branchen buldrer løs og boomer netop nu. - derfor føler jeg,
at tiden nu er moden til at springe ud som første danske, personlige office broker,"
siger Emma Christensen, CEO hos nystartede Officejuggle.

 


"Jeg betragter mig selv som en hjælpende hånd for alle de virksomheder, der hver eneste dag søger efter nye kontorlokaler i et buldrende marked, hvor jeg håber at have fundet min ny niche.

Lad blot mig focusere på at finde jeres virksomheds fremtidige kontorrum og miljø - så kan I få frigivet ressourcer og koncentrere jer om at bygge jeres businesses og firma!" opfordrer Emma Christensen.  ●

 

 

Læs mere her:
Startups.co.uk: What is a coworking office broker
Lokalebasen.dk: Coworking-succes med til at fastholde kontorudlejernes optimisme i top

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo