arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Officejuggle 1 reduced

Markedet gløder - Emma springer ud som Danmarks første coworking & office broker

25
jun
2019
Steen Uno
Efterspørgslen på coworking og fleksible kontorlokaler fortsætter med uformindsket intensitet og styrke. Nu er også det danske udlejningsmarked modent og parat til at tage imod sin første selvstændige kontormægler.
25
jun
2019
Steen Uno


 

 

 

 

"I mine tre år som manager hos WSG på Christianshavn oplevede jeg gang på gang, når jeg præsenterede kontorlokaler for firmaer, at de på to minutter kunne fastslå, at de fremviste kontorrum og arealer overhovedet ikke matchede deres ønsker og behov.

Tit havde vi brugt rigtig megen tid på som oftest flere telefonsamtaler, aftale tid for og foretage den i sidste ende forgæves besigtigelse - what an awful waste of time ...!"

Med tre års knowhow og kompetencer fra en stilling som office manager hos det københavnske kontorfællesskab Work Share Grow springer 25-årige Emma Christensen nu ud på egne ben som Danmarks første selvstændige, personlige coworking og office broker.

I juni søsatte hun sit ny initiativ og firma Officejuggle, hvor hun med sit skarpe overblik tilbyder iværksættere og virksomheder i alle størrelser at optræde som deres kontorjonglør  og skabe genvej til firmaets nye fremtidige kontormiljø.


Branchen boomer

"Det er alle disse mange og ofte håbløst forgæves anstrengelser, som jeg nu - også takket være mit store netværk - tør erklære mig klar og kompetent til at spare mine kommende klienter for," siger Emma Christensen.

Hun har pæredansk både far og mor, men kommunikerer helst med international ´mother tongue´, fordi hun voksede op i Hongkong, Singapore og Bangkok.


 Virksomheder kan tit bruge rigtig mange timer og ressourcer på at finde de rigtige
kontorlokaler, når firmaet skal flytte til større eller mindre nyt.

 


"Kontorfællesskaberne, coworking-miljøerne, ja, hele branchen og kontormarkedet i det hele taget, buldrer løs og boomer netop nu - forandrer sig og genererer hele tiden nye markeder og muligheder   

Derfor vurderede jeg, at tiden nu er den helt rigtige til at lancere mig selv som første danske ´office broker´ efter amerikansk og internationalt forbillede," forklarer Emma Christensen.


Gratis akuthjælp

Det er gratis at for den kontorsøgende virksomhed at bede om Officejuggle´s professionelle assistance til at finde nye lokaler. Emma Christensen tjener sit honorar hos udlejeren, når et match lykkes og falder på plads. 

Ud over akuthjælp til jagten på firmaets kommende kontor, kontorhotel eller coworking-miljø tilbyder Danmarks debuterende office-jonglør også honoreret bistand til gennemgang af lejekontrakter samt praktisske foranstaltninger omkring ind- og fraflytninger.  


 "Kontormarkedet og branchen buldrer løs og boomer netop nu. - derfor føler jeg,
at tiden nu er moden til at springe ud som første danske, personlige office broker,"
siger Emma Christensen, CEO hos nystartede Officejuggle.

 


"Jeg betragter mig selv som en hjælpende hånd for alle de virksomheder, der hver eneste dag søger efter nye kontorlokaler i et buldrende marked, hvor jeg håber at have fundet min ny niche.

Lad blot mig focusere på at finde jeres virksomheds fremtidige kontorrum og miljø - så kan I få frigivet ressourcer og koncentrere jer om at bygge jeres businesses og firma!" opfordrer Emma Christensen.  ●

 

 

Læs mere her:
Startups.co.uk: What is a coworking office broker
Lokalebasen.dk: Coworking-succes med til at fastholde kontorudlejernes optimisme i top

 

 

 

 

 

 

 

 


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.