arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Bispebjerg reduced

P-hus med panorama og city-vue

19
nov
2015
Steen Uno
Trendy flotte, miljøoptimerede parkeringshuse skyder i disse år op i tæt trafikerede bydele over hele landet. Et nyt i rækken gør klar til at åbne i december på Bispebjerg Bakke - med et fantastisk 360 grader panorama-vue over byen.
19
nov
2015
Steen Uno


 Sidste vinter præsenterede Glostrup Hospital landets flotteste p-hus - snegleformet med en levende grøn facade, 100 forskellige planter og en lille skov med regnvandsopsamling.     

I sommer åbnede Dokk1 i Aarhus Europas største fuldautomatiske parkeringshus til 1.000 biler på de mekaniske, underjordiske hylder.

Og straks i det ny år indvies København Citys ny parkeringsanlæg, der med sine tre etager under Kvæsthusmolen ved Skuespilhuset får plads til 500 biler.

Forinden har Bispebjerg Hospitals ny smukke og bæredygtige parkeringshus-Bispebjergs ny fremtidige vartegn - åbnet 612 p-pladser på sine otte flot designede etager.

P-huset er 24 meter højt og kan med sin placering på toppen af Bispebjerg Bakke ud over parkering byde på to terrasser og udsigtspost med panorama-vue over København.


Terrasse med byhave

"Vores ny spændende parkeringshus bliver ikke kun til biler, men bestemt også til mennesker. Vi har trukket de tre øverste etager lidt tilbage fra naboerne, så det ikke stjæler alt deres lys.

I stedet har vi skabt en terrasse, hvor vi håber at kunne etablere en lille byhave sammen med naboerne," siger Ronan O’ Reilly, seniorprojektleder fra Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg.


Bispebjergs ny p-hus bliver første del af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg, der opføres i årene frem til 2025 på Bispebjerg Hospitals område.

Parkeringshusets facade beklædes med lameller af corten-stål, der med tiden ruster og får en rødbrun farve, som kommer til at harmonere perfekt med de fredede hospitalsbygningers røde mursten.


Gratis parkering

Med sit solcelleanlæg vil p-huset, der er tegnet af Årstiderne Arkitekter, være i stand til at dække ca. 20 procent af sit årlige el-forbrug.

"Vi har sigtet målrettet efter at få en flot bygning, som bliver i stand til at spille sammen med hospitalets fredede bygninger samt de nærliggende boliger og overordnet give omgivelserne på Bisperbjerg Bakke et skulpturelt udtryk," siger Ronan O’ Reilly

Det bliver indledningsvis gratis at parkere på de otte etager, men der vil kunne påregnes restriktioner, hvis københavnere eller andre eventuelt skulle føle sig fristet til at anvende byens ny panorama-parkeringshus til langtidsparkering. ●

 

 

Læs mere her om Bispebjergs ny panorama-parkeringshus:
Parkering, pølser og panorama
FILM: 600 nye p-pladser på Bispebjerg Hospital

 

 


 

 


 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.