Trend: Webshops åbner fysiske forretninger i tomme attraktive butikslejemål

Trend: Webshops åbner fysiske forretninger i tomme attraktive butikslejemål

21
maj
2019
Steen Uno
Et stigende antal webshops og brands, der oprindelig var tænkt og født til et liv på internettet, vælger at supplere deres forretning med fysiske butikker og rykke ind i butikslejemål, som står tomme - fordi vi handler fortsat mere på nettet ...
21
maj
2019
Steen Uno

 

 

 

 

 

Butiksdøden har i en snart årrække skæmmet også det danske by- og gadebillede i takt med, at ehandelen fortsætter med at vækste og vokse. Sidste år shoppede 84 procent af danskerne på nettet for i alt 133,5 mia kr..

I 2018 steg mængden af ledige butiksarealer med 20 procent - fra 677.000 til 800.000 m² - mens antallet af tomme forretninger voksede fra ca. 1.600 til 1.750 butikslejemål.

Nu kan en ny trend måske vise sig at hjælpe med til at sætte nyt liv i de mange tomme efterladte butikslokaler: Globalt og herhjemme foretrækker forbrugerne nemlig i stigende grad at netshoppe hos firmaer, der også kan tilbyde tilgængelige fysiske butikker.

Clicks-to-bricks  har amerikanerne døbt den aktuelle trend, der i USA har vokset sig så populær, at store digitale brands endda vælger at finde og flytte ind i højt profilerede butikslejemål i byernes største shopping malls.


Øget indtjening

Webshops og fysiske butikker er i høj grad i stand til at komplementere hinanden rigtig fint og øge omsætningen qua den ekstra salgskanal.

For eksempel kan en webshop, som sælger modetøj, møbler, livsstilsprodukter m.v., generere større indtjening ved at supplere salget via en fysisk butik, der kan give kunderne positiv feedback samt mulighed for at komme forbi og tjekke de varer, som har fanget deres interesse online.

Online-brands kan profitere af forbrugernes mulighed for at opleve deres produkter IRL, mens den fysiske butiksenhed kan lukrere på webshoppens guldgrube af værdifulde forbrugerdata og blandt andet indrette sit sortiment herefter.

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt 10 gode bud på måske kommende clicks-to-bricks fysiske forretninger i tomme butikslejemål, som kan findes på Lokalebasen.dk netop nu:


 

Lyngby Torv 3, 2800 Lyngby

Areal: 85-170 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 3.195 kr.
Leje pr. måned ex drift: 22.631-45.263 kr.

Butik beliggende direkte ud til Lyngby Torv 60 m fra Lyngby Hovedgade og Magasin, 200 m fra Lyngby Storcenter. P-pladser foran butik, stor fodgængertrafik til og fra stationen. Kgs. Lyngby har gennemgået en rivende erhvervsudvikling de seneste år - inden for detailhandel har Lyngby i dag det største udbud af detailforretninger i det nordlige Hovedstadsområde.

 

 

Nordre Fasanvej 15, 2000 Frederiksberg

Areal: 786 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.798 kr.
Leje pr. måned ex drift:

Beliggende som nabo til Føtex over for Metrostationen og i et område med et af landets mest købedygtige publikum. Butikken er aktuelt indrettet som langt søjlefrit lokale med indgang i hjørnet ind mod Føtex - for en dagligvareforretning, senge- og boligudstyr, sport og fritid, outdoor, køkken og bad, baby- og børneudstyr, showroom for stærk internet-forretning og meget andet. 

 

 

Carlsberg Byen, Humletorvet 21, 1799 København V

Areal: 172 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 2.000 kr.
Leje pr. måned ex drift: 28.667 kr.

Beliggende 100 m fra S-tog station Carlsberg og vis-a-vis Københavns professionshøjskole med 10.000 daglige studerende. Lyst butikslokale med store facadevinduer ud mod torvet og passagen til Carlsberg Byen. Stor synlighed, mange indretningsmuligheder for butik, cafe og detailsalg. Indrettes i samarbejde med kommende lejer.

 

 

Valkendorfsgade 13, 1151 København K

Areal: 176 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 4.411 kr.
Leje pr. måned ex drift: 64.695 kr.

Flot to-etagers lokale med store vinduespartier i dobbelthøjde beliggende tæt på Strøget og Købmagergade i gade, der snart også selv ændres til flisebelagt gåzone. Dagslyset i butikslejemålet yder vareudstilling den rigtige belysning, vægge og lofter er hvide, gulvet lyst, og inde i rummet fører et par trin ned til mere udstillingsplads.

 

  

 

Klosterstræde 19, 1157 København K

Areal: 207 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.400-1.500 kr. kr.
Leje pr. måned ex drift: 24.150-25.875 kr..

Velbeliggende butikslokaler i City-hjertet meget tæt på Strøget, Skindergade og Gråbrødretorv. Den høje stue udgør et flot salgsareal med kig til rummets parterre, kælderniveau fremstår lyst med fint lysindfald fra de store vinduer og god loftshøjde. Yderst anvendeligt lejemål, der kan indrettes til detail såvel som liberalt erhverv.
 

  

 

Algade 52-54, 4000 Roskilde

Areal: 265 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 2.400 kr.
Leje pr. måned ex drift: 53.000 kr.

Beliggende i hjertet af Roskilde centralt placeret med stationen på den ene side, byens travle handelsstrøg på den anden og tæt på andre attraktive indkøbsmuligheder som bl.a. Ro´s Torv. Lejemålet fremstår lyst med store vinduer ud til gågaden og Hestetorvet, stor parkeringplads inden for 50 meter.

 

 

 

Kongensgade 12, 5000 Odense C

Areal: 357 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 3.441 kr.
Leje pr. måned ex drift: 102.375 kr.

Allerbedste placering i Odenses gågade med fantastisk facadeeksponering. Stueplan med stort butikslokale, fin vinduesfacade mod Kongensgade samt desuden vinduesfacade mod p-pladsen på Kongestien. Flot stort ovenlysvindue i bageste del af butikken giver rigtig godt dagslys ind i butikken.

 

 

 

Borggade 4A, 8000 Aarhus C

Areal: 145 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 3.000 kr.
Leje pr. måned ex drift: 36.250 kr.

Beliggende i det attraktive Latinerkvarter kun få minutters gang fra Store Torv, Åboulevarden samt resten af det pulserende butiksliv i Aarhus C. Stor facade mod Borggade eller Studsgade med store vinduespartier, der bidrager med optimale skiltningsmuligheder. Lejemålet overtages nyopført og nyindrettet.

 

 

 

Kongensgade 14, 6700 Esbjerg

Areal: 577 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 1.950 kr.
Leje pr. måned ex drift: 93.763 kr.

Markant beliggende på gågaden mellem Torvet og Englandsgade tæt på Esbjergs ny shoppingcenter BROEN med over 50 butikker og ca. 600 p-pladser. Butikslejemålet har bred facade, store glaspartier fra gulv til loft og en optimal loftshøjde på 3,5 m med indgang i gadeniveau direkte fra gågaden.

 

 

 

Strømgade 2, 9800 Hjørring 

Areal: 640 m²
Årlig leje pr. m² ex drift: 561 kr.
Leje pr. måned ex drift: 29.920 kr.

Rigtig flot og velbeliggende butik på Hjørrings absolut bedste strøg direkte på den flotte Springvandspladsen med optimal synlighed. Det store rummelige lejemål fremstår lyst og veldisponeret, komfortabel lofthøjde, stort tørt lager i kælder medfølger uden beregning. Gode personalefaciliteter med opholdsrum, køkken og toilet.
 

Find flere tomme attraktive butikslejemål til din webshop her
 


Læs mere her:
Shopify.in: Why Online-Only Brands Are Investing Big in Physical Retail
Fdih.dk: Forbrugerne vil helst handle i netbutikker med tilhørende fysiske butikker
Inc.com: Online Brands Are Embracing Clicks-to-Bricks by Opening Physical Stores
Lokalebasen.dk: Her finder du tomme attraktive butikslejemål overalt i danske byer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo