Virtual Reality indtager ejendomsbranchen

Virtual Reality indtager ejendomsbranchen

11
aug
2016
Annamaria Lauridsen
Virtual Reality bølgen er over os, og nu har teknologien også sat sit aftryk på ejendomsbranchen.
11
aug
2016
Annamaria Lauridsen

BylineTeknologien har været på banen i mange år, men det er først nu, at Virtual Reality for alvor slår igennem. Google, Microsoft, Samsung, HTC, Facebook og andre giganter har allerede meldt sig på banen med deres headsets, platforme og indhold, og der kommer løbende flere til.

Virtual Realitys banebrydende evne til at skabe en digital virkelighedsnær oplevelse muliggør, at virksomheder i fremtiden kan promovere sig selv på en ny, innovativ måde. Nu sætter teknologien også sit aftryk på ejendomsbranchen, da Lokalebasen.dk’s virtuelle ture af lejemål fra Google Street View inden for få uger vil kunne opleves i Virtual Reality. 

Matt

”Inden længe kan vores brugere opleve de virtuelle ture i Virtual Reality med brug af VR-briller. Det vil betyde, at de via deres smartphones vil føle, at de rent fysisk træder ind i lejemål, hvorefter de kan gå på opdagelse”, fortæller Matt Marsh der er fotograf hos Lokalebasen.dk og skyder de virtuelle fremvisninger. 

”Det er altså en helt ny interaktiv måde at se et lejemål på online, og det vil ydermere skabe værdi hele vejen rundt.”

Lokalebasen.dk har derfor, i samarbejde med Walkinto.in, udviklet en feature, der gør det muligt for brugerne at se de virtuelle ture i Virtual Reality.

Hurtigere udlejningsproces

Når man som udlejer skal finde lejere til sine tomme erhvervslokaler, kan der ofte gå meget tid med at fremvise lokalerne. En proces, man med en virtuel tur, der kan vises i Virtual Reality, kan effektivisere betydeligt.

Ifølge Matt Marsh gør det nemlig processen både nemmere og hurtigere for udlejere og lejere:

”De potentielle lejere får mulighed for at udforske lejemålene i detaljer og danne sig et realistisk indtryk af stederne via deres smartphone eller computer.

”På den måde får de en meget bedre idé om, hvilke lejemål der reelt er relevante for dem, og så kan de nøjes med kun at tage ud og besøge disse steder. Der spares derved tid og ressourcer for alle parter.” 

Når de potentielle lejere så besøger de udvalgte lejemål, har de herudover en god forhåndsviden, der muliggør en langt bedre dialog mellem lejere og udlejere, tilføjer Matt Marsh.

 

VR rent teknisk:
Skal det forklares rent teknisk, så kan du med teknologien interagere med et computer-stimuleret miljø. Det sker gennem skærme eller stereografiske displays, såsom briller, og kan kombineres med lyd og andre sanseinformationer. Det simulerede miljø kan være optaget fra den virkelige verden eller bygget op som en kunstig 3D-verden, forklarer Senior Lab Agent Jarle Fink Kondrup, der er ekspert i teknologi og oplevelser. 

  

Du kan læse mere Virtual Reality og Lokalebasen.dk’s Virtuelle fremvisninger her: 
Google Streetview – Lad online brugere komme 'indenfor'
VR: Hvad er Virtual Reality?

Virtual Reality turisme - Når den rigtige verden må vente

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo