arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt attraktive brugerejendomme

Søg gratis blandt 504 brugerejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Brugerejendomme til salg

Søger du en ny brugerejendom eller ønsker du at sælge? Lokalebasen.dk tilbyder dig et stort udvalg af brugerejendomme i hele Danmark. Vi gør det let, hurtigt og gratis for dig at finde lige den brugerejendom, som netop passer til dine behov. Du kan komme i gang med det samme ved at klikke på kortet for dit foretrukne område. Din virksomheds nye brugerejendom er lige om hjørnet, så find den i dag!

Nye erhvervsejendomme

Køb og salg af brugerejendomme på Lokalebasen.dk

Vores portal giver dig et bredt og overskueligt udvalg af brugerejendomme til salg i alle størrelser placeret landet over. Hos os kan du vælge mellem Danmarks bedste erhvervslokaler, der vil skabe det perfekte miljø til at drive din forretning.

Lokalebasen.dk repræsenterer hele ejendomsbranchen, lige fra professionelle ejendomsselskaber og etablerede mæglere til mindre virksomheder med brugerejendomme til salg. Vi er derfor altid klart til at levere dig et omfattende overblik over det danske ejendomsmarked.

Søger du køb af en brugerejendom, kan du nemt klikke dig ind på det område du søger. Hos os vil du finde alle tilgængelige oplysninger omkring brugerejendommene og kan herefter kontakte sælgeren for gratis at få yderligere information.

Lokalebasen.dk modtager data omkring en brugerejendom umiddelbart efter den er sat til salg. Vi opdaterer straks oplysningerne på vores hjemmeside hvis prisen på ejendommen bliver ændret eller erhvervslokalet bliver solgt. Hos os kan du derfor altid holde dig opdateret omkring dagsaktuelle muligheder for køb. Start din søgning i dag, og find den helt rette brugerejendom til din virksomhed!

Ønsker du at sætte din nuværende brugerejendom til salg? Du skal blot oprette dig som sælger, og så sørger vi for, at din brugerejendom når ud til så mange potentielle købere som muligt. Vi markedsfører din brugerejendom til salg, så du hurtigt kommer i kontakt med alle dem, som har interesse i dit erhvervslokale.

Nyheder

Se alle nyheder
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage