arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt caféer til salg i København

Søg gratis blandt 504 brugerejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Find den perfekte café til salg i København

Hvis du søger efter en café til salg i København, er Lokalebasen.dk det optimale redskab. Vores søgeværktøjer gør det let for dig at finde de helt rette lokaler. Er du på udkig efter en café til salg i København, finder du hurtigt frem til et bredt, kvalificeret udvalg. Det er nemt, effektivt og helt gratis for dig, der søger. Når du har fundet frem til en café, du er interesseret i, klikker du blot på annoncen. Så får du yderligere informationer og kan få kontaktoplysninger på sælger. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den helt rette café til salg i København. Start din søgning med det samme!

Få besked ved nye cafér til salg

Du kan oprette en søgeagent og få besked på mail, når vi får nye salgsannoncer på siden.

Nye butiksejendomme

Din portal for caféer til salg i København

Lokalebasen.dk er din direkte indgang til et kvalificeret udvalg af caféer til salg i København. Her får du et dagsaktuelt overblik, der gør det nemt for dig at finde frem til en café til salg i København, der passer til de idéer og krav, du har. Det gør Lokalebasen.dk til et optimalt værktøj, når du skal finde en attraktiv café.

Vi repræsenterer alle parter i ejendomsbranchen

Denne portal formidler emner fra alle typer aktører inden for ejendomsbranchen. Vi tilbyder på den måde lokaler fra såvel de store landsdækkende ejendomsmæglerkæder til den enkelte virksomhed. Når du skal finde en café til salg i København får du dermed her på siden et varieret og kvalificeret udvalg at vælge ud fra. Er du interesseret i et specifikt emne, skal du blot gå ind på annoncen. Her får du yderligere oplysninger og kan få kontaktoplysninger på den pågældende sælger. Har du selv en café til salg i København, og ønsker du at sætte den til salg her på Lokalebasen.dk? For at annoncere her på portalen, er det eneste, du skal gøre at oprette dig som sælger. Så sikrer vi en effektiv online eksponering, der baner vejen til din kommende køber.

Altid aktuelle og opdaterede emner

Er du på udkig efter en café til salg i København, vil du her på Lokalebasen.dk hurtigt finde frem til et kvalificeret og gyldigt udbud. Vi sikrer, at vores annoncer altid er aktuelle og er 100% opdaterede. Sker der ændringer vedrørende en specifik café, for eksempel vedrørende pris eller lignende, sørger vi for, at dette straks tilføjes annoncen. Ligeledes deaktiveres annoncer med det samme, når der sker et salg. Det gør Lokalebasen.dk til en sikker og effektiv kilde til din søgning. Start din søgning efter en café til salg i København i dag!

Nyheder

Se alle nyheder

Et sprudlende caféliv

Café til salg i København


Det er ikke kun Paris og Rom, der topper, når det gælder et stort og alsidigt udbud af charmerende caféer – også i København finder du et rigt, levende caféliv med masser af tilbud. Der er derfor god grund til at søge efter en café til salg i København. En af årsagerne til, at mange gerne vil bo i København er netop, at mange ønsker at bo tæt på et rigt antal caféer og barer. Vælger du en café til salg i København, vil din café dermed få adgang til et stort og købevilligt kundegrundlag.

Læs mere

Cafékulturen i København

København har udviklet et yderst varieret café- og natteliv, med en perlerække af specialiserede caféer, te-saloner, vinbarer, bodegaer, bryghuse og meget, meget mere. I storbyen er det nemt at finde en café til salg, der egner sig til enhver smag og ethvert formål. Københavns første café åbnede i 1831 på Hotel D’Angleterre, og i dag er den største koncentration af caféer stadig beliggende i København K. Men også Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg er i de senere årtier fuldt trop og har p.t. et utal af originale caféer – ligesom Nordvest, Amager og mange yderområder også har gennemgået en stor udvikling, hvad angår caféer. Det er i dag derfor nemt at finde en attraktiv café til salg i København, da flere og flere områder har udviklet et levende caféliv.

Når du leder efter en café til salg i København

Når du skal finde den helt rette café til salg i København, er der mange ting, der skal overvejes - en af de vigtigste er beliggenheden. Beliggenhed er i særdeleshed vigtig i forhold til, hvilken målgruppe, du ønsker at nå. Hvert kvarter i København har sit helt eget særpræg og tiltrækker forskellige typer potentielle kunder. Ønsker en café et ungt trendy område med kant, kan det for eksempel være en idé at vende blikket mod Vesterbro eller Nørrebro. Er du derimod på udkig efter en café i et mere mondænt, klassisk område, kan det blandt andet være en god idé at søge en butik til salg i områder som Frederiksberg eller København K. Herudover er det naturligvis også relevant at tage i betragtning, hvor mange potentielle kunder der færdes på den specifikke lokalitet. Det kan for eksempel være en fordel at finde en café til salg i København i et område med en særlig attraktion, i nærheden af en uddannelsesinstitution, en metrostation eller lignende. Med en café nær Nyhavn, eller Kongens Have vil der eksempelvis være sikkerhed for, at der altid færdes et stort antal mennesker i området, ligesom det vil være tilfældet for en café nær Nørreport Station og lignende.

Hvad med en café til leje i København?

Rigtig mange, der gerne vil åbne en café, søger en café til salg i København. Men for nogle kan en café til leje i København faktisk også være en rigtig god mulighed. At leje giver den fordel, at din virksomhed er mere uafhængig og fleksibel - i og med at det er muligt at flytte relativt hurtigt uden at være afhængig af et salg af den tidligere café. Ydermere løber du en mindre risiko ved at leje din café i stedet for at eje den. Dog går du også glip af den potentielle fortjeneste ved at eje cafélokaler i hovedstaden, hvor ejendomspriserne i disse år er stigende.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage