arrow_upward
Dk copenhagenDk odense

Find nemt udlejningsejendomme til salg i Aalborg

Søg gratis blandt 504 udlejningsejendomme til salg i hele Danmark

Vælg kategori
Brugerejendomdone
Investeringdone
Tvangsauktiondone
Vælg type
Boligdone
Kontordone
Lager / produktiondone
Butikdone
Grunddone
100% gratis og uforpligtende
Søg i alle salgsejendomme i hele Danmark
Nemt, hurtigt og sikkert

Stort udvalg af udlejningsejendomme
i Aalborg

Er du på udkig efter udlejningsejendomme til salg i Aalborg? På Lokalebasen.dk får du hurtigt overblik over alle relevante emner. Vi er eksperter inden for feltet og er altid opdaterede, når det gælder udviklingen på markedet for udlejningsejendomme til salg i Aalborg, såvel som i resten af landet. Benyt Lokalebasens effektive søgeværktøjer og find hurtigt frem til udlejningsejendomme i Aalborg, der matcher netop dine ønsker. Det er naturligvis gratis at anvende portalen for dig, der søger! Start søgningen med det samme!

Nye erhvervsejendomme

Få overblik over alle ledige udlejningsejendomme i Aalborg

Uanset om du er på udkig efter udlejningsejendomme til salg i Aalborg med henblik udlejning til beboelse eller erhverv, vil du med sikkerhed finde relevante udlejningsejendomme på Lokalebasen.dk. Vi formidler alle typer af udlejningsejendomme i Aalborg, hvad enten der er tale om standard beboelsesejendomme eller ejendomme, der for eksempel egner sig til detail, lager, logistik eller kontorer med mere.


Har du selv en eller flere udlejningsejendomme til salg i Aalborg, har du ligeledes mulighed for at markedsføre disse på Lokalebasen.dk. Via denne portal opnår din annonce en kontaktflade på over 70.000 mulige købere per måned. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som sælger her på siden. Lokalebasen.dk er landets største og førende webportal inden for sit felt. Vi repræsenterer alle dele af ejendomsbranchen, lige fra de mindre virksomheder til de kendte, etablerede ejendomsmæglere. Dette gør det muligt for os at tilbyde vores brugere et alsidigt, kvalificeret overblik over udlejningsejendomme til salg i Aalborg.


Vi ser frem til at hjælpe dig med nemt og effektivt at finde den helt rigtige udlejningsejendom. Lokalebasen.dk præsenterer altid et dagsaktuelt overblik over de mange udlejningsejendomme i Aalborg. Vi sikrer, at du hurtigt når frem til kvalificerede løsningsforslag, der matcher netop dine specifikke behov og ønsker. Få en oversigt over udlejningsejendomme til salg i Aalborg allerede i dag!

Nyheder

Se alle nyheder

Udlejningsejendomme en eftertragtet investeringsmulighed

Udlejningsejendomme til salg i Aalborg


I de senere år har endnu flere vendt blikket mod udlejningsejendomme i forbindelse med investeringer. Især har mange udvist interesse for udlejningsejendomme til salg i Aalborg og andre af landets større byer.

Læs mere

Stigende boligpriser – især i større byer

Over de seneste årtier er boligpriserne i Danmark overordnet steget markant, med enkelte forbigående udsving. Det har altid været en eftertragtet at eje udlejningsejendomme, men den nævnte udvikling har medført, at udlejningsejendomme til salg er blevet en endnu mere attraktiv investering. Særligt har man set en opadgående prisudvikling på boligmarkedet i store danske byer som København, Aarhus og Odense. Men også de mellemstore som Aalborg har fulgt rigtig godt med. Derfor har mange ligeledes udvist interesse for udlejningsejendomme til salg i Aalborg. Prisstigningerne i de store byer skyldes blandt andet landets demografiske udvikling, hvor flere og flere borgere og virksomheder søger mod de større byer, og dermed skaber stor efterspørgsel på ejendomme til både bolig og erhverv.

Befolkningstilvæksten fortsætter i Aalborg

Der er gode grunde til at interessere sig for udlejningsejendomme til salg i Aalborg. Efterspørgslen på ejendomme i Nordjyllands ”hovedstad” kan nemlig meget vel fortsætte mange år ud i fremtiden. Ifølge Aalborg Kommunes egne prognoser forventes befolkningstallet i hele landet at stige med 5,3% frem til 2027, mens befolkningstallet i Aalborg forventes at stige med 7,2%. Prognosen spår dermed om befolkningstilvækst i Aalborg, der er knap 2% større end i det øvrige Danmark. Dette sandsynliggør en stigende efterspørgsel på boligmarkedet. Det er derfor forståelig, at udlejningsejendomme til salg i Aalborg er en populær investering.

Når du søger udlejningsejendomme til salg i Aalborg

Det er vigtigt at gøre et yderst grundigt forarbejde, inden du indleder din søgning efter udlejningsejendomme til salg i Aalborg. Der er mange love og regler på området og mange mulige faldgruber. Det er derfor essentielt at forberede dig klogt og undersøge mulige emner grundigt. Det er eksempelvis vigtigt at vælge en udlejningsejendom, der matcher den målgruppe/det erhverv du ønsker at udleje til. Herudover er det naturligvis også afgørende, at undersøge stand på bygninger, tekniske installationer med mere, når du gennemgår de forskellige relevante udlejningsejendomme til salg i Aalborg. Ligeledes er det væsentligt at efterse lokalplanen for området. Og så er der naturligvis også adskillige juridiske og økonomiske aspekter, der skal tages stilling i forbindelse med et køb af en udlejningsejendom. Det kan anbefales at søge rådgivning inden for de respektive områder.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage