arrow_upward

47 kontorhoteller: København K

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Den perfekte placering til kontorfællesskabet – København K ligger i hjertet af Danmarks hovedstad

Lige i hjertet af Danmarks hovedstad er København K placeret. København K er et stort område, som er yderst populært for erhvervsdrivende. Det er en god idé at overveje København K, når man skal finde den perfekte placering til at indgå i et kontorfællesskab, da det er et område, der gør sig konkurrencedygtig på rigtig mange måder i forhold til andre. Dette skyldes blandt andet den enormt centrale beliggenhed, der gør, at området er et af de nemmeste at komme til og fra, uanset om det foregår til vands, til lands eller i luften. Det er desuden fristende for mange at flytte ind til storbyen, hvor der altid er gode muligheder for shopping, uddannelse, byliv, kultur- og fritidsaktiviteter mv., og det vil derfor, i de fleste tilfælde, ikke være noget problem at forflytte medarbejdere hertil.

De mange transportmuligheder i København K

København K er et af de områder i Danmark, der har flest transportmuligheder, hvilket gør det hurtigt og enkelt at køre til og fra kontorfællesskabet. I området kører der utallige busser, taxaer mv. og desuden er hovedbanegården placeret et stenkast derfra i København V, hvor der er mulighed for at benytte sig af både tog, S-tog og metro. Københavns lufthavn er ligeledes utrolig tæt på med direkte togforbindelser af omkring 15 minutters varighed. Det er desuden nemt at komme ind til kontorfællesskabet i København K, hvis man kommer udefra, da der er en direkte afkørsel hertil fra Hillerødmotorvejen. De mange, gode transportmuligheder gør det lettere for medarbejdere og besøgende at komme til og fra kontorfællesskabet, uanset om de er afhængig af offentlig transport eller har et personligt transportmiddel.

København K har det hele

København K er en del af København, som er en by i konstant udvikling. Dette betyder, at der hele tiden forsøges at blive skabt bedre forhold for de erhvervsdrivende i området. Dette gælder både iværksættere, nystartede samt etablerede, stabile virksomheder. Den gode infrastruktur er naturligvis en af grundene til, at der er skabt rigtig god grobund for vækst og et stærkt erhvervsliv. Det store fokus på de erhvervsdrivende skaber ligeledes en popularitet omkring og en interesse i at have kontorfællesskab i København K, hvilket styrker muligheden for nye, dygtige samarbejdspartnere.

København K er det perfekte område for erhvervsdrivende, der ønsker at være en del af et kontorfællesskab placeret midt i en pulserende storby, hvor der samtidig er gode muligheder for transport og vækst.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage