arrow_upward

10 kontorhoteller: København N

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Kontorfællesskaber i København N

Leder du efter et erhvervslokale i en af Københavns smarte brokvarterer? Så kan du med fordel lede efter et lejemål i et businesscenter i København N. København N dækker over området med postnummeret 2200, som omfatter bydelen Nørrebro. Nørrebro er en af de populære brokvarterer i København, og bydelen er med sine 75.714 indbyggere det meste folkerige og befolkningstætte område i hovedstaden. Nørrebro dækker over et areal på 4,1 kvadratkilometer, og det svarer til cirka 18.000 indbyggere pr. kvadratkilometer.

Området Nørrebro afgrænses mod sydøst af søerne i retning mod Indre By, mod nordvest af Ringbanen i retningen af Bispebjerg, mod sydvest af Åboulevarden i retningen af Frederiksberg og slutteligt mod nordøst af Nørre Allé i retningen af Østerbro.

En multikulturel bydel i hjertet af København

Det Nørrebro, som kendes i dag, udviklede sig først rigtigt ved nedlæggelsen af Københavns volde i 1850’erne. Med denne nedlæggelse udviklede bydelen sig til arbejderkvarter med tæt bebyggelse, og det er netop det, vi ser i dag. Nørrebro er i dag et meget multikulturelt område, hvor der primært findes mange studerende, kunstnere og indbyggere med anden etnisk baggrund. Denne multikulturelle sammensætning har skabt et unikt kulturliv på Nørrebro, hvor der findes et væld af caféer, tøjbutikker og restauranter. Med et kontorlokale i et businesscenter i København N får du altså, foruden adgangen til de mange fællesfaciliteter i bygningen, også muligheden for at udforske et spændende og pulserende område i København.

Transport på Nørrebro

Der er masser af infrastrukturelle forbindelser fra København N, hvor særligt Nørrebrogade er det centrale trafikpunkt, idet gaden forbinder Indre By og de nordvestlige kvarterer i København. Nørrebrogade med de mange cyklister, en af de mest cykelbefærdelede veje i hele København, og målinger fra 2005/2006 viser, at Nørrebrogade anvendes af cirka 16.000 biler, 26.500 buspassagerer og 30.000 cyklister dagligt. Med et erhvervslokale i et businesscenter i København N er du altså godt stillet i forhold til at komme rundt i København og de omkringliggende byer på Sjælland.

På Nørrebrogade finder du også Nørrebro Station, der betjener byens S-toge, og derfra kan du let komme til og fra områderne i København. Ikke langt fra Nørrebro finder du også Nørreport Metrostation ligesom du nemt kan komme til Københavns Lufthavn, hvorfra der findes et væld af indenrigs- og udenrigsflyvninger.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage