København N

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Businesscenter i København N

Leder du efter et erhvervslokale i en af Københavns smarte brokvarterer? Så kan du med fordel lede efter et lejemål i et businesscenter i København N. København N dækker over området med postnummeret 2200, som omfatter bydelen Nørrebro. Nørrebro er en af de populære brokvarterer i København, og bydelen er med sine 75.714 indbyggere det meste folkerige og befolkningstætte område i hovedstaden. Nørrebro dækker over et areal på 4,1 kvadratkilometer, og det svarer til cirka 18.000 indbyggere pr. kvadratkilometer.

Området Nørrebro afgrænses mod sydøst af søerne i retning mod Indre By, mod nordvest af Ringbanen i retningen af Bispebjerg, mod sydvest af Åboulevarden i retningen af Frederiksberg og slutteligt mod nordøst af Nørre Allé i retningen af Østerbro.

En multikulturel bydel i hjertet af København

Det Nørrebro, som kendes i dag, udviklede sig først rigtigt ved nedlæggelsen af Københavns volde i 1850’erne. Med denne nedlæggelse udviklede bydelen sig til arbejderkvarter med tæt bebyggelse, og det er netop det, vi ser i dag. Nørrebro er i dag et meget multikulturelt område, hvor der primært findes mange studerende, kunstnere og indbyggere med anden etnisk baggrund. Denne multikulturelle sammensætning har skabt et unikt kulturliv på Nørrebro, hvor der findes et væld af caféer, tøjbutikker og restauranter. Med et kontorlokale i et businesscenter i København N får du altså, foruden adgangen til de mange fællesfaciliteter i bygningen, også muligheden for at udforske et spændende og pulserende område i København.

Transport på Nørrebro

Der er masser af infrastrukturelle forbindelser fra København N, hvor særligt Nørrebrogade er det centrale trafikpunkt, idet gaden forbinder Indre By og de nordvestlige kvarterer i København. Nørrebrogade med de mange cyklister, en af de mest cykelbefærdelede veje i hele København, og målinger fra 2005/2006 viser, at Nørrebrogade anvendes af cirka 16.000 biler, 26.500 buspassagerer og 30.000 cyklister dagligt. Med et erhvervslokale i et businesscenter i København N er du altså godt stillet i forhold til at komme rundt i København og de omkringliggende byer på Sjælland.

På Nørrebrogade finder du også Nørrebro Station, der betjener byens S-toge, og derfra kan du let komme til og fra områderne i København. Ikke langt fra Nørrebro finder du også Nørreport Metrostation ligesom du nemt kan komme til Københavns Lufthavn, hvorfra der findes et væld af indenrigs- og udenrigsflyvninger.

Din søgning gav ingen resultater