arrow_upward

12 kontorhoteller: København S

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Vælg en god placering til kontorfællesskabet – København S er en del af Danmarks hovedstad

Placeret i Danmarks største by samt hovedstad er København S det perfekte område at placere sit kontorfællesskab eller indgå i et. Områdets popularitet tydeliggøres idet, det er en del af Danmarks mest folkerige kommune – nemlig Københavns Kommune. Populariteten er blot en af de fordele, der eksisterer ved at have kontorfællesskab i København S. Andre fordele er de gode transportmuligheder samt kommunens store fokus på et voksende, stærkt og attraktivt erhvervsliv.

Københavns Kommune skaber god grobund for erhvervsdrivende i København S

Et af de fokusser, som Københavns Kommune vægter højt, er erhvervslivet. Der sættes hvert år nye mål, der skal medvirke til at gøre Købehavn til en endnu mere attraktiv erhvervsby. Dette gælder både for nystartede, etablerede og store internationale virksomheder. Dette fokus gør det yderst populært at være erhvervsdrivende i København, herunder også i København S. Denne popularitet medvirker til voksende muligheder for at skabe nye samarbejdspartnere og for at få eksterne input, der kan bidrage positivt til de pågældende virksomheder. På denne måde skaber fokusset på erhvervslivet fordele for virksomheder, der er en del af kontorfælleskaber, som er placeret i København S.

Kom nemt til og fra kontorfællesskabet

De gode transportmuligheder gør det nemt og hurtigt at komme til og fra kontorfællesskabet i København S. Med blot 18 minutters kørsel i bil eller 30 minutter med offentlig transport, er det let at komme ud til området fra Københavns hovedbanegård eller omvendt. Fra Københavns hovedbanegård er det muligt både at benytte sig af bus, tog, metro, S-tog eller taxa, uanset hvor man skal hen, eller hvor man kommer fra som medarbejder, besøgende, leverandør eller lignende. Hvis man ikke i forvejen er bosat i Københavnsområdet, men eksempelvis kommer vestfra, er der ligeledes mange muligheder for at komme ind til København S. Der foreligger både muligheden for at bruge den offentlige transport, men hvis man er kørende privat, skal man blot følge Rute 21 på Holbækmotorvejen, der leder ind til København S.

De mange muligheder, der findes i og omkring København S, skaber desuden muligheden for, at medarbejdere vælger at flytte hertil på egen opfordring, hvilket kan gavne virksomheden.

København S er det perfekte område for erhvervsdrivende, der ønsker et kontorfællesskab, som er placeret et sted med stabile transportmuligheder samt med muligheden for at blive en del af et populært område med et voksende erhvervsliv, der skaber grobund for nye samarbejdspartnere, eksterne input og vækst.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage