arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Center Boulevard 5, 2300 København S

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Center Boulevard 5
2300 København S
Areal
13 - 200 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift4.095 - 77.000 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift3.780 - 4.620 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:3.780 - 4.620 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
AlarmsystemBemandet reception
Cafeteria / CateringElevator
FitnessfaciliteterFælles loungeområde
Fælles mødelokalerHandikapvenligt
ParkeringspladserRengøring
TekøkkenWiFi
Åbent 24/7
Område
2300 København S
Afstand til offentlig transport
 
Bus
147 m
 
Metro
431 m
 
Tog
794 m

Kontorhotel i Ørestad med egen metro og fri parkering

Velkommen til et moderne kontorhotel i tilknytning til Bella Center, tæt på motorvej E20 og mindre end 10 min. fra Københavns centrum samt Kastrup lufthavn. Vi tilbyder separate lejemål fra 11 – 300 m2. Lokalerne er funktionelle og med gode ekspansionsmuligheder. Ca. 50 firmaer fra forskellige nationer drager her fordel af en unik kombination af selvstændighed og fællesskab.

Kontorhotellet tilbyder:

 • Pæne og moderniseret forhold
 • Enestående infrastruktur med central beliggenhed
 • 24 timers adgang + vagt
 • Bemandet reception
 • Professionel profil og telefonbesvarelse
 • Automatisk talebesked uden for åbningstid
 • Konference og mødelokaler
 • Bredbånd
 • IT support
 • Tekøkken
 • Post og pakkeservice
 • Videoovervågning
 • Elevator
 • ”Egen” metrostation
 • Gratis parkering for personale
 • Gode kantineforhold
 • Blomsterforretning
 • Gratis foredrag, kundearrangementer, samt fredagsbar.

Bella Sky Hotel ligger et stenkast fra Kontorhotellet og Bella Center ligger Skandinavien´s største hotel og kan med yderst eksklusive faciliteter betjene kunder og gæster på fornemmeste vis. Attraktive VIP priser tilbydes i øvrigt til vore kunder.

Kontorhotellet er beliggende på en central adresse midt i det nye og hastigt voksende Ørestad og kun få km fra såvel Københavns centrum, Lufthavn og Øresundsbroen. Kontorhotellet er placeret i Danmarks største og Nordens næststørste kongrescenter, der huser en lang række forskellige firmaer. Ydermere råder vi over nordens største hotel, Bella Sky som har vundet mange fornemme priser. Fra adressen er der nem og hurtig adgang til motorvej, og der er metro og busser lige uden for døren.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende kontorhoteller

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage